• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    L4MA: Až vrátí lámání nohou do hry:)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ZOMBO: a az seskoci z ty posledni zidky, tak si zlomi obe nohy. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REESHA: To bude asi starší, z BI odešel minulý měsíc. Co se týče cheaterů, měl v zahraniční velký a zajímavý tálk. Byl to myslím i jedna z prvních věcí, na kterých v DayZ pracoval, když postoupil z deploymentu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REESHA: já ho viděl jen ve vortexu, nulová sebereflexe, sebevědomí holywoodské hvězdy.

Je to manažer se vším všudy. Přitom by stačilo říct "sorry kluci, všecko nešlo úplně podle plánu a víme že jsme i pár věcí poslonili".
    REESHA
    REESHA --- ---
    Pls měl jste někdo žaludek na tohle? Já se na to regulérně bojim podívat... zvlášť poté co se nedavno v Levelu plácal do prsou jak jim to jde hezky od ruky.
    Třeba.... třeba... tam řekne něco co bude mít smysl a mě by to ulevilo...

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SKLICIDLO: Jsi s náma neletěl helinou. :P My jo a bavilo nás to.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    L4MA: Mikes ma jen ty horici jezera...
    L4MA
    L4MA --- ---
    HANOUCH: vtipkuju, jednak mas pravdu a za druhy by necoho takle [ SKLICIDLO @ DayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps ] sofistikovanyho a stylisticky vysperkovanyho nebyl schopnej. :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    L4MA: troufam si rict ze na mikese jsem odbornik a nemyslim ze je tohle mikes ten si nikdy nenastavi ikonku. leda ze by zmenil modus operandi ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    L4MA: treba sou na to dva
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: kecy o teplousich by se dali povazovat za stopu k drzeefovi/mikesovi, ale vyjadruje se nejak moc souvisle. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak mě už tenhle noname bez historie otravuje i do pošty :D

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    To by stačilo:) Pokud se vám uleví, když označíte vývojáře za lháře a zloděje, budiž, ale vidět tady osobní urážky a výhrůžky mi přijde trochu... skličující.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Ten vaulting je neco jak v mafiansky hantyrce zalehnout na matrace? Vyvojari zalezou do krytu pred nasranejma fanouskama? Toho se mozna dockame no
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SKLICIDLO: jen uvednu na pravou míru, že pojem samozvanec používám v kapitalistickém kontextu. Ozačuji jím zákazníky, jejichž investice 20-30-40$ je automaticky opravňuje k osočování zaměstnanců BI či samotné BI na sociálních sítích.

Mě to přijde nedospělé a hloupé. Rozumím frustraci hráčů, ale už je pod mírou mé tolerance, když dojde na invektiva. Z toho úhlu rozumím, že nikdo z týmu nechce být tváří DayZ. Možná nikdo ani nechce být tváří týmu i kdyby ta komunita toxická nebyla, prostě proto, že má rád své soukromí a dělá svojí práci, jak nejlépe umí.

Za mě Batty, Martin Čulák ani Tim nikdy nebyli tváří DayZ. S odchodem Evžena a Petra Nespěšného odešli lidi, který podle mě drželi veřejnou kontinuitu s Deanem a Brianem. Rozumím, že jsou tam další silent workhorses (mrkám na říšské hoi4). A je otázka, jestli to současné odcházení je dané 5 lety v BI a je čas jít dál nebo BI skřípla zdroje pro DayZ nebo něco úplně jiného (třeba nesouhlas použít mapu z A3:Contact jako paid DLC pro SA)

Už jsme u konce roku, vypadá to, že se asi dočkáme jen vaulting a ideálně širšího bugfixingu. Jsem zvědavý co má být to DLC, rád bych viděl zbrusu novou mapu. Chladnější než Černarus a asi trochu menší. Podle toho se uvidí jak BI vidí budoucnost SA. A když ohlásí na příští rok vrtulníky, bude to fajné.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namlask nás zase všechny spojí

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: to bylo předpokládám na kolegu sklíčidlo.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Rudolfe, v módu jsme tě měli s bandou rádi. I když jsme tě prvně ne moc šťastně rozstříleli někde u Elektra, tak jsme tě nově vybavili a ještě ti dali stařičkou, ale pojízdnou "dvanáct set trosku" :) Promiň, ale mi osobně přišel byť hodně omezený mód v A2 lepší, než tahle parodie na plnou hru. Může mít sebelepší grafický kabát a dvě zbraně na rameni, ale už tam nezažívám to, co jsem prožíval v módu. A že jsem jeden mnoha hejtrů? Myslím si, že si to Bohemka svým přístupem zaslouží. Jinak nebýt jediného člověka, Rocketa, tak ani ta blbá Arma není tak populární. A1 jsem kupoval až později v trafice. Zahrál jsem si to a schoval do šuplíku. A2 jsem kupoval až na popud Hombráka, který mi přiběhl do obchodu sdělit, že budeme zabíjet zombíky v super vojenském simulátoru. Nikdy bych si A2 nekoupil, ale díky Rocketovi jsem koupil A2 a několik DLC, ať nevidím rozmazané hadry apod. A nakonec jsem si řekl, že podpořím Bohemku a koupil jsem si všechna DLC, i to dementní odfláknuté AČR, které zklamalo nejen mě. Pak přišla A3 a já si ji koupil, protože do toho šli všichni z naší bandy. I když bylo keců, jak to pojede líp, než A2, opět mi přišlo, že je to zase dělané na stroje z NASA. A opět blbé stehenní pistolové pouzdro vizuálně prázdné. To jsem doteď nepochopil, proč jim trvalo několik let dát tuhle kravinu do kupy. Pak přišlo všemi milované DayZ SA. Průběh známe všichni, to už asi nemusím opakovat. Jak psal Redsnake, taky mi hra není ukradená, mám ji rád a proto ji tak hejtím. Nedostali jsme to, co jsme očekávali. Co nám bylo slíbeno. Jinak stará parta se rozpadla, nebude to ani tak tím, že stárneme, máme rodiny, někteří dospěli, ale DayZ už není takové, jaké bylo dřív.
    CUKY
    CUKY --- ---
    naMlask bude přijemné zpestření! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam