• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    NAGASAWA: já co potkám,po tom střílím,ale většinou mě to zabije...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEUSOPTIM: "Ja co potkam, po tom strilim", to je jako to vyborny meme:

I'm a simple man I see survák I pull the trigger
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    DZS: ahoj.. je to ve stylu jake si to uděláš.....já co potkám po tom střílím....s tím 3rd nevím ,třeba s tím mají kluci větší plány..teď chce Pepino přidávat nějakej větší update s modama co vymyslel
    DZS
    DZS --- ---
    DEUSOPTIM: Uz tam hraju par dni. Je to typicky nyxi zalezitost? Vrazda smrt zabiti, nebo jsou tam i slunicka? Jo a proc je hc s 3rd pohledem? Ne ze bych remcal, jen se tak ptam..
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Pokud někdo chcete zažít hardcore survival dayz s vlastními + workshop mody tak Pepino-Saphirovo server je jasná volba....Kluci na tom pořád makaj a přidávají nové věci + mise... Jedná se o mapu Livonie..vřele doporučuju(kluci maj koule)
    Název: NEXT DAYS CZ/SK/EU hardcore survival
    88.86.121.247

SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    HANOUCH: To jsem si nikdy neuvedomil ale vlastne mas pravdu :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SYNTAX_TERROR: to sedi hlavne je nejlepsi ta uleva kdyz te konecne vyndaj :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Progression in Dayz
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    hravate niekto standalone na xboxe?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    navíc se za ty roky ta hra získává hloubku díky detailům..

106 MUST KNOW Tips and Tricks for DayZ Patch 1.06 | For both PC and XBOX / PS4 players
    https://www.youtube.com/watch?v=jmgwZBAQseo
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Pořád je to 6 let stará hra, která si po tom všem udržela slušnou základnu a s každym větším updatem se do ní vrací další hráči. Navíc očividně uměla prodat konzolový verze a DLC i těm, co se dušovali, že nedaj Bohemce už ani korunu.

Poměr počet kopií vs. aktivní hráči je podle mě zrádnej, viz Rust s 9M vs. 46k (v průměru na Steamu).

Přitom taky patřim mezi ty, co si po módu mysleli, jakej hit DayZ bude – teď mě při pohledu na ty čísla až překvapuje, kolik lidí pořád baví x hodin bloudit, lootovat a během pár okamžiků zase žrát písek na pláži.
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: Možná to není tak úplně mrtvá hra, ale poměr prodaných kopií versus kolik to teď hraje hráčů...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ doporučuje na Steamu 85 % hráčů za poslední měsíc (i díky DLC), teď to hraje okolo 20k lidí, stejně jako Armu 3. Mrtvá hra vypadá jinak.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KLEINZACH: Jestli vzkřísí, tak fajn;-)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    RUDOLF: pohrbi? spravnej termin je vzkrisi ;P
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem zastáncem přechodu na novej engine, hlavně kvůli cheaterkám.

Co se týče BI, nikdy jsem neměl pocit, že by se mnou vyorali. Rozhodli se jít těžkou cestou, to není známka, že chtěj s někým vyorat. Ale dopadlo to jak dopadlo. Mě spíš irituje to zmenšování zdrojů pro vývoj SA. Páč ty heliny chyběj a fára blbnou. Ta hra pro mě není zdaleka mrtvá, ale BI ji možná příští rok pohřbí.
    REESHA
    REESHA --- ---
    WILL: To je všechno pravda... ano. Ale pracovat se začalo kdy..? 2012? 8 let!!! Opakuju.... 8 (osm) let. To je doba, za kterou se JAKAKOLIV vymluva nebo duvod už prostě neospravedlní. K tomu pridej co je napsano níže ohledně jejich komunikace a mas z toho fuck up dekády.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    mě na tom popravdě nejvíc mrzí ta nekomunikace, mlžení, lhaní, vykrucování se a celkově ten pochybnej až neexistující marketing, kterej se snažil zastírat naprosto evidentní průsery.

Pořád to opakuju, já vím, ale fakt mě fascinuje, že se o tomhle herním průseru prakticky nikde nemluvilo ani nepíše v nějakejch herních médiích, všichni to prostě přecházejí nebo se v tom už po letech alf, bet a kdoví čeho už prostě a jednoduše nikdo není schopnej normálně zorientovat.

A přitom by mi stačilo, kdyby si trochu posypali popel na hlavu a přiznaly chyby který udělali.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KLEINZACH: O tom nepochybuji, a presto Arma 3 byla skvela hra a v ramci moznosti rozumne fungujici. DayZ mohlo byt hotove a vydane uz v roce 2015 a mohlo se vyhnout vsem tem hatum a nadavani na scam. A dneska jsme se uz mozna mohli tesit na DayZ II v komplet novem enginu a novymi mapami atd. atd..
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    DESTROYER: nesmysl, ten engine je nehorazne hnyperkomplexni a zastaralej se spoustou demenci jako napr.. vlastne vsechno (animace, kolize (total dmnc), zvuky, fyzika, networking (obfuscating preprocesor contest), skriptovaci jazyk (jak se todle vubec mohlo stat?), simulace sveta, system proxy). rv je mrtvy dejve, s tim se smir.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: Muj nazor - Melo se zustat ciste na RV (na A3 enginu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam