• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Pobavilo...
    The BEASTS OF BRENA! When ENEMIES Team Up In DayZ.
    https://www.youtube.com/watch?v=bKFIOemhXAM
    ALPEPINO
    ALPEPINO --- ---
    1PP bude taky a bude to zimní Cherno;)
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    MAOR: každopádně se server rozjíždí,takže o tom s Pepinem můžeme/můžete
    jednat(je to hodnej kluk plnej nápadů)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: jen upozornuju, ze to je "hardcore survival", ne "hardcore, survival", mysleno omezeny loot, jidlo, piti, leky. byli jsme na serverech s 1PP pohledem, kde odejdes z pobrezi nagearovanej. toto neni ten pripad.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DEUSOPTIM:
    Zrovna jsem se chtěl zeptat. Včera jsme tam byli s chlapama poprvé a já nikdy ničemu cizímu nevěřím. Takže klik na enter a mrd, z 1PP je najednou 3 pohled. Promiň, ale hardcore není nikdy se třetím pohledem. Třetí pohled je dobrý tak akorát pro fotbalisty a jiné mužničky.

DZS:
    Včera jsme tam byli ve třech. Potkali jsme akorát jednoho Slováka, co tam je pár dní. Ale ten byl v pohodě.
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    NAGASAWA: já co potkám,po tom střílím,ale většinou mě to zabije...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEUSOPTIM: "Ja co potkam, po tom strilim", to je jako to vyborny meme:

I'm a simple man I see survák I pull the trigger
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    DZS: ahoj.. je to ve stylu jake si to uděláš.....já co potkám po tom střílím....s tím 3rd nevím ,třeba s tím mají kluci větší plány..teď chce Pepino přidávat nějakej větší update s modama co vymyslel
    DZS
    DZS --- ---
    DEUSOPTIM: Uz tam hraju par dni. Je to typicky nyxi zalezitost? Vrazda smrt zabiti, nebo jsou tam i slunicka? Jo a proc je hc s 3rd pohledem? Ne ze bych remcal, jen se tak ptam..
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Pokud někdo chcete zažít hardcore survival dayz s vlastními + workshop mody tak Pepino-Saphirovo server je jasná volba....Kluci na tom pořád makaj a přidávají nové věci + mise... Jedná se o mapu Livonie..vřele doporučuju(kluci maj koule)
    Název: NEXT DAYS CZ/SK/EU hardcore survival
    88.86.121.247

SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    HANOUCH: To jsem si nikdy neuvedomil ale vlastne mas pravdu :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SYNTAX_TERROR: to sedi hlavne je nejlepsi ta uleva kdyz te konecne vyndaj :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Progression in Dayz
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    hravate niekto standalone na xboxe?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    navíc se za ty roky ta hra získává hloubku díky detailům..

106 MUST KNOW Tips and Tricks for DayZ Patch 1.06 | For both PC and XBOX / PS4 players
    https://www.youtube.com/watch?v=jmgwZBAQseo
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Pořád je to 6 let stará hra, která si po tom všem udržela slušnou základnu a s každym větším updatem se do ní vrací další hráči. Navíc očividně uměla prodat konzolový verze a DLC i těm, co se dušovali, že nedaj Bohemce už ani korunu.

Poměr počet kopií vs. aktivní hráči je podle mě zrádnej, viz Rust s 9M vs. 46k (v průměru na Steamu).

Přitom taky patřim mezi ty, co si po módu mysleli, jakej hit DayZ bude – teď mě při pohledu na ty čísla až překvapuje, kolik lidí pořád baví x hodin bloudit, lootovat a během pár okamžiků zase žrát písek na pláži.
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: Možná to není tak úplně mrtvá hra, ale poměr prodaných kopií versus kolik to teď hraje hráčů...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ doporučuje na Steamu 85 % hráčů za poslední měsíc (i díky DLC), teď to hraje okolo 20k lidí, stejně jako Armu 3. Mrtvá hra vypadá jinak.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KLEINZACH: Jestli vzkřísí, tak fajn;-)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    RUDOLF: pohrbi? spravnej termin je vzkrisi ;P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam