• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "I've never seen such a loyal player base in a game and devs that just basically don't give a shit"

M1NDR (jeden z největších dayz streamerů na Twitchi, pozn. autora)
    @M1NDR
    ·
    18 h
    Odpověď uživateli
    @DayZ
    Can you share how many people work on DayZ at the moment?

Odpověď od Dayz týmu:
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Taková Lada olej nepotřebuje :D tak na co to tam mít. A nedivil bych se, kdyby časem odstranili i zombíky :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsem právě zjistil, že ze hry odstranili spawn oleje a není vyžadován do auta? Oni fakt postupně vypreparujou všechno pryč a nic v té hře nezůstane :D

Motor Oil - DayZ Wiki
    https://dayz.gamepedia.com/Motor_Oil
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Ten druhej klip tomu naprosto nasadil korunu. :DD
    LACHY
    LACHY --- ---
    To je smutný, kam to ta hra dopracovala.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VARUJU před hlasitým ječením!!

Každopádně - ta hra je naprosto v pořádku :D
    https://clips.twitch.tv/TacitPowerfulParrotJKanStyle
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Udělal jsem to úplně stejně. Taky jsem se zařekl a taky jsem koupil Livonii. Šulini vylezli s novou mapou na poslední chvíli. Teď ještě počkat na Namalsk. A to bude u Bohemky z mé strany konečná. Už jsem sice asi 2 měsíce DayZ nehrál, ale na Karmakrew bylo vždycky plno. Dokonce si tam i pomáhali v military základnách. Banditi a dobráci, tak 50:50. Zkoušel jsem pár serverů a KK mi přišel nej.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Já teďka... Poprvé svt s extended40 :)

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    škoda že z tý hry se prostě stal další tarkov nebo podobný pvp chujoviny.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: jako jo no, jen za dnešek už jsem mrtvej asi pětkrát. Vždycky kos, většinou vypínačka jedničkou.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: To nevím. Je tam děsně moc akce. Všude. Takže sestavení auto je imho impossible :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: btw. jsou tam funkční auta?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Jj rozuměli :) málo lidí je fakt jen ráno. Na lootovacky ideální
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: nn, to jsme si nerozuměli, já to myslel tak, že performance serveru je ok, ale že v danou chvíli bylo online na serveru pouze asi dvacet lidí...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Že na karmakrew je málo lidí? Dyt je tam přes den high a večer full. Every single day :)

Hrajem tam ve třech asi 2-3 týdny a je to pecka... Bohemka by.mela takovéjm provozovatelům platit.

Aktivní admini resej selkle zbraně apod. Balanced loot. Zamoreny zóny. Fakt palec nahoru.

Víceméně přesnej opak než ta banda potomcu z Bohemky :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Relog probehl, tech naboju mam asi pet hromadek, po ruznu rozbalenych... a takhle je to s tou hrou porad.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Občas je u buglích předmětů potřeba relogu. Ale dlouho jsem na nic nenarazil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Cvak, cvak... neni. Nejde nabit drzenim R, nejde nabit drzenim hotkey z hotbaru, nejde nabit pretazenim naboju z inventare, jakoby tam ty naboje nepasovaly. Zbran i naboje jsou pristine.

Ale ok, modovany server at teda nezeru tentokrat. Ne ze bych si myslel ze je to tim ale asi je fer to zminit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam