TOMASZ: Že jsi opravdu polovzdělanec, ukazuje fakt, že se tady oháníš nějakými absolutně irelevantními čísli IQ. Ty zřejmě fakt věříš v měřitelnost inteligence, chudáčku. :)
Asi stokrát jsem ti vysvětlil, proč nemám respekt před gramatickými normami, zejména před pravopisem. To souvisí jednak s tím, že opravdu nejsem rodilý mluvčí češtiny. A jednak s tím, že opravdu mám lingvistické vzdělání.
Chápu, že pro monolingválního rádoby-básníka/kritika jako tebe musí být strašně těžký přijímout fakt, že existuje ještě nějaká pravda mimo tvé vnímání reality. Ale snažit by ses aspoň mohl, zabedněnče.
Že mi s tím pitomcem Finem a podobnými živly předhazujete, že neumím pořádně česky, mě vážně unavuje. Neumím "pořádně" česky – a co má bejt?
Soňa (která jako jediná z vašeho kroužku "autorských poetů" má rovněž lingvistické vzdělání) tvrdí, že pravopis slouží zajištění komunikační funkčnosti. Je-li tomu tak, že mé texty jsou komunikačně nefunkční, požaduji důkaz: Ukaž mi konkrétní místo v mé tvorbě nebo v mých kritikách, kde z důvodu porušení gramatických norem není jasný obsah sdělení. Nebo konečně mlč, hňupe!
P.S.: Zase svojí homosexualitu projektuješ na mě. Hloupý pokus! Zamysli se pořádně nad svým Ganymedem, jo?