Nemáte někdo referenci na firmu Woltair, bývalé topite.cz? Mám od nich nabídku a návrh smlouvy (tepelné čerpadlo Alpha Innotec LWD 90A-HMD1, 9kW, projekt celkem za 380 tisíc), ale jsem z toho trochu nervózní. Člověk od nich vypadal zkušeně a byl sympatický, ale v kontextu jsou nějaké red flags. Člověk vypadal zkušeně nejen v tepelných čerpadlech, ale i jako obchodník, takovej ten co vás zpracuje pro cokoli, co potřebuje prodat. Pak jsem ho googloval a našel jako obchodního zástupce Alpha Innotec na Slovensku, což docela koliduje s prohlášením Woltair, že jsou neutrální k výrobci (jaká náhoda, že mi navrhli AI, že). Je strašně vidět, jak na to nemá čas (v této době chápu) a jak mají všechny procesy automatizované, pro stejných pár vstupních parametrů prostě vypadne stejný projekt, detaily se "nějak doladí". Ve smlouvě není žádný projektový plán, což nemusí být špatně, ale při té vytíženosti se bojím, kdo a kdy ty detaily vyřeší, aby si to dobře sedlo - už máme za sebou několik kol připomínkování a opravuju jim tam i úplně triviální věci, takže kolik přemýšlení asi dali těm těžkým. No, kdybyste měli referenci na Woltair nebo konkrétně na Patrika Kučeru, byl bych klidnější.