Ostatně si myslím, že PRE musí být zničeno.
Včera mě jejich týpek na telefonu pět minut ujišťoval, že je naprosto nezbytné, abych revizi přinesl osobně fyzicky na pobočku. Námitky, že revizi jsem dostal digitálně emailem, že si jí budu muset vytisknout jen abych jí tam mohl odnést a oni znovu zdigitalizovat, že už jí jednou emailem dostali a přijali, odmítl s tím, že teď je to prostě takhle. Nepomohlo ani co nejtemější "opravdu to takhle chcete?"
Fargo - Elevator Scene ("Lester, is this what you want?") | Season 1https://www.youtube.com/watch?v=60MQxFLMszcTakže jsem tam dnes vyrazil. Protože už ale vím, že se tam čeká klidně několik hodin, poslal jsem tam tátu ráno pro pořadový lísteček a přišel až na očekávaný čas a nemusel si kvůli tomu brát dovolenou. Paní na přepážce si prohlídla papír a řekla, že to nemůže přijmout, protože to není originál. Pobočka málem dopadla jako ten výtah z videa.
PRE je mafie elektrikářských veksláků, který se schovávají za fasádou z největších idiotů, který jim přišli pod ruku. Jakákoli transformace energetiky musí začít rozpuštěním PRE a odebráním licencí jejím technikům.
Po roce a půl od začátku projektu stále nemám sazbu na tepelné čerpadlo.