NE7RA:
ja jen ze sem si nevsiml ze by si nekdo lamal hlavu, jestli je nekde u pobrezi vic hotelu nez rezidentnich domku, proste u more jsou hotely a mistni z toho zijou. Podivej se kolik apartmanu, bytu a chalup se pronajima na horach tady u nas a s tim si nikdo hlavu nelame. Vzkaz sype vam to, tak vam to zregulujem pro me neni reseni. Me taky muze vadit, ze soused chalupu pronajima a kolem pozemku se mi prochazej lidi, ktery se kazdej tejden stridaj, ale to mam proste smulu - chovaj se slusne nic po me nechtej a je to jeho chalupa, tak co je komu do toho.
Samozrejme, ze si nemyslim, ze se vsichni chovaj slusne, to snad da rozum. Ale to se podle me nema resit zasahem do vlastnickeho prava, ale zasahem policie. Babe tu stekaj psi v dome cely dny a je to dlouhodobej pronajem.
co je to "moznost bydlet"? prece moznost bydlet nikdo nikomu neodpira,.. moc nechapu co tim myslis , zminujes pravo na bydleni, nerozumim...moznost bydlet by mel mit kazdy a nemela by byt veci trhu s tim souhlasim, rozhodne socialni bydleni je treba, nicmene se nedomnivam, ze by mel mit moznost kazdej bydlet kdekoliv a mely by se mu tam drzet volny mista. Je prirozeny, ze bydlis tam, kde na to mas.
TUILE: ja nevim, to je asi individualni kolik kdo vyprodukuje odpadu, rozhodne to nejsou nasobky toho, jako kdyby tam bydlel par na stalo. Nekdo nevyhodi treba nic.