• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    VESACEK
    VESACEK --- ---
    XARGH: Ahoj, vybral jsi nakonec nejakou firmu? Taky akorat shanim...
    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    Help...měla jsem kontrolu z živnostenského úřadu na ubytovací služby...na označení provozovny mi chybí kategorie a třída ubytovacího zařízení a chtějí po mě, abych to tam doplnila...jenže netuším pod jakou kategorii a třídu airbnb spadá...mátě někdo zkušenost?
    XARGH
    XARGH --- ---
    Ahoj, jake mate skusenosti se spravcem airbnb Blahobyty.cz - recenze google ruzne. :-/

KOHO byste v Praze urcite doporucili?
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Dovolím si zde vložit jednu nabídku práce - věřím totiž, že pokud máte zkušenosti jako host a baví vás kontakt s cizinci, můžete být i dobrým Flat Hunterem. A věřím v to na základě vlastní zkušenosti :)

Hledáme někoho, kdo bude pro klienta spíše jeho prvním přítelem v Praze, než-li agentem. Někoho, kdo umí jednat s lidmi, má férový a zodovědný přístup a je připravený na ledasco :)

Brigáda Flat Hunter - Relokační asistent pro cizince - NaBrigádu.cz
    https://www.nabrigadu.cz/...544?fbclid=IwAR0g7tq-RGoAQjCayRb_RwNZresnhCaJqcxvndbEqnOBJ3iLSlq6V5dzSrc
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    KOC256: dik za koment, máš pravdu, problémů je celá řada a my se je snažíme řešit

klíč by měl být v principu velmi blízko objektu, pár minut pěšky - pro hosta to má zásadní výhodu, může si přijet kdykoliv, třeba ve 4:20, zároveň je to flexibilní v případě, že zaspíš odlet nebo ti ho zruší atd.

Ale upřímně, služba zaměřena zejména na hostitele (a úsporu času).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKULAS:
    no mit nekde POINT muze byt omezujici. Prešmyslel jsem prave nad principem. Vetsinou se pouziva "klic pod rohozkou" nebo minitrezor s klicem, pripadne kodovy zamek primo na dverich.

Takze me (jako uzivatele) zajimalo v cem to bude spocivat.

Nedavno jsem objizdel Irsko s 6x ubytovani pomoci AirBnB a teda nejak by bylo spise otravne si nekde vyzvedavat klice a pak jeste jet jinam na ubytovani.

Ale ber to jen jako muj pohled zvidaveho uzivatele. Jiste budou UC, u kterych to dava smysl...
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    KOC256: tajné to není, princip podobný alzaboxu (co přesně tě zajímá?)

Služba už asi rok běží v režimu man-in-the-middle na adrese keyguru.cz, nyní bude představen restart. Pošlu vám do pošty kdy a kde.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKULAS:
    až to nebude tajné, tak by mě taky zajímal princip... :)
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    MIKULAS: Zajimalo by me blizsi info k tomu predavani klicu.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Ahoj, budeme spouštět vylepšenou službu na předávání klíčů (určeno zejména pro hostitele, kteří využívají airbnb, booking ... ale i pro občasné pronajímatele prostor).

30.4. odpoledne proběhne v Praze na Smíchově user-test, kde bychom chtěli vychytat největší mouchy. Pokud je tu někdo koho by to zajímalo a chtěl se zapojit, rád bych ho pozval. Odhaduji max na hodinu.

Kdyžtak PM, díky!
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    DAMIAN: Situace už vyřešena, mám už jasno. A díky za nabídnutou pomoc.
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    VOY: mno. Je to Opatov. Takze poloha asi nic moc. Na metro 10min pesky. Bylo by prave potreba to rozjet dost rychle
    VOY
    VOY --- ---
    WARSHEEK: tak napriklad blahobyty, ale nejakou dobu trva nez se to cely rozjede, vetsinou to vyzaduje do bytu nejakou byt treba minimalni investici a pokud neni zajimava poloha tak nejsou zajimavy ani penize. kde to je?
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Zdravi. Existuje nějaká agentura, která byt dokáže pronajímat krátkodobě právě přes airbnb nebo podobné služby? Potřebuji opustit byt, který si aktualně pronajímám, ale majitelka nesouhlasí s ukončením nájemní smlouvy. Prostě bych jí rád nabídnul řešení, které jí ten byt dokáže vytížit na tři měsíce, které chybí do konce nájemní smlouvy.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    BOLDRIK: Ano, podle stornopodmínek u dlouhodobých pobytů (28dní a více) je částka za první měsíc nevratna. Mam zkušenosti s rušením dlouhodobych pobytu, klidně napiš do pošty.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    VOY: Stále si nejsem jistý. Pokud se podívám na storno podmínky dlouhodobých pronájmů je vratná část rovna nule. Viz. přiložený link žádosti o zrušení rezervace. Nebo se mi něco ztratilo v překladu a rozumím tomu jak koza petrželi? Máš s rušením praktickou zkušenost? Díky.

VOY
    VOY --- ---
    BOLDRIK: tak to plne zalezi na podminkach jake si nastavi provozovatel daneho listingu.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Nejsem si jistý zda jsem pochopil stornopodminky dlouhodobého pronájmu. Pokud si objednám dlouhodobý pronájem (v mém případě 28dni) a později zrušil cestu, celá částka při stornu propadne i kdybych rušil dva měsíce před příjezdem. Je to tak? Díky.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Ahoj, potřebuju zpětně doložit ohlašovací povinnost za poskytování ubytování a řeším, co a jak.
    Ubytovávala jsem 2014-2016. Jestli tomu rozumím dobře, místní poplatek je za osobu a den realizovaného pobytu, ne za celou dobu, kdy třeba přes zimu nikdo nejezdil, je to tak?
    Jak moc přesná musím při uvádění lůžkodnů být - nedaří se mi načíst konverzace dál než do poloviny 2015, stačí, když střelím od boku, protože to nikdo tak detailně zkoumat nebude, nebo je fakt potřeba být důsledný a dohledat přesně? Pokutu se mi logicky dostat nechce :)
    Zároveň s ohlášením budu podávat i odhlašovací formulář, potřebuju udělat něco zvláštního s hostitelským profilem? Teď mám akorát blokovaný kalendář na roky dopředu, stačí to, nebo mám hostitelský profil zrušit (jestli to vůbec jde)?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Tak poměrně happyend. Ukradený peníze nevrátí, ale poslali jsme kalkulaci na opravu škod od malíře a zedníka, a tu celou zaplatí - skoro 30 tisíc.

I'm pleased to inform you that after a full review of all relevant documentation and communication, we have determined that your request qualifies for reimbursement under our Host Guarantee program.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam