MILLY: Zjistil jsem, že když jsem se dotýkal jejího těla - no vlastně spíš díval na její tělo - tak jsem se ho jakoby začal dotazovat instinktem a pak taky dostával odpovědi od čehosi, co teď už nazývám prostě múzou. Doslova od ní cítím, co dělat jako zpětnou vazbu. Ne tak jako hlas nebo že by ta múza byla osoba, ale má to takovou energeticko-bytostní podstatu nebo jak to říct líp no, nevím. Zároveň mi i nechává svobodu jak to něco dělat. A vytváří to takovou konejšivost. Nejdřív jenom dotek. Pak třeba i trochu hlazení, pak počkat a dotazovat se, pak něco jinýho, tuhle tohle místo, tuhle támhleto pak už se to trochu slévá dohromady a začínají mít podobu i celé vzájemné pohyby těl. Když se to dělá delší dobu, začne se do klidu vzniklého z té konejšivosti i rozlévat něha a vzrušení a vášeň. Skládá se to, vrší a stupňuje. A takhle se dál a dál a víc a víc nechat se unášet nebo plout s tím "proudem" pocitů.
Jen to chce trochu soustředění a často i počkat na odpověď. Přestat klidně v polovině, když múze uteču a začnu dělat "nesmysly" Přestat. Počkat. ...jít ...cítit. Je to trochu i námaha, ale minimální a hodně příjemná.