MILLY: jo chápu tě. Je to prostě pak ono. A nám to teda šlo právě i později a znova. A ano, chce to i soustředění jak píšeš. Jo. Poslouchat instinkt taky. Takovou tu múzu. Klid. Jo. A paradoxně i z klidu se klidně potom dá tímhle rozdmýchat hustá vášeň. Když by na to přišlo.
Přišel jsem na to, jak se to dělá. Zřejmě. Takže to umim opakovat. Pokaždý jinak a přitom stejně nebo podobně kvalitně. Myslim si, že by to mělo jít s jakoukoliv ženou, která má ráda to o čem je tenhle klub. Ale nemůžu to s jistotou tvrdit. Zatím se mi to dařilo napoprvé a naposledy a už spolu nejsme. Takže ani nemám na kom to dál zvelebovat a ...cvičit to? Jo asi i tak by se to i dalo říct. Cvičit to. :)
Ta se kterou mi (nám) to šlo uměla hodně dobře přijímat. Líbilo se jí nechat si dělat se sebou různý věci a dávala i pěkně najevo, jak se jí to líbí. Možná to celé zní dost pasivně, ale co jsem tak od holek slyšel, hodně z nich si rádo užívá pasivní roli a je to vzrušující i pro spoustu mužů. Já bych nerad, aby ta pasivita teď vyzněla v negativnim slova smyslu. A že sama jindy zase dělal co jí napadlo, tak to je jasný...
A nevím, ptal jsem se jí na to všechno a ona to vůbec nevnímala celé jako já. Jí ...jí se to prostě hodně líbilo a říkala, že se jí líbí na to co dělám odpovídat a užívat si to. Asi na tom celém bylo něco i z jejího přístupu, ale tomu jsem teda pak nerozuměl já.