• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    MILLY: Jak se ti hraje na různé hudební nástroje?
    Taky máš tu zkušenost, že síla intuice/můzy umí být zdrcující, a s někým jiným "napůl spí"? :))
    Třeba že v tom může být souvislost s jemností protějšku? S jakou jemností umí "přijímat můzu", s podobnou jemností je pak v sexu aktivní? :) Jakože když to dře, tak to dře. Když to jde, no tak to je výborný! ;-)
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: no tak to gratuluju, to je pěkný :) a ano, intuitivní hraní na hudební nástroj je hodně podobný.
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: no právě, ono to právě tak nikdy moc neni, žejo :) ?
    MILLY
    MILLY --- ---
    GAF: To je zajímavý..... Nevím, mně přijde něco takovýho docela přirozený- asi že se to dá dělat, když se člověk dost soustředí na reakce toho druhýho (i podvědomě asi, o kterých neví, že je vnímá) a řídí se intuicí.
    To je jako... jako hrát na hudební nástroj asi. :-) (intuitivně)
    MILLY
    MILLY --- ---
    GAF: "všechno objevili"? :-D ..to si nějak neumím představit... Asi jsem ještě mladá...... :-D :-D
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: Zjistil jsem, že když jsem se dotýkal jejího těla - no vlastně spíš díval na její tělo - tak jsem se ho jakoby začal dotazovat instinktem a pak taky dostával odpovědi od čehosi, co teď už nazývám prostě múzou. Doslova od ní cítím, co dělat jako zpětnou vazbu. Ne tak jako hlas nebo že by ta múza byla osoba, ale má to takovou energeticko-bytostní podstatu nebo jak to říct líp no, nevím. Zároveň mi i nechává svobodu jak to něco dělat. A vytváří to takovou konejšivost. Nejdřív jenom dotek. Pak třeba i trochu hlazení, pak počkat a dotazovat se, pak něco jinýho, tuhle tohle místo, tuhle támhleto pak už se to trochu slévá dohromady a začínají mít podobu i celé vzájemné pohyby těl. Když se to dělá delší dobu, začne se do klidu vzniklého z té konejšivosti i rozlévat něha a vzrušení a vášeň. Skládá se to, vrší a stupňuje. A takhle se dál a dál a víc a víc nechat se unášet nebo plout s tím "proudem" pocitů.

    Jen to chce trochu soustředění a často i počkat na odpověď. Přestat klidně v polovině, když múze uteču a začnu dělat "nesmysly" Přestat. Počkat. ...jít ...cítit. Je to trochu i námaha, ale minimální a hodně příjemná.
    MILLY
    MILLY --- ---
    GAF: Hrát si...
    Víš co....... :-D Tohle by chtělo podrobnější popis Tvého postupu (přístupu) .-) Po přečtení posledního odstavce ve mně vyvstávají otazníky...
    Jak jsi to tedy vnímal?


    Ehm..... pasivita. Čirou náhodou jsem o ní mluvila zrovna včera s jedním tvorem, takže.. chápu. .-) To zrovna mně není třeba vysvětlovat, jak to myslíš.
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: jo chápu tě. Je to prostě pak ono. A nám to teda šlo právě i později a znova. A ano, chce to i soustředění jak píšeš. Jo. Poslouchat instinkt taky. Takovou tu múzu. Klid. Jo. A paradoxně i z klidu se klidně potom dá tímhle rozdmýchat hustá vášeň. Když by na to přišlo.


    Přišel jsem na to, jak se to dělá. Zřejmě. Takže to umim opakovat. Pokaždý jinak a přitom stejně nebo podobně kvalitně. Myslim si, že by to mělo jít s jakoukoliv ženou, která má ráda to o čem je tenhle klub. Ale nemůžu to s jistotou tvrdit. Zatím se mi to dařilo napoprvé a naposledy a už spolu nejsme. Takže ani nemám na kom to dál zvelebovat a ...cvičit to? Jo asi i tak by se to i dalo říct. Cvičit to. :)

    Ta se kterou mi (nám) to šlo uměla hodně dobře přijímat. Líbilo se jí nechat si dělat se sebou různý věci a dávala i pěkně najevo, jak se jí to líbí. Možná to celé zní dost pasivně, ale co jsem tak od holek slyšel, hodně z nich si rádo užívá pasivní roli a je to vzrušující i pro spoustu mužů. Já bych nerad, aby ta pasivita teď vyzněla v negativnim slova smyslu. A že sama jindy zase dělal co jí napadlo, tak to je jasný...

    A nevím, ptal jsem se jí na to všechno a ona to vůbec nevnímala celé jako já. Jí ...jí se to prostě hodně líbilo a říkala, že se jí líbí na to co dělám odpovídat a užívat si to. Asi na tom celém bylo něco i z jejího přístupu, ale tomu jsem teda pak nerozuměl já.
    MILLY
    MILLY --- ---
    REVAN: Dobrý večer, asi budu bílá vrána.., ale osobně to mám jak kdy.. a jak s kým... .-)


    GAF: "jsme se znali jenom hodinu to bylo nejlepsi vubec za nevim jakou dobu nevim s kym."- intenzivní soustředění se, ze kterýho vyplývá intenzivní prožitek? ..a žádný očekávání a představy, jaký by to mělo být a jaký to bude.. Teď se mi vybavuje pár kontaktů (různého druhu), co jsem zažila s několika muži, kdyzž jsme se ještě moc / skoro vůbec neznali a který se mi vryly do paměti jako dost intenzivní.. Má to úplně jinou kvalitu, ten prožitek, když se člověk plně soustředí na přítomnost a neočekává, co přijde (ať už děje nebo pocity). Ráda bych to uměla i pak, když už s těma lidma něco zažiju- být víc teď a tady.

    RAEL
    RAEL --- ---
    DAPHNEE: Možná jen potřebuje připomenout jak se to dělá-být něžnej a vnímavej... Člověk snadno okorá-nedávno jsem si uvědomila, že jsem vlastně hrozně cynická co se sexu týče... Abych si dovolila parafrázi: Obyčejný sex sice splní svoji úlohu-je to jako poškrabat se, když Tě něco svědí... člověk se cítí líp, ale uspokojení z toho ve skutečnosti neplyne.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    DAPHNEE: Já myslim, že když sám o sobě neví jakej je rozdíl mezi pornem a realitou, že je to k ničemu.....už od samýho začátku
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    DAPHNEE: funguje to presne takto {QUORRA|38122143} ale musis mu opravdu ujistit, ze ho milujes, aby to nebral jako začátek rozchodu. Případně mu ukaž nějaký vidka, kde se milujou telem i dusi. pripadne mu svazat ruce, zavazat oci,...zbydou mu jen prijemny smysly
    REVAN
    REVAN --- ---
    EVA_: Revanovi rejpnutí nevadí, on ví, že má pravdu ;-)

    EVA_: jinak, tohle zní dobře, tam by mohla být nějaké šance, pokud jste tedy vůbec slučitelní. Vlastně se to jako technika používá na tantrických kurzech pro zápaďany, aby se naučili poslouchat svoje tělo, poznat co je jim příjemné, a dokázat říci ano i ne. Pro pár jsou všechny takové techniky stmelující - a nebo ukážou, že si spolu nedokáží rozumnět.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GRANTORINO: Pozoruju svojí dceru, miluje otlapkávání. Naprosto v klidu si říká, kde ji máme hladit, jak silně, co jí máme dělat, co ne, a my posloucháme, jak hodinky. Jdu do toho podle jejího vzoru.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    EVA_: sorry no... bohuze a to jsme toho opravdu dlouho a dost zkouseli, ale proste to nebylo ono a ted to je ono a nemuselil jsem nic zkouset od sameho zacatku, proste jsme kompatibilnejsi... pricemz ten prvni vztah taky nebyl spatny, ale proste to nebylo ono...
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GRANTORINO: No, tos mě nepotěšila.:-) Zvýším dávky meditace, zkusím se zapojit do nějakého charitativního projektu a počkám do přechodu, už to mám beztak za pár.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    EVA_: bohuzel ne, zkousela jsem vsechno mozne, az jsme se ooba shodli, ze se s tim neda nic delat, me pomohla pouze vymena za muze, ktery mi vic rozumi a vetsinou dela co se mi libi aniz bych mu to rikala tak nejak prirozene sam od sebe.. a pak spolu samozrejem hodne mluvime o tom, co se nam libi/nelibi a podle toho se taky ridime
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    DAPHNEE:
    To máš těžké, radit ti, jak máš někomu koho neznám říc něco.
    Na takhle obecnou otázku můžeš dostat jen obecnou odpověď.
    Přetoč špatnou zprávu na dobrou, nevyčítej mu, nekřič na něj, používej efektivní formy komunikace, snaž se na to dívat i z jeho pohledu a navrhnout možnost, která bude vyhovovat vám oběma.
    REVAN
    REVAN --- ---
    REVAN: Tím se chci přiklonit k názoru, že říct mu to můžeš celkem jakkoliv, ale jestli je typ, který má prostě rád tvrdé šukání a jemnosti jsou pro něj nesrozumitelné, žádného "přijatelného řešení" se také dobrat nemusíte.
    Se způsobem "říct jak to je" mám v tomto jen jednu, a to negativní, zkušennost, kdy to partnerka po mne tak říct vyloženě chtěla, že prý to ustojí, tak jsem jí to blbec tak řekl, a neustála to, rozešla se kvůli tomu se mnou. Z dlouhodobějšího pohledu vlastně žádná škoda, s takovým nastavením bychom se rozešli tak jako tak, jen o kousek později. JAK mu to vhodně říct, je podle mne ohromně závislé na vašem vzájemném vztahu, povahách a způsobu komunikace. Určitě zvol některý způsob, který je právě pro vás dva z dřívějška osvědčený.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam