• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    TOMASINO: Přijde mi to moc hezký. Nejlepší je podle mě ta možnost důvěřovat a nic nepředstírat, která je v tom obsažená ... no motá se mi z toho šiška, na rovinu. Poslední dobou zjišťuju, že jsem měla naprosto zkreslené představy o mužích a o sexu a jsem na stará kolena v šoku, byť je to vlastně ohromná legrace. Sranda je například to, že když tohle téma otevřu s kámošema, většinou mi řeknou, že to musím umět hlavně sama se sebou, abych muže mohla navést. Jo, jenže podle mě navést jde jen muže, který se navést nechá, ale pak ví, možná spíš cítí, kam se má jít. V opačném případě takové nějaké objevování hlubin může dost dobře připomínat spíše návštěvu u gynekologa, spojenou s kontrolou prsní žlázy. Mě se totiž dost dlouho zdá, že není rozdíl mezi vibrační autoerotikou a penisem, který nemiluje (pardon za tu upřímnost), který je v brnění, míněno v citovém.
    Zaznamenala jsem i určitou...posedlost orgasmem ženy, prý mužům dělá dobře. Čím víc orgasmů žena zažije, tím lepší milenec. Hm. Jako fajn, supr, ale mě připadá, že jsou ještě důležitější věci; právě ta něha, respektive vzájemná přítomnost v každý buňce těla, kterou si dokážou na sebe vyladění jedinci dopřát a ta vzájemná otevřenost. Myslím, že je všechno jinak, když si muž uvědomuje svoji schopnost prožívat se skrz rozkoš ženy, tj. rozkoš, která je nejen v tom glorifikovaném orgasmu, ale i v doteku, protože ruka, která je jsoucí, která ženu provází do prostoru, kam se sama odváží těžko, živoucí ruka cítícího muže zřejmě hladí nějak jinak. Představuju si to aspoň přibližně správně? To by mě teda fakt zajímalo. Aspoň teoreticky.
    GAF
    GAF --- ---
    *nezamilovanÍ
    GAF
    GAF --- ---
    Řekl bych, že být do sebe zamilovaní je jeden z možných předpokladů toho. Ale ne jediný. Šlo mi to už i jinde. Nezamilovaný.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    EVA_: nejde. Já jsem takhle objevil svojí ženu
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: Jenže ono to předpokládá (něco, co je určitě naprosto přirozený, ale pro mě celkem novinka), že ta žena nehraje ani jeden pohyb, ani jeden nádech, že tam není jeden jedinej trik. Si myslím, že tě skutečně milovala. A taky si myslím, že takovéhle naladění se je umění (tj. věc techniky a cviku), ale taky dar, nejde to imho. s každou.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: :-) Panta rhei.
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: je hezký, že se na to ptáš.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: Padesát odstínů šedi hadr. :-)
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: natahovat kdoví kam je právě jedna z věcí, co je na tom hrozně fajn, jo. Ale o strachu z rozkoše moc nevím. Vzniklo to tak, že mě kdysi napadlo, jak "každej" furt mluví o tom, jak se nemůže jenom přijímat, ale musí se i dávat a mně přišlo na um, že by bylo dobrý to spojit dohromady. Aby se to jako už nemuselo vůbec řešit, kdy kdo co dává nebo přijímá.

A o spoustu let později z toho vzniklo tohleto o čem se bavíme.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: To úplně odbourá strach z rozkoše a zřejmě to jde natahovat kdoví kam. Prožívání skrze partnerku, ještě pak vlastní a asi i naopak, ne?
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: tak, jo
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: Takže jakoby prožiješ její slast a uspokojení, jakoby prožíváš dvakrát, vytvoříš tón, kocháš se jím, jsi jím a on Tě pak totálně dostane svojí krásou.
    GAF
    GAF --- ---
    “You have been wet and fertile at the will and whim of your body for most of your years, great- granddaughter,” murmurs Grandmother Growth. the Art of Sarah Solie“But you have Changed. You grow moist with readiness for play now only when you truly desire it, not at reproduction's dictates. Have no fear that your springs have run dry. If you consciously call up your flood of pleasure, it will answer. This is one of my greatest gifts to you, young Crone. No longer will you be accessible to those who do not inspire love and trust in you. The great portals of life, your womb, your vagina, now serve only you, now open only at your bidding.”
    GAF
    GAF --- ---
    A snivý rovná se tak nějak zatoužený... tj. atmosféra jak vyšitá. Tak nějak?
    GAF
    GAF --- ---
    SUNNYRAIN: napůl spí, jakože je napůl ve snách, co...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    MILLY: Jak se ti hraje na různé hudební nástroje?
    Taky máš tu zkušenost, že síla intuice/můzy umí být zdrcující, a s někým jiným "napůl spí"? :))
    Třeba že v tom může být souvislost s jemností protějšku? S jakou jemností umí "přijímat můzu", s podobnou jemností je pak v sexu aktivní? :) Jakože když to dře, tak to dře. Když to jde, no tak to je výborný! ;-)
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: no tak to gratuluju, to je pěkný :) a ano, intuitivní hraní na hudební nástroj je hodně podobný.
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: no právě, ono to právě tak nikdy moc neni, žejo :) ?
    MILLY
    MILLY --- ---
    GAF: To je zajímavý..... Nevím, mně přijde něco takovýho docela přirozený- asi že se to dá dělat, když se člověk dost soustředí na reakce toho druhýho (i podvědomě asi, o kterých neví, že je vnímá) a řídí se intuicí.
    To je jako... jako hrát na hudební nástroj asi. :-) (intuitivně)
    MILLY
    MILLY --- ---
    GAF: "všechno objevili"? :-D ..to si nějak neumím představit... Asi jsem ještě mladá...... :-D :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam