• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    Klub je určen těm, pro které je sex milováním, těm, kteří se rádi vzájemně dotýkají, těm, kteří si předehru užívají více než samotný sex. Nic hrubého, o tom je tu klubů dost. Vášeň, hravost, jemnost, souznění při milování, o tom má být tento klub.
    rozbalit záhlaví
    LILY
    LILY --- ---
    GAF: dozvíš se za rok a půl :D
    GAF
    GAF --- ---
    MILLY: a umíš se ladit?
    MILLY
    MILLY --- ---
    SUNNYRAIN: Už jsem tu. 8-)
    Možná...- určitým způsobem.
    Ne, záleží spíš, jak jsou na sebe lidi zrovna naladění. ;-)
    ROSKOW
    ROSKOW --- ---
    MORGAIN: za mě určitě. Já to dokonce potřebuju abych vůbec při přijímání cítil nějaký výživněji příjemný pocity.
    ROSKOW
    ROSKOW --- ---
    LILY: každopádně. Nezatracoval bych to "rychlý odbavení" při návalu nadrženosti, to rozhodně .) Ale s tim druhym se dá o tolik moc víc hrát a prohlubovat to a navazovat na to a takový věci.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    Hlavně to moc nejde, když v podvědomí hraje roli jakákoliv forma paktu o neútočení.
    LILY
    LILY --- ---
    ROSKOW: trochu jako rozdíl mezi sexem za účelem orgasmu a milováním spíš pro vzájemnou blízkost dvou lidí. Orgasmem to může skončit oboje, ale i tak je v tom dost rozdíl.
    ROSKOW
    ROSKOW --- ---
    ...líbí se mi, když se to podaří tak, že celý sex jako taková předehra vlastně. Nedojde na vyčerpávající mety... ale k naplnění a vyvrcholení, nejlépe několika a všemu tomu příjemnýmu kolem včetně smyslnosti a takových věcí dochází jakoby furt, něco jako slušný moře vlastně...

    divný je, že to chce soustředění

    ne odvázat se a užít si a wooohooo... spíš takový soustředěný vplouvání a vytváření a následný rozpouštění se v tom

    ...ne že by na wooohooo bylo něco špatnýho jindy. Jsou to prostě jenom dvě jiný věci no.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: s tím také souhlasim, mám sklony to dělat automaticky a uvědomila jsem si, že to delam, přes tanec :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    MILUCH: pekny clanek. Malo muzskejch imho umi byt takhle "pritomno".. :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Dobře vystizeno. A i když mám nějaká specifická místa (trochu netipicka) na ktera jsem zatížena, tak je fakt, že přítomný chlap si jich vždycky všimne sám, i když to neřeknu (byť se nebojím si i říct).
    Nicméně si myslím, že pokud je žena přítomna v doteku, když se dotýká může a hladí ho zase ona, tak to ten chlap taky doceni. Nebo ne, pánové?
    LILY
    LILY --- ---
    HONZAL: já jsem to myslím před žádným partnerem ještě nikdy nepoužila. Asi nebylo potřeba nebo mám možná ještě co dohánět :)
    My jsme podobné věci "řešili" jen na seminářích, které byly vedené v angličtině, tak se tam říkalo "pussy". A říkal nám ten náš pan vedoucí, že italštině tomu prý říkají brambůrka. A že této slovní hříčky využila nějaká firma, co vyrábí chipsy a udělali reklamu, kde jejich nejslavnější pornoherec pojídá brambůrky v bazénu mezi tlupou ženských. Akorát jim to prý hned zakázali vysílat. :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    LILY: sekta nemyslim to negativnim slova smyslu, ale je to jinej svet, okolnimu dosti uzavrenej. jinak ja myslel, ze i na tech seminarich ti to prijde "divny", tak to pak jo :-)
    nastesti stejne tyhle slova clovek nejvic potrebuje pred partnerem\parnterkou a vetsinou soulozime s lidma, co jsou nam tak nejak podobny
    LILY
    LILY --- ---
    HONZAL: v sektě.. :)))
    Tak v rámci semináře (zejména pokud by se jednalo o nějakou práci s energií) bych to taky řekla bez chechotu, jenže tam se používají i slova jako čakra, múlabandha, sušumna a spol., aniž by si člověk připadal jako z jiné palenty.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    LILY: no samozrejme jen v te sekte :-) to bylo k tomu vyslovit nahlas, ze pak to zni uplne normalne, ikdyz v tom je na pozadi nejaka hlubsi ucta k telu nebo jak to nazvat...
    LILY
    LILY --- ---
    HONZAL: a v Rumunsku říkají všichni lidi joni? Nebo jen ti "od vás"?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    LILY: to je spis zvyk, kdyz sem zil v tom rumunsku a lidi pouzivali prevazne jen joni/lingam, tak cloveku prijde prirozeny. Samozrejme pred "normalni" verejnosti nepouzivam, treba protoze napr. SATINELLE:
    ikdyz ja sam nechapu, co presne je na tom vtipnyho ;-) trapny by mi to neprislo, ale mam zkusenost, ze o jistejch vecech je lepsi mlcet, protoze mi spis prijdou trapny ty reakce na druhy strane a s vekem mi nejak dochazi tolerance...
    LILY
    LILY --- ---
    MORGAIN: souhlasím, že netřeba mít slovo vyloženě univerzální.
    Ale i tak je pro mnoho žen (včetně mě) obtížné najít slovo, s kterým se dotačná cítí dobře, když ho vysloví sama před sebou či před svými blízkými, nebude ho přitom vnímat neosobně (já třeba ty medicínské výrazy vnímám tak nějak odcizeně) a bude čitelné nejen pro určitou zasvěcenou část populace. Třeba o joni ví furt strašně málo lidí. Sice věřím tomu, že většina mých známých ho už někdy slyšela, ale moji známí asi nejsou typický vzorek populace.
    A já to slovo sice znám asi 15 let a zamlada se mi velmi zamlouvalo a přemýšlela jsem o jeho používání alespoň v duchu, aniž bych ho říkala nahlas, ale když si představím, že vyslovím před lidmi něco jako "moje joni", tak bych buď vyprskla smíchy nebo se cítila jako idiot (ale zase já nejsem tantrička, jen se o tyhle věci zajímám).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LILY: Mě teda přijde, že chctít jedno univerzální slovo do každého kontextu je podivnost.
    Pokud bych šla do lékárny koupit mastičku, bez váhání použiju medicinský výraz - od toho jsou a zrovna v tomhle kontextu je přesně to, co potřebuju. Obecně mi medicinské výrazy nevadí a nepotřebuju spešl slovo na to, abych tím vyjádřila svůj vztah ke své sexualitě.
    Jinak ve spojení se sexem mi přijde příhodné použít joni (jsem lehce zatířená na tantru). pokud by byla žádoucí dirty talk, tak výrazů na to je přehršel a v podstatě žádný z nich mi nevadí...
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    LILY: Asi jsme všichni skončili u toho, že čeština má buď medicinské, vulgární nebo dětinské názvy. Na druhou stranu mi kdysi kamarádka, znalá staročeštiny vykládala, že většina dnešních vulgarit je opisem běžné hovorové češtiny starších dob. Stálo by za to se pořádně ponořit do starých archivů a je klidně možné, že se rozuzlení najde.
    LILY
    LILY --- ---
    SATINELLE: jo tak tohle téma "řeším" se všemi možnými lidmi (kamarády, kolegy/němi, nadřízenými, terapeuty, cizími lidmi naživo i na netu) již mnoho let. Na FB je dokonce skupina, kde už vynalezli tuším 100 nebo snad i 200 výrazů, ale žádný, co by fakt stál za to.
    Esoterici a tantrici vždycky vyrukoujou s jóni, ale jako lékárnice si nedokážu představit, že ženská přijde do lékárny s tím, že ji svrbí jóni a ať jí na to dám nějakou mastičku. Prostě to nejde použít v běžném životě. Stejně jako svatyně, jeskyně, mušle, tůňka či podobné ujetosti. To už raději ta kunda/kundička.
    Ženské v lékárně to teda většinou nějak elegantně opíšou výrazem typu "spodek".
    Pipka, pipina, julča, prcka apod. se hodí spíš k holčičkám, nikoliv k dospělým ženám.
    Vagína, pochva, vulva atd. je zase takové neosobně medicínské výrazivo...nic, pod čím by si člověk představil něco potěšujícího.
    Prostě je těžké vhodný výraz nalézt, i když člověk hledá fakt usilovně. Možná je to dané i náboženskými vlivy, kdy sex byl (zejména pro ženu) jedno velké fuj, tak raději ani nevynalézali žádný důstojný a zvukomalebný výraz.
    Narozdíl od mužského pohlaví. Třeba takové "moudí" je podle mě opravdu krásné slovo, spisovné, vznešené a vůbec...jen ten ženský protějšek to nemá.

    Mě osobně z toho mnohaletého bádání nejvíc zaujal poměrně nově objevený kámoščin výraz "chachrňa".
    Prý to říkají v Krnově či kde a zatím mi to přijde nejvýstižnější. Člověk se neschovává za žádné poetické výrazivo ani to nepůsobí sprostě a každému je tak nějak jasné, co to asi tak může být, byť to předtím nikdy neslyšel. A cítím z toho mj. i to, že má dotyčná majitelka svoji chachrňu ráda a nestydí se za ni. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam