RAGUPKI: Takže věci, co nebudu. Nebudu se handrkovat o tom, co jsem řekl a vysvětlovat jak jsem to myslel,
Je i mi toho pána líto, že jsem se do něho pustil, tvrdými argumenty a jen argumenty, snad jsem nepřekročil meze slušnosti a lidskosti v pasážích mírného posmívání se. To bych nerad. Musel jsem se do něj pustit, protože on už se mnou bojoval proti HDV kdysi a nikdy pádné rázné důkladné důkazy proti HDV nepředložil. Dnes také ne. Anebo zde snad někdo vidí jeho odpověď na zahajovací otázku "co" se ve vesmíru vlní ? Ano, ano, je tu odpověď : prej matematická veličšina a amplituda pravděpodobnosti se vlní. A to mě má stačit ?, uspokojit a mám tomu věřit zaslepeně ? ..a celé jeho řeči věřit k porážce mé HDV ? k potopení mých myšlenek a návrhů ? Takže ani já se handrkovat nechci, ba naopak, chci děsně pádné, šíleně pádné protiargumenty proti HDV, ale tento pán je nepředložil. Dokonce nenašel ani odkaz pro to "co" se vlní. Prej 2.3.1. v Kulhánkově Aldebaranu a rovnice 2,48 - tam to je "co" se vlní. Prostě...ten pán pouze šálí neřkuli kecá. Já už od tohoto pána vysvětlení "jak to myslel" nechci. Tento pán, jak přiznal, HDV nerozumí a chtěl by poučovat co je v ní špatně...a dokonce trapně tvrdí že HDV nerozumím já sám. Takže je mi líto, ale tento pán v mých očích neobstál svými argumenty. Možná je to hezkej slušnej pán, starostlivej, šetřivej, pracovitej a milující svou rodinu, rozdal by se, je hodnej, ale mě HDV nezboural. napsal jsem to, myslím, dost jasně.
Ano, svůj názor jste napsal dost jasně, ale já s ním nesouhlasím a proti různým detailům jeho řeči mám výhrady - viz předešlá polemika. Dál se s vámi nebudu hádat,
ani já s Vámi. Nehádám se, já argumentuji, hádka vypadá jinak ) ; zde bohužel každý máme jiný názor a hádání je zbytečné... jestli jsem vám řekl, "co se vlní".
Řekl, ale špatně...řekl že se vlní ve vesmíru matermatická veličina a amplitupa pravděpodobnosti. Bez hádání, s tím nesouhlasím, mám jiný názor. Já tvrdím, že řekl, myslím, že jste to akorát nepochopil
a jak jsem to měl pochopit ? ... nebo se vám to, jak příroda skutečně funguje, nelíbí,
to není pravda, že se mi nelíbí jak příroda funguje, ukažte mi p ř e s n ě místo v mé řeči kde jsem to řekl !!!! - Mě se líbí jak funguje příroda, .. vy tvrdíte, že neřekl. Snažil jsem se dost.
Ti co kopali tunel do Austrálie se snažili také dost...; takže to není argument proti HDV. Dejte pořádný argument proti HDVNebudu z vás dolovat, co to vlastně říkáte, když po mě házíte slovíčky
slovíčky hážete Vy, já házím pádnými protiargumenty proti vašim slovíčkům...a moje tvrzení posměšně překrucujete.
omlouvám se za sklon k posměchu. Aspoň vidíte jaké to je když se mi posmívala banda grázlů a nebralo to konce. Zastal jste se mě tehdy někde ? Ano ? a kde, ukažte. ...Nezastal, neukážete... Máte pravdu, že nevím, co HDV je, snažil jsem se to z vás dostat,
a proč jste to ze mě doloval ? nemyslíte, že je to hloupý kec ? Ze mě nemusíte dolovat vysvětlování o tom co HDV je. Opět překrucujete, že jste to ze mě doloval, spíš lžete. Důkazy jsou i na tomto klubu, že nemluvíte pravdu. ale mám podezření, které mi soustavně potvrzujete, že to nevíte ani vy.
Na podezření máte právo, je to Váš názor. Já zase říkám, že vím "co HDV je" ikdyž jednou v budoucnu se může ukázat, že opravdu jsem dokonce sám netušil jak krásná to je teorie a že jsem o vlastní HDV věděl pramálo...; píši vám kladný bod.
Doporučuju, a to bez ironie, každému přečíst Josefovy reakce na mě, myslím, že z nich si uděláte o HDV (a o mě i o něm) nejlepší obrázek. Tímto se přidávám do zástupu dalších poražených oponentů HDV,
škoda...je mi líto že jste se nechal porazit. Já potřebuji oponenta, který zvalchuje, né mě, ale mou HDV do mrtě... pan Josef si může udělat další zářez a radovat se z toho, jak jeho teorii nedokáže nikdo protiargumentovat. Ono to totiž fakt nejde :-D
věřím, že se jednou najdou tací, co mají všech 5 pohromadě jsou hodně studovaní a s nasazením dovednosti se pustí krok za krokem do zkoumání mých návrhů, aby je buď potvrdil anebo vyvrátil.