JOSEFDRUHY: jenom jako demonstrace toho, co jsem pred chvili napsal:
Na tom debatním klubu kdosi řekl, že jste mou HDV už porazil argumentačně. Vyzval jsem Vás aby jste mi ty agumentace poslal, že je s pompou vyvěsím na svém webu na zladém piedestalu. Neudělal jste to. Takže jste jen tlachal a né fyzik.
vidite. kdosi neco rekl, ale ja jsem tlachal. presne o tomhle jsem hovoril. agresivita. prectete si po sobe znovu cely prispevek.
jen si vzpomente, kolikrat jste mi tady bezduvodne vynadal. vsimnete si, ze vas -- jediny konzistentni -- postoj je vzdy vsechno odmitnout. zarputile se drzite taktiky "dokazte mi opak, jinak mam pravdu". & tim vznika tenhle diskusni Ping-Pong.
vezmte konecne na vedomi, ze vsichni ti fyzikove, kteri se pokouseli s vami komunikovat, fyzice rozumeji. zaroven znaji matematiku. vy, bohuzel ani jedno z toho. pak je ovsem nemozne vam cokoliv dokazat. jste ve sve pozici zakopany, zadny racionalni argument neprijmete, protoze odmitate racionalitu samotnou. uz jen intuitivne byste mel tusit, ze kdyz vam tolik lidi rika, ze mate ve svych uvahach skolacke chyby, tak na tom neco bude. ale misto toho, vy svou pozici jeste posilite tim, ze studovani fyzici vam laikovi zavidi neco uzasneho.
neni co. verte. to co se vejde "do dvou vět na půl stránky A4 " nic uzasneho neni.
vite o tom, ze existuje pomerne dobre rozpracovana teorie dvojrozmerneho casu? cetl jste si o tom neco? matematicky je tam ukazano, ze je to schudne, ale pouze za tu cenu, ze prostor je ctyrrozmerny.
vy nic takoveho nenabizite. k te myslence trojrozmerneho casu uz nedodavate nic, ceho by se nekdo mohl chytit & dal s tim pracovat.
jeste jedna poznamka k vasemu : kecáte. Každý slušný poctivý a korektní fyzik by ke svému tvrzení přidal i několik příkladů a důkazů. Vy jen kecy.
udelal jsem to mnohokrat. vzdycky jste moje namitky smetl se stolu. nedohodli jsme se ani na zakladnich premisach vedeckeho pristupu. matematicke dukazy jste neakceptoval (treba ten o 27 slozkovem tensoru zrychleni), nechapete zaklady vektorove algebry, ci operace s maticemi. neuznavate ani takove fundamentalni veci, jako ze forma matematickeho zapisu (symbolika) nedeterminuje realitu. jak pak chcete neco dokazat?
premyslejte, proc tolik lidi s vami ztratilo trpelivost. porad volate po odborne kritice, ale jen se vam ji spetka dostane, zacnete byt malem nepricetny.
udeljete neco pro svoje dobro & vnitrni klid -- uznejte za HDV za ty psychicke utrapy nestoji & pustte ji k vode.