LUBOB: citace :
JOSEFDRUHY: dobre, to je formalne v poradku. pak se ale ptam, jake rozmery pouzivate.
& dalsi vec, pokud pouzivate uplne jiny system rozmeru & jednotek, pak ciselna shoda je absolutne bezpredmetna.
reakce : Pochopte, že celá fyzika tvrdí, že vesmír má tři nezadatelné nezaměnitelné veličiny : Délku "x", Čas "t", a hmotu "m". Vše ostatní je z nich odvozeno....a veškerá rozmanitost hmotových struktur také pomocí "vývojových zákonu a pravidel". Když fyzika říká "x", "t", a "m" tak já říkám, že celý vesmír je jen z "x" a "t", tedy i ta hmota je z "x" a "t" , hmota vyráběná stylem vlnobalíčkování časoprostoru na Planckových škálách.
Pak je otázka Vaše "jaké zavádím rozměry" špatně. Já žádné nezavádím. Já pouze jednu "ubírám" tj. za "m" dosadím ony původní dvě tj. "x" a "t".
citace : nicmene, I v jinem sytemu rozmeru musi byt zachovana rozmerova konzistence.
reakce : Jistě. Samozřejmě že když "vyhodíte ze systzému" písmenko "M" a dodáte tam jiné písmenko ( já dodávám "x" a "t" a z nich vlnobalíčky ) pak je to konzistentně vpořádku. Proč ne ?
citace : takze ve vztahu G=c.H musite uvest nejen rozmery tech velicin, ale i jednotky & prislusna cisla.
reakce : vysvětleno už na jiném místě
& uz se vam to zacina sypat pod rukama.