DOKIS:
citace : Anonymita ma i sve vyhody - eliminuje predsudky a clovek si muze pak udelat nazor na zaklade toho, co a jak clovek prezentuje.
reakce : Kdybych řekl "lžeš", bylo by to zbytečně ostré slovo. Řeknu jiné se stejným výsledkem : je to kec, protože totéž co ta věta říká se dosáhne i pod ne-anonymitou. NAPROSTO totéž. K důvodu který chceš skrýt není potřeba anonymity. Najdi si jiné pádné a opravdu poctivé zdůvodnění "potřeby" anonymity. 2000 let to celý svět nedělal, a bylo to vpořádku. Dnes na to máme media a tak mnoho lidí spekulativních a nepoctivých tu anonymitu využívá a mnoho zneužívá.
citace : Opravdu si myslite, ze by tak moc pomohlo vedet, jestli jsem ridic autobusu nebo profesionalni vedec?
reakce : naprosto by to pomohlo, pomáhalo to 2000 let. Prostě je to vžité, že člověk má jméno a tvář.
Ten kdo skrývá tvář a jméno, tem nemá poctivé úmysly anebo chce mít nepoctivé výhody.
citace : Pokud jde o urazeni a zacinani si, tak technicky vzato ano, ja kdysi oznacil jeden vas prispevek za hloupy (slo o jeden z vasich utoku "jste demagog a ******" a oznaceni dotazu za hloupy).
reakce : Pane, nejen na NYXu ! Vy jste byl už ve spelčných debatách od r. 2006 ....a korektní jste vždy nebyl a byl jste vždy první který napadal a ponižoval a urážel ( byť to u Vás bylo i snesitelné ) .... ale představte si nějakou buš-pláň kde je dav ůidí, který linčuje jednoho "vybraného" člověka, kopou do něj, mlátí ho klackama, kamením, jsou zběsilí, řvou na něj a nají v úmyslu ho ukamenovat a...a do toho davu se zamícha jeden "nesmělý" zmetek a taky má chuť si kopnout, ( protože nesouhlasí s názorem toho linčovaného ) a udělá ten kopanec jemně, trošku...ostatní zběsile zuří, a mají ohromnou radost jak mu prýští krev, jak už se nemůže hýbat, jak má zlomeneé rice, nohy, díru do hlavy a ...a stále do něj útočí...
; ....; myslíte si že ten co si kopnul jen málo je nevinný ? A co kdyby se linčovaný člověk vzepjak k odporu a nááááááhodou kousnul do nohy toho "malého darebáka" ??? Měl by "malý darebák" právo se ohradit, že on je nevinný ????? a co si to ten linčovaný vůůůbec dovoluje a právě k němu (?)
citace : Krome toho jsem vyjadil nazor, ze HDV se nema moc sanci prosadit, protoze to nedokazete prezentovat.
reakcve : Takový argument ( protiargument proti HDV ) neobstojí. Mám dlouze vysvětlovat proč ? Pokud jste natvrdlý neineteligent, tak to příště udělám.
citace : Na to prvni jste nijak nereagoval, to druhe vyvolalo protiutok na moji osobu (pseudovedec, niemand). Na obou trvam, duvod k omluve nevidim,
reakce : ano, to je typické pro neslušný charakter. Byl jste to Vy jako první který se uchýlil k ponižování ...ke "Krýglování-kráglování". Já učil své syny : Davide, pokud máš s někým dilema, debatu diskusi a on se najednou ohradí, protestuje, že si ho urazil a ty nevíš kde a čím a proč ? tak se omlouvej vždycky !!! Davide, vždycky, protože on to cítil že ho to uráží i když ty nevíš proč. Davide, proto se omlouvej protože to velí morálka slušnosti, poctivosti a charakteru. Davide, omlouváme se vždy když se tvůj protivník cítí uražen, ponížen. To je Davide zásada. Omlouvat se je mravní, je to projev vstřícnosti a koreknosti....protože ikdyž si neuvědomuješ "čím" si mu ublížil, tak s největší pravděpúodobností, ano. Davide, prostě omouvat se je zásaha korektnosti. - - - To jsem učil svého syna, pane. Vás to rodiče nenaučili....asi jako stovky a tisíce grázlů po diskusních fórech kde se tito potencionální smradi chtějí ukrýt a ze zálohy útočit plivancema.
citace : snad jen to o "neschopnosti" prezentace jsem mohl zformulovat jinak, aby bylo jasnejsi, jak jsem to myslel.
reakce : no, beru, a téměř ma tuto upřímnost mažu co jsem o Vás řekl výše.
..
Vždy si udělám o každém zdejším NYXákovi obrázek, když zareaguje nééé do HDV vědeckou připomínkou, ale do mě. A už vím, že o HDV neví nic. Je mi jasné, že mu jde o to napadat kohokoliv zacokoliv, linčovat, a né o fyziku a o kosmologii.