LUKEH: kdo chce být vstřícný do debaty nedělá si prdel z oponentního člověka jako Vy zde
LUKEH:
a kdo chce opravdu potivě debatovat a vstřícně, pak dobrovolně dodá odkaz na to co řekl. Vy jste cosi řekl o gravitaci, že tu byla "jakási debata o gravitaci" ale odkaz jste coby nabízející subjekt nepodal. Takže to není nadávání, to je výčitka. A výčitek bylo moc, možná téměř 90% mého oslovení Vás, protože se nechováte jako vstřícný přítel, ale jako nepřítel.
Mě rozhodně přijde jako korektní "barvení" slov a podrthování slov a tlusté písmo...atd. protože to podbarvuje řeč. Je to doslova vstřícná nabídka debatujícímu aby si mě "přečetl" dohloubky "co" říci chci... je to vstřícnost, je to dobrovolný dar když něco nabízím, že to dělám pořádně a co nejlépe ---jenže Vy "obarvičkovávání" pokládáte za hnůj...no, prostě jiný kraj, jiný mrav...
že jste si f-20 navštívil je možná možné, ale až po vydání svého obrázku s parciálními derivacemi. až po nich !! Jsem přesvědčen, že když jsem se díval na počítadlo návštěv, že byla nula a už jste měl tu parciální odpověď. Takže na 95% lžete.
Já nepotřebuji aby jste plýtval časem s vysvětlováním "proč" je správné ve fyzikálních rovnicích vynechávání rozměrů potažmo veličin ( mám ta vysvětlení špatná také stažené ) ale požádal jsem Vás aby jste mi zodpověděl jaký jsem napsal "fyzikální zákon" rovnicí |: 74 - 26 = 12*4...opakuji vyzval a požádal, ale opět - nekorektně se hádáte o všem možném, ale na otázku jste neodpověděl. Takže znova podruhé : co je to za fyzikální !!!!! zákon 74 - 26 = 12*4. Prosbě, žádost potřetí : co je to za zákon FYZIK8LN9. Pouze jsem vynechal ty rozměry jak to milujete a loni obhajoval. ( neobhájil, mám to staženo )