LUKEH: citace :"
"Jak se Vám to líbí ?? určitě to dovedete dekódovat a z tohoto bezrozměrného tvaru to zpět převést na tvar s rozměry." Opet mi vkladate do ust neco, co jsem nikde nerikal....
reakce : já vím, že jste to neříkal, proto se Vás taky ptám "v čem je užitečnost bezrozměrných rovnic, které po matematických operacích zpět převádíte do rozměrových? a dokonce se na to vykašlete ( oni se na to vykašlou ) a ani to zpět nepřevedou.. prám se na to a vy mi odpovíte "že jste nic takového neříkal" ..to jsme opět u toho "já o koze, ty o voze"
citace :" Tvrdim jen to, ze ji lze z rozmeroveho tvaru prevest do bezrozmerneho. "
reakce : k čemu ?????????????????????????????
Pak říkáte, že rovnice s rozměrem ( což jsou rovnice fyzikální ) se nedělají tak, že se "vygumují" rozměry..a tak jak ??? ...jak může vzniknout bez švindlu rovnice bezrozměrová z rovnice rozměrové aniž v té první nevygumujeme ty rozměry ?? Já Vím : vy mi na to odpovíte, že na místo
h=-1/2gt^2+vt
napíšete toto :
P1 = -1/2 P2 + 1 kde P1 a P2 a už bezrozmerová....ha-ha-ha-ha
Takže kozu natřeme tak aby vypadala jsko vlk a už je to vlk. A naco vlk když máme kozu...a proč bychom nemohli z vlka udělat kozu, či z kozy vlka ? tyť ten vlk se podobá koze, ale jen když je přemalovaný, né kouknete, že je to koza, né je to vlk, no vlk vypadá jinak, anebo že by vlk byl opravdu koza, no to je divné tady jsou důkazy že koza je vlk, no vlk nemá rohy, to nevatí, prostě je to vlk s rohama s né koza...
pane...opravdu je tu zase zábava. Kdybych Vás klackem mlátil, nevymlátím z Vás "proč" bych měl rozměrovou rovnici přefalšovávat na bezrozměrnou, vy mi to budete opakovaně vnucovat jakýmisi "pdf" kde nic není, kde je koza a vy mi budete vykládat že je tam vlk a já koza a vy vlk....