• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: jo, je hezky, ze vite co znamena 7A, krome 7 amper to skutecne muze znamenant i nasobeni, ale faktem je, ze asi nevite co znamena 7B....
    7xBlb, protoze presne tolikrat jste slovo blb pouzil v jednom odstavci.
    jak rikala moje soudruzka ucitelka ceskeho a ruskeho jazyka: tady to vypada jak u blbecku na dvorecku.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Lubobe, zcela klidně a bez amocí vám napíšu, že jste jeden velký blb a...a matematicky to znamená 1 x velký x blb. ( to nešlo napsat jinak, prostě strom nutno označit jako strom, housenku nutno označit jako housenku a blba nutno označit jako blba ... bez emocí )

    Pokud Vám uniká základní poznatek, že jsem v jednoduché matematice napsal-popsal miliony papírů, ( část je jich na mím webu ), v nichž automaticky bezchybně pracuji s touto prach-obyčejnou matematikou a uniklo Vám, že zcela samozřejmě vím, že 7A znamená 7 x A, tak pokud mě někdo toto vytýká a poučuje o tom...tak to už může dělat jen a jen blb. A to neurážím !!, jen konstatuji fakta...možná bych trochu urážel kdybych řekl : totální blb. Ale neřeknu to, možná by jste to žaloval paní učitelce kojeneckého ústavu a rozplakal se tam.

    PS : Váš příspěvek s poučováním že 5b = 5 x b si pečlivě uschovám. Je neuvěřitelné jak obrovský jste blb...a ještě Vám davají místní NYXáci plusky, čímž se sami odhalili že i oni jsou poťapové.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/m/m_191.doc a tam str. 6 a 7 (( Tady jsou vědecké ukázky převodu rozměrových rovnic na bezrozměrové ! A né jako to tu primitivně a trapně předvedl LUKEH ))
    Nebo :
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/m/m_192.doc
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Dekuji.
    ( byl bych spokojenejsi, kdyby to byo mysleno uprimne, ale takhle mi to bohate staci )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: sorry... nejste pseudovědec ani niemand. ( spokojen ? )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: Tato práce je blábolem vyšinutého blbečka, kterému někdo pomohl s „uplatněním“ speciální matematiky do neplodného úmyslu a nerealistické vidiny ( vytržené z kontextu spojitosti podobných námětů v literatuře fyzikální ) s nesmyslnými výroky a předpoklady neslučujícími s fyzikální realitou i v hypotetické rovině.
    Takové zpracování, byť použitím jisté složité a „přesné“ matematiky, je naprosto na hovno…. a je nutně odkázáno na smetiště ( … tam toho už je… za 100 let ) spolu s jinými desítkami neplodných rádoby-pokusů šílených individuí.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Ja bych si jen dovolil upresnit ze ona "mnoho let stará označení" jsou JOSEFDRUHY, JOSEFDRUHY, JOSEFDRUHY. Tedy 25.8.2013 a 26.8.2013. Nevim, proc mate stale pocit ze jsem vas pred lety nejak konfrontoval, zkuste po tom pripadne zapatrat v archivu.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ja se nebudu podepisovat pod cizi prispevky, tim spis pod vase vlastni.
    moje prispevky berte jako mnou podepsane, anobrz presne to jsou.

    pokud vam unika vyznam jednotek (rozmeru), pak fakt nevim, co chcete ve fyzice (navic v odvetvi tak komlikovanem jako fyzika vesmiru) resit.

    jednoduse : cislo je cislo. bez fyzikalniho vyznamu. ten mu dodava poze ten rozmer (jednotka). TO je fyzika.

    PS: do archivu si dejte co chcete, klidne si to i vymyslete.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Pane LUBOB, podepište se mi tu pod tyto tři odkazy, že s nimi souhlasíte a že jsou logicky i matematicky i fyzikálně správně a že nemáte proti nim námitek ( abych si i Vás mohl taky zarchívovat a přidat k těm mudrcům )

    JOSEFDRUHY:
    JOSEFDRUHY:
    LUKEH:

    Díky.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: zcela klidne & bez emoci vam napisu, ze pokud je na jedne strane 7 kg, tak matematicky to znamena 7xkg. stejne jako sedm prstu znamena 7 krat jeden prst.


    nepochopil jste tu zakladni ideu, ze cislo je pouze cislo, ktere udava pocet neceho.


    cislo bez udani ceho je pouhopouhy symbol bez zadneho kontaktu s realitou.


    mate neprekonatelne potize se spojenim objektivni reality & abstraktni deskripce. formalni versus fakticke. zcela vam unika soudobe pojeti vedy.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Pane Lubobe, až se zdá, že zlomyslně mě potřebujete v(!) yprudit-vytočit, abych "vykřiknul" nějakou nadávku. Nevykřinku, ještě se ovládnu ( na chvíli ).
    Zjednoduším "o co tu šlo" až na tu nejjednodušší podobu jaká může být ( jednodužší už to být nemůže ), v podaném příkladu :
    Zde níže titulovaní pánové, co tvrdí že mě bezezbytku a absolutně vše a dobře vysvětlili, to podali takto :

    7 kg = 7kg ............... a prohlásili ( nejen oni, ale nyní i Vy ), že toto je rozměrová rvnice ( ano, je!) a že když ty kilogramy vykrátí, že zbydou jedničky, a tudíž že už to pak není rozměrová rovnice a že tím dosáhli ( páni mudrci ) bezrozměrové rovnice :
    7 = 7 ................. ( jednička je prostě jednička, jak říkáte, LUBOBE, takže je to bezrozměrová rovnice, že ? a důkaz převodu jste tu podal jako oni, že ? )
    ---
    Tomu říkáte důkaz ? "převodu" rozměrové rovnice na bezrozměrovou ?????? Já tomu říkám stupidita ..., a nikoliv správně vysvětlení převodu rozměrové rovnice na bezrozměrovou. V té "smazané debatě" to tak bylo podáno, jsou na to důkazy, mohu je zaslat.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: jaky dukaz zase? jednicka je proste jednicka, rozmer je proste rozmer. kraceni zlomku je zalezitost uciva na 7-8 tridach zakladnich skol. vetsina deti to zvladne. co je tu za problem?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Pene psychicky zdavý člověče, nemáte pravdu a nelze si jí vynutit p r o h l a š o v á n í m, ( což je Vaše situace zde ), že vše bylo ( o převodu rozměrové rovnice na bezrozměrovou a bez vygumování rozměrů ) bezezbytku zde vyřešeno. Nebylo ( důkazy jsou v archívu ). Kromtoho je smutné, že tak "banální" problém pro žáky 7-8 třídy ZŠ zde nikdo neuměl správně podat a vysvětlit, dokonce ani tou vysokou ani nízkou matematikou ( ..a opět jsou na to důkazy v archívu ) .
    Bude-li tato nesmyslná debata pokračovat budu jí muset po dvou dnech opět vymazat.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ten problem uz byl beze zbytku "vyresen". bezrozmerna rovnice nema rozmer za zadne strane, nevim, co je na tak banalni veci k diskusi.to je fakt vec cca 7-8 tridy zakladni skoly.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Lžete ! Na 36 příspěvcích /které byly smazány, ale jsou v archívu/ bylo cca10-12 sice drobných, přesto jedovatostí, posměšků, ironií, nepřátelských postujů, ap. proti mě ( bez omlucv ); já měl jen jednu "výbušnou" reakci a ještě jsem se omluvil.
    Kromtoho já za 8 let dostal 100x víc urážek než jsem oplatil.
    Sbohem, nechoďte sem. Pokud ano, budu to mazat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: Pro Váš stupidní mozek a průměrnou otázku nemám odpověď.
    SVANC
    SVANC --- ---
    _BENNY: On to tak zřejmě opravdu vidí. Co z toho vyplývá, je už jiná věc...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: jste hulvat a lidem jenom nadavate
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS reagoval 1x
    LUKEH reagoval 4x
    LEJML reagoval 2x
    BENNY reagoval 7x
    SVANS reagoval 2x
    BLUNTED reagoval 2x
    JOSEFDRUHY reagoval 16x

    Už jste si opsali-okopírovali své „slavné“ příspěvky ?

    Posledních 36 příspěvků od 13:15:16 25.9.2013 do 19:19:01 26.9.2013 jsem smazal. Víte proč ? Nevíte ?..vím, naprosto nevíte ! ! ! Naprosto se tyto netýkaly HDV…; a nikdo naprosto zájem, především o HDV, neměl. !! - !! Přišlo sem přišlo za dva a půl dne 6 přispěvatelů, s osmnácti kecama, ( opravdu jen kecama které dějiny znát nepotřebují ) a to pouze a pouze za účelem si flusnout, nebo být jedovatým, nebo si rejpnout, být jízlivým, dokonce i lhát, prostě… prostě být nepřátelským. !!!!!! Každý !! příspěvek byl nepřátelský a téměř každý !! to zdůvodňoval tím, že já prý jsem hulvát, který nadává. A jen nadává. Jenže opak je pravda ! : naprosto všichni v tomto obdobíčku dvou a půl dne, uráželi mě ( sice mírně.. ale ) a téměř všichni tvrdili, že urážel já je, nikoliv oni mě. Lež ! Mám autentické kopie. Kdo je chce zaslat ? Já těch 36 příspěvků zaarchívoval. Důkazy tam jsou o tom jak každý si trochu plivnul, a já z 16 ti svých příspěvků plivnul jen jednou a poté přišla má omluva. ( Vy že by jste se omlouvali ????, ha-ha...mě se neomluvil za 8 let nikdo ze stovek grázlů... ) Budou k dispozici v autentické podobě každému kdo si o ně napíše mejlem.( ..aby se každý přesvědčil jaká pravda byla ). V těch třiceti příspěvcích bylo mých 16. Za mou urážku jediného ( LUKEHa ) se z těchto 16 ti příspěvků dá považovat jen jedna věta :
    reakce : že prýý mám soustavu dvou fyzikálních rovnic. Krucinál-fagor hergot námol fix, proč stále uhýbáte a przníte diskusi ? proč deformujete debatu nad jednou fyzikální rovnicí kterou jste nezodpověděli a navrhujete abych si představoval dvě. Proč stále uhýbáte ? A dokonce jsem se v příštích nejméně dvou příspěvcích omlouval a vysvětlovat, že tím „zakrucifixováním“ jsem neměl v úmyslu urážet, jen to byl jakýsi „povzdech“, protože tento Lukáš za posledních 130 příspěvků mi nikdy !!!! poctivě neodpověděl ; čtenář to pozná, ví a může se o tom přesvědčit poté co mu pošlu kopii. Jiných urážek mých tam není, viz autentický dokument ! ( je fakt že jsem někoho označil za lháře, to ovšem nejí urážka, byla by kdyby dokázal že nelhal ) …LUKAS neodpověděl na mou otázku PŘESNĚ a stále kličkoval. Jsou na to důkazy. ! I ti ostatní, na nic jiného o HDV vědět nechtěli a se nezmohli, jen k autorovi nějaký ten rejpanec, ironii či flusanec. Jsou na to důkazy (!), chcete je zaslat ?…; mohu je každému zájemci na vyžádání poslat ! Adresu každý ví.

    Kdekoliv na světě vypadá vstřícný vědecký a rozumný a moudrý dialog jinak. (!)
    PS . : Poté, kdo si vyžádá kopii této části debaty a podá v zápětí velmi přísný, poctivý a naprosto pravdivý oponentní příspěvek, tak ho zveřejním.

    A ještě poznámečka : nějakej DOKIS na závěr zde drze a to naprosto drze (!), si vyžádal ode mě omluvu za jakási mnoho let stará označení jeho osoby za „niemanda a pseudovědce“ ( aniž uvedl kontext proč to ode mě dostal ; to dělá jen hulvát ) ač moc dobře ví, že v těch dobách, kdy hyeny do mě sázely takových a podobných urážek 20 denně ( on byl i mezi nimi ), mu to nevadilo, !! nevadila mu cizí bolet..(měl z toho radost ), že se účastnil této honičky na čarodejnice s cílem co nejvíce ublížit !!! a..a ublížit ! Je to neskutečné, co si dovolí lidská bytost, pan INTELIGENT, vlastně zrůda, nad týraným zvířetem, kterého se aktivně zůčastnil ...; on chce omluvu za svá vlastní označení "co" je …( a za bezzubé štěky proti němu v obraně ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam