DOKIS reagoval 1x
LUKEH reagoval 4x
LEJML reagoval 2x
BENNY reagoval 7x
SVANS reagoval 2x
BLUNTED reagoval 2x
JOSEFDRUHY reagoval 16x
Už jste si opsali-okopírovali své „slavné“ příspěvky ?
Posledních 36 příspěvků od 13:15:16 25.9.2013 do 19:19:01 26.9.2013 jsem smazal. Víte proč ? Nevíte ?..vím, naprosto nevíte ! ! ! Naprosto se tyto netýkaly HDV…; a nikdo naprosto zájem, především o HDV, neměl. !! - !! Přišlo sem přišlo za dva a půl dne 6 přispěvatelů, s osmnácti kecama, ( opravdu jen kecama které dějiny znát nepotřebují ) a to pouze a pouze za účelem si flusnout, nebo být jedovatým, nebo si rejpnout, být jízlivým, dokonce i lhát, prostě… prostě být nepřátelským. !!!!!! Každý !! příspěvek byl nepřátelský a téměř každý !! to zdůvodňoval tím, že já prý jsem hulvát, který nadává. A jen nadává. Jenže opak je pravda ! : naprosto všichni v tomto obdobíčku dvou a půl dne, uráželi mě ( sice mírně.. ale ) a téměř všichni tvrdili, že urážel já je, nikoliv oni mě. Lež ! Mám autentické kopie. Kdo je chce zaslat ? Já těch 36 příspěvků zaarchívoval. Důkazy tam jsou o tom jak každý si trochu plivnul, a já z 16 ti svých příspěvků plivnul jen jednou a poté přišla má omluva. ( Vy že by jste se omlouvali ????, ha-ha...mě se neomluvil za 8 let nikdo ze stovek grázlů... ) Budou k dispozici v autentické podobě každému kdo si o ně napíše mejlem.( ..aby se každý přesvědčil jaká pravda byla ). V těch třiceti příspěvcích bylo mých 16. Za mou urážku jediného ( LUKEHa ) se z těchto 16 ti příspěvků dá považovat jen jedna věta :
reakce : že prýý mám soustavu dvou fyzikálních rovnic. Krucinál-fagor hergot námol fix, proč stále uhýbáte a przníte diskusi ? proč deformujete debatu nad jednou fyzikální rovnicí kterou jste nezodpověděli a navrhujete abych si představoval dvě. Proč stále uhýbáte ? A dokonce jsem se v příštích nejméně dvou příspěvcích omlouval a vysvětlovat, že tím „zakrucifixováním“ jsem neměl v úmyslu urážet, jen to byl jakýsi „povzdech“, protože tento Lukáš za posledních 130 příspěvků mi nikdy !!!! poctivě neodpověděl ; čtenář to pozná, ví a může se o tom přesvědčit poté co mu pošlu kopii. Jiných urážek mých tam není, viz autentický dokument ! ( je fakt že jsem někoho označil za lháře, to ovšem nejí urážka, byla by kdyby dokázal že nelhal ) …LUKAS neodpověděl na mou otázku PŘESNĚ a stále kličkoval. Jsou na to důkazy. ! I ti ostatní, na nic jiného o HDV vědět nechtěli a se nezmohli, jen k autorovi nějaký ten rejpanec, ironii či flusanec. Jsou na to důkazy (!), chcete je zaslat ?…; mohu je každému zájemci na vyžádání poslat ! Adresu každý ví.
Kdekoliv na světě vypadá vstřícný vědecký a rozumný a moudrý dialog jinak. (!)
PS . : Poté, kdo si vyžádá kopii této části debaty a podá v zápětí velmi přísný, poctivý a naprosto pravdivý oponentní příspěvek, tak ho zveřejním.
A ještě poznámečka : nějakej DOKIS na závěr zde drze a to naprosto drze (!), si vyžádal ode mě omluvu za jakási mnoho let stará označení jeho osoby za „niemanda a pseudovědce“ ( aniž uvedl kontext proč to ode mě dostal ; to dělá jen hulvát ) ač moc dobře ví, že v těch dobách, kdy hyeny do mě sázely takových a podobných urážek 20 denně ( on byl i mezi nimi ), mu to nevadilo, !! nevadila mu cizí bolet..(měl z toho radost ), že se účastnil této honičky na čarodejnice s cílem co nejvíce ublížit !!! a..a ublížit ! Je to neskutečné, co si dovolí lidská bytost, pan INTELIGENT, vlastně zrůda, nad týraným zvířetem, kterého se aktivně zůčastnil ...; on chce omluvu za svá vlastní označení "co" je …( a za bezzubé štěky proti němu v obraně ).