• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: To, ze tam je navic jeden prispevek vsak na mem tvrzeni nic nemeni.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Jo, to je ten odkaz.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: Je to i Vaše chyba, já Vás ( je vás několik ) žádal, aby jste už neodpovídali - nechodili, od 29.09.2013... protože to, co tu děláte je honička na slepou bábu a nikoliv debata nad HDV.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Dokud tady byl puvodni prispevek, tak bylo celkem jasne, ze minim treti diskusni prispevek v te diskusi, ktera byla zaznamenana v odkazovanem dokumentu. Kdyz ten zmizel, tak to pochopitelne moc jasne neni, ale to neni moje chyba.
    Presto, pro ty, co to minuli: slo o fyzikalni diskuzi, kde nekdo zacal vytahovat veci jako dimenze fraktalu, coz je mozna "pekne" zamachrovani necim, co zna (nebo si o tom nekde cetl, alespon nadpis), ale v tom kontextu to je zcela zjevne k nicemu.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Mazání nemí můj vkus. Mazání jste si vynutili.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: jaký je rozměr levé strany rovnice ?:
    m*a / (G*m*M/x^2 ) = 1
    neznáte, bylo by nejlepší to přiznat. To vaše věčné uhýbání a posílání odkazů na odkazy, kde ta odpověď stejně není, totiž vypadá, že to sám nevíte.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JOSEFDRUHY: Reagovat položením jiné otázky není žádná odpověď.
    Pokud odpověď na otázku:

    Jaký je rozměr levé strany následující rovnice?


    neznáte, bylo by nejlepší to přiznat. To vaše věčné uhýbání a posílání odkazů na odkazy, kde ta odpověď stejně není, totiž vypadá, že to sám nevíte.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: citace :" Přitom to, co vás uráží, je legitimní snaha ID Lubob, abyste mu odpověděl, což jste doteď neučinil a vidí to každý kromě vás.
    "
    reakce : koukám, že jste se taky zařadil do davu kreténů, kteří provokují, protože všem ostatním je jasné, že jsem odpověď LUBOBovi dodal ( tím i Vám ) ..., takže i Vám šáteček..pá, pá.
    ...
    Odpovězte si sám jaký je rozměr levé strany rovnice :
    m*a / (G*m*M/x^2 ) = 1
    Podle LUBOBa ( a mostatních pablbů, kteří mu to odkejvali, i Vy ) je levá strana bezrozměrná proto, že i pravá je bezrozměrná ...takže páá. Kdo položí stejnou či podobnou otázku, tak už neodpovídám.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: já mažu nejen oponenta, ale i sebe, ... to, že jsem své příspěvky ještě ponechal, bylo pro dnes, jen kvůli tomu, aby si je mohl dnes ještě každý přečíst. Zítra tam nebudou. (§) Byla to pouze moje zdvořilost k ostatním.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: ...který třetí...nepřesnost nemám rád. Rád mám odkaz.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JOSEFDRUHY: Fakt roztomilé, jak odkazujete na údajné urážky oponenta - a odkazy vedou na posty, které jste sám smazal :).

    Přitom to, co vás uráží, je legitimní snaha ID Lubob, abyste mu odpověděl, což jste doteď neučinil a vidí to každý kromě vás.

    Tak ještě jednou:

    Jaký je rozměr levé strany následující rovnice (pro HDV velmi podstatné)?


    A konstatování, že "se jedná o rozměrovou rovnici" touto odpovědí není. Opravdu ne.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Dalsi pekna ukazka, k jakym problemum vede neujasnena terminologie. Zrovna "dimenze" ma v matematice hodne ruznych vyznamu. I kdyz ve fyzice je normalni to chapat tradicne jako dimenzi vektoroveho prostoru, takze ten posledni (treti) prispevek mi prijde ponekud zcestny.
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Možná jsem slepý a omlouvám se za to, ale nevidím to. Vždy, když odkážete na místo, kde jste prý odpovídal, dočtu se jen, že je to strana rozměrová :( Skutečně byste to prosím nemohl napsat znovu, nebo mě odkázat na místo, kde se to dočtu?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: citace :"z vas museji mit sousedi hroznou radost, pouzivate-li takovy zpusob komunikace i s nim"

    reakce : ...a v tom to je !!! Sousedé a přátele, jsou přátele a slušní lidé a neurážejí, jsou moudří, jemní, kultivovaní a především nenapadají a nezávidí, atd. K takovým lidem se člověk vždy chová automaticky mírně, slušně, vstřícně, atd......., což zde nikdo chápat nechce ! ( zásadně nechce ...nevím proč ? ) Tady vždy někdo p r v n í přijde s urážkou a diví se, že mu oplácím...a nenapadne ho že by se měl omluvit. Pak lze pokračovat v míru. V civilu kolem sebe takové darebáky nemám. - - Chvála bohu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: stejne furt nechapu, proc tu genialni teorii cpete nam debilum, jak rikate, a nejdete s ni na akademickou pudu.... nebo sou tam taky debilove??? :0))
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Ale otázka přeci nebyla, jestli je levá strana rozměrová, ale jaký má rozměr. Odpovídate na něco jiného, proto se nedivte zdejšímu neuspokojení takovou odpovědí.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: citace :" Ale těžko můžete čekat, že v otevřené diskuzi budou přehlíženy zjevné nesmysly. Zvláště jde-li o nesmysly, které se dotýkají samé podstaty té vaší hypotézy..."

    reakce : svou demenci stále podtrháváte, razítkujete. Já nečekám ( od debilů ), že budou jimi ne-přehlíženy "zjevné" nesmysly, zvláště jde-li o nesmysly, které oni určili "jako nesmysly" .., ha-ha, a které... ha-ha-ha-ha, se dotýkají prýýý samotné podstaty HDV, ...Vážení, já Vám to nebudu vyvracet to, co blábolíte a co vám konejší vlastní "deklasované ego". Debilovina se nevyvrací. To spíš mám hrůzu, že se znenadání objeví někdo moudrý studovaný a myslící a podá mě takový protiargument, který by mou HDV zatřásl...; to by se mi udělalo nevolno, to bych zapnul všechny závity a dumal, myslel a dumal a myslel...zda má či nemá pravdu, kde a jak a jak z toho protiargumentu ven. Bylo by mě optavdu ouzko, kdybych najednou vnitřně začal cítit, že jeho argumenty jsou silný a otřásají HDV...že si s odstraněním námitek nevím rady... No, to by bylo horší. S Vámi, coby blbečky, je to úsměvné ..a rád si tu vybiji své emoce. Pocit ohrožení HDV ovšem nemám. To by jste museli být jinými kabrňáky ( z blbečků strach nejde ).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: dementi, debilove, dementi, superdebilove, uslintany bezdomovec....

    z vas museji mit sousedi hroznou radost, pouzivate-li takovy zpusob komunikace i s nim... budete jiste oblibeny chytry a slusny soused, ktereho je radost mit v dome nebo v ulici :0)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam