DOKIS: citace :"JOSEFDRUHY: Navrhnul jsem vam jednu moznost, jak alespon castecne zredukovat trochu chaosu ve vasich "rovnicich".
rečakce : Mé rovnice jste nazval "chaosem". Máte na to právo. Já si to nemyslím a myslím si že Vaše rovnice jsou nepovedené. Takže názorově 1:1. A dokonce jsem řekl že až jednou bude obec fyziků HDV studovat, že jim - mnoha - bude vytvoření nové teorie trvat měsíce, možná roky. To sem řek...a Vy si myslíte, že když tu přednesete tři rovničky, že jste tím pádem vyřešil celou HDV a vymazal z ní chaos...ha-ha-ha. Nezlobte se že tak odpovídám. Ale také mám právo na názor a lidem říci že to co navrhujete, hrdě a domýšlivě, stojí za zlámanou grešli. I dokonce silné argumenty jsem předvedl.
citace :"Navrh se setkal castecne z nepochopenim (to jsem se snazil vysvetlit), zcestnymi vykriky ("a kdeže jsou ti mínuskář-flusači" ap.)
reakce : ty z c e s t n é výkřiky nebyly na vás, ale opravdu jen naty mínuskáře, co vpravo na obrazovce monitoru klikají na hodnocešní : u mě mínusem absolutně vždy ( za 3 měsíce jsem plusku nedostal a plusem absolutně jen cizí příspěvky, mínus jsem u cizích příspěvku také nezaznamena. Takže pane DOKIS, pročpak "výkřiky zcestné"""... neměl bych říci na oplátku "kdo" tu má pořád zcestné výkřiky...???
citace :"a konstatovanim, ze uz to stejne menit neminite.
reakce : opět je to falešná odpověď. Néééé že to nemíním měnit, ale nemám na to sílu to měnit, už jsem opotřebovaný. Pokud chcete HDV měnit, je to vaše věc. Předveďte se. Já přistoupím na změnu jen když bude lepší než ta moje.
citace :" OK, proti tomu poslednimu argumentu se nic namitnout neda - kdyz to vy menit neminite, tak to tak zustane, protoze delat to za vas nikdo nebude.
reakce : ale bude...jednou přijdou lidé na to že jsem předběhl dobu o 50 let a HDV prozkoumají zda je či není v ní pravda přírody a...a najdou dobrou zápisovou techniku.
citace :"Ve chvili, kdy casti diskuze promazavate podle libosti, tak se o nejakou pokouset nema smysl.
reakce : a opět a opět promlouváte nekorektně, falešně. Nepromazávám "dle libosti" ale dle nastavené doktríny, že chci mazat rétoriku a protěžovat debatu nad HDV. Takže nééé podle zlomyslnosti-libosti. Je vidět jaké máte v hlavě pochody : falešné.
citace :"Ano, v tomto klubu na to mate systemem pridelena prava. Dokonce vam system umoznuje sem me a ostatnim zakazat pristup. To neznamena, ze to je slusne.
reakce : NaPROSTO !!! je to slušné když mockrát jsem zdejší lidi vyzval k debatě jen nad HDV a jak začne řeč přecházet do rétoriky, nutno mazat. Anebo vám se v té řežbě rétorické líbí ?? a chcete říci že "to" je ta slušná správná debata m? Teď jste to řekl, že si přejete tu debatu, kterou mažu...pane...opět a opět nekorektní kecy...
citace :" Cenzura a snaha prepisovat historii se obvykle radi ve slusne spolecnosti hodne nizko.
reakce : rétorika a rétorika. Pláčete na špatném hrobě. Pokud Vám někdy smažu řeč do HDV, ( v níž nebudou ironiem jedovatosti apod. ), tak mě můžete vynadat. A já se omluvím 3x. !