LUBOB: "Einsteine ( napsal mu v r. 1919 Niels Bohr dopis ): Einsteine, ale hovnajs. zkratka tam mate chyby, ktere nevidite,..."
a Einstein se uklonil, poklonil autoritě a držel hubu...a tím byl
důůůůůkaz proti teorii relativity celebritou na světě.
Blbečku... naprosto nevíš "co" to je důkaz anebo aspoň poctivý korektní protiargument. Na tobě ( na tvých důkazech ) kdyby měla stát fyzika, tak nejsme ani u žárovky.
Vzpamatuj se...
citace :"dukazy jsem vam podal, ale protoze neumite matiku, tak jste jim neporozumnel."
Reakce : tu přeci nejde o mě zda jsem Vašim pseudodůkazů jáááá pozoruměl, ale o to zda jim porozumí ti ostatní a uznají je za korektní - o to jde při potápění HDV. Mě...mě můžete potápět každý den, ale HDV ...na tu nemáte.
citace : "zasadni chybou (na kterou vas uz tady upozornovali mnozi) je to, ze tvrdite, ze ten novy zapis prinasi novou informaci. "
Reakce : blbečku, já nikde neřekl, že přináším svými zápisy "novou" informaci ( o interakcích aj.) , já tvrdím, tedy ukazuji, že HDV předvádí nové vize, nové pohledy, nové názory, nové úvahy, nové ataky na mozky odborníků. Jasně jsem napsal, že přepisem z "angličtiny do čínštiny" nic neměním, takže můj zápis dvouznakový nepřináší "novou" informaci o interakci, ale nové vidění reality. Takže lžete a překrucujete.
citace :" misto toho, abyste si nechal poradit & chyby opravil, tak hajite nebetycnou oslovinu."
Reakce ? blbečku, rád opravím "oslovinu" ale podle čeho ????? podle tvých bláááábolů ? Důkazy vypadají jinak.
citace :" viz napriklad ty vase rovnoramenne trojuhleniky na thaletove kruznici. he he, to by i stredoskolsky profesr zaplakal :-))"
Reakce : ty rovnostranné trojúhelníky jsou sice "primitivní", ale není mou chybou že tak jednoduché geometrické ukázky postačí na důkaz že LT není nic jiného než "předvedením pootáčení soustav". Nevím proč by měla být plivána jednoduchá geometrie, pokud právě jí lze dokázat LT že je chybně-vadně chápána a že vlastně sám tvar lorentzovské matematiky ( potažmo Michelson-Morley ) je důkazem toho pootáčení. Pokud na důkaz stačí a právě stačí jednoduchá geometrie, je to vynikající, a skoro nezpochybnitelné. Pokud na důkaz strunové teorie či na důkaz kvantové fyziky nestačí stovky a tisíce rovnic prostoročasů a pod. pak není špatná ta matematika, ale koncept do něhož se ta matematika investuje.
Ukažte důkazy na papíře, nikoliv bla-bla kecama, ale matematicky rigorózně a já je zveřejním. Jasný ??? do tý doby jste jen blb...a lhář.
citace :"zasadni chybou (na kterou vas uz tady upozornovali mnozi) je to, ze tvrdite, ze ten novy zapis prinasi novou informaci. jasne jsem ukazal treba na tom butanu, ze je to naopak. informace se ztraci." Reakce : pokud nedáte ke svému tvrzení odkaz, je bezcenné, je to pouze jen blábol. Důkazy vypadají jinak !, pochopíte to někdy ? za půl roku jste to nejen nepochopil ale ani nevstřebal "co" tu o důkazu říkám. Takže to je zásadní chybou vaší, né mojí. ... a opakuji, že "netvrdím ( a když toto slovíčko slyším z úst blba, je to opravdu k smíchu ) nový zápis přináší především nový pohled na realitu. ... pokud jsem já někde řekl, že nový zápis přináší "novou informaci" pak mi vy ukažte kde to říkám...jinak kecáte a kecáte.