LUBOB:
Lubobe, seš demagog a lhář. Toho data 7:44:09 17.5.2013 a dále, v šesti příspěvcích, píšeš :
a) citace : „…1. z niceho nic se objevuje rovnice c2=w2+w2.“
Reakce :To je lež, nejenže to není „z ničeho nic“ ale je tu cíleně popsán výklad „proč a odkud a k čemu“ to je , takže lžeš.
b) citace :" „…ne ne, ja jsem nic neprehledl, cetl jsem ten dokument cely.
problem je v tom, ze v te uvaze je fatalni chyba. zatimco rychlost svetla je konstantni, obecna rychlost je promenna.“
Reakce : Lžeš podruhé…důkaz nepředkládáš a vytrhuješ z kontextu a ještě se hájíš že „musíš“ vytrhávat z kontextu…
c) další citace : “.. druha chyba pak je, ze tam provadite nejake manipulace s casem & souradnici. vysledkem je pak paradox.“
Reakce : důkaz nikde… tlachání a kydy se musí dokazovat.
d) a tady
LUBOB jsou jen kecy, tlachy a důkazy žádné, dokonce i lži že uvádím nějaké své značky které nejsou vysvětleny…atd. To může napsat jen vůl a né fundovaný oponent
e) citace :“… list 04…na tenhle odstavec pada podezreni, ze je vysledkem zasadniho nepochopeni vyznamu Lorentzovy transformace. viz jakési „t“…“
reakce : Lubobe tys měl psát důkazy chyb a né tlachy a pocity, chápeš ?!!!, takže tohle
LUBOB: jsou jen tvé tlachy a blafy. Takovým stylem dokážu že Hawking je sexuolog a podprůměrný.
f) zde
LUBOB: opět demagogie. Např. já neřekl že znaky v LT lze nahradit jakýmikoliv „mými“ znaky atd. jak ty to tu žvástáš. Prostě překrucuješ a vytrháváš z kontextu. Každý kdo si to přečte pozorně a zahloubá se do mých textů pochopí že překrucuješ ! Takže žádné protidůkazy jen rétorické kecy. Za půl roku jste už sám mohl napsat tu matematiku LT v podobě Lorentzově a v porovnání té mé a ukázat v dokumentu MATEMATICK0M ty mé chyby. Dokonce kdyby jste je opravdu našel, zaplatil bych Vám penězi.
g) a tady
LUBOB: to už jsou žvásty jako vedou babky na vesnickém rinku
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/g/g_003.doc
A odkazuješ na můj dokument g3. Jenže já už tehdy ti namítal, že sice odkazuješ dobře ale vytrháváš z kontextu. V dokumentu g3 je jasně práno že uvedu tři zkusmo pokusy A, B, C kterými se budu chtít dostat na stejný tvar Lorentzovských transformací, ale s „písmenkovým označením“ novým tj. ve verzi Navrátila a…a ta verze musí být ve shodě s rovnoramenným trojůhelníkem viz výklad dál o tom.
Takže ty si sprostě vytrhl z mého dokumentu pasáž ze str 3 a označil si to za chybu, ač já už v tom dokumentu jsem předesílal že „nový“ (N) předpis transformace s novými písmenkovými označeními se už nesmí zaměňovat s se „starým“ (L) předpisem. Takže si pak tvrdil že moje LT transformace trpí fatální chybou proto že v dokumentu g3 ukazuji t´= t atd. Jenže, opakuji, vytrhl si takové ukázky z kontextu a pak jako lhář-falsifikátor můžeš tvrdit, že si podal důkaz chyby.
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/d/d_004.doc
................
Lubobe sumasumárům : těch tvých "pracných" sedm stran oponentůry je snůška pelemele nedůkazů, snůška blábolů bez objektivity, bez ladu a skladu, nahodilé pindy a tlachy. Oponentní dokument který si chce dělat nárok na "odhalení
zásadních chyb celé HDV" ( přičemž těch 7 stran se tákalo jen LT a to je jen pár procent HDV ) ten vypadá jinak. Mě si vytýkal nesrozumitelnost nekoncepčnost chaotičnost...ale cos ty jako rádobyvědec ukázal, je podpsa, blábol.