• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY:
    GRENDAL:

    co jiného čekat od * než odfláknutou odpověď ( že, slečno BLUNTED ? )
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    JOSEFDRUHY: Uměl ji dokázat a to hned několika experimenty, měřeními...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: a proc ji nectou?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GRENDAL: No, to je podobné jako s HDV... ; ta má navíc nevýhodu, že jí odbroníci nečtou + navíc mají odpor k tomu, že jí vymyslel laik... ; a zatřetí by HDV doslova nabourala "staré myšlení".
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: Bezva, Grendal byl vyzván, aby zopakoval "čím a jak" byla OTR obhájena. Tak jsem zvědav jak toto obhájení sám Grendal pochopil a sám dokáže zopakovat ( Blunted, zdalipak poznáme odkaďže to Grandal opíše )
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    v době, kdy Einstein publikoval svou Obecnou teorii relativity, jí bylo na celém světě schopno porozumět jen pár fyziků a většina z nich k ní byla velmi skeptická, protože by to znamenalo úplně něco jiného, než doposud.

    jak se tedy prosadila?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: ... víte kolik pohádek se rodí týdně ( na světě ) ?...tady je zrovna jedna : http://www.osel.cz/index.php?clanek=7324
    ( a je bez flusanců a posměchu....) ... a mám na to důkazy, že týdně se rodí, v hlavách lidí myslících, pohádky do kosmologie. Pohádky to budou do té doby dokud to většina kompetentních neodsouhlasí "jako pravdu".
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: uklidnete se.

    teorie velkeho tresku je pomerne dobre etablovana ve vedeckych kruzich. a přesně o tom jsem já mluvil minule, a přesně toto jste nechtěl slyšet. Řekl jsem, že nápady-hypotezy-návrhy-teorie jednotlivce začnou "platit" až poté, kdy je odsouhlasí většina fyziků ( po dopracování ). I v té chvíli je skutečná pravda přírody ještě neprokázána. Nikdo - krom Vás - nenadává badatelům ( bez protidůkazů ), že jejich hypotéza je "pohádka" a to bez důvodů, anebo argumentů podpůrných. je dobre propracovana, to není důkaz, moje HDV je také v několika pasážích dost dobře vizionářsky propracovaná.. propracovanost ještě nemusí být P R A V D A. ma silnou podporu v pozorovanych jevech.O.K. tyto jevy ovšem nejsou protidůkazem k mému výkladu HDV ( stav Vesmíru před Třeskem, stav po třesku a geneze hmoty, posloupnosti vývoje podle pravidla o střídání symetrie s asymetriemi atd. atd. atd. jak to popisuji nejen na svém webu, ale už mnohokrát i na NYXu
    pokud tu prichazite s necim novym, co je s TVT v rozporu, mel byste to podporit nejakymi argumenty. svou verzu Třesku podporuji vším čím umím tento nápad podpořit. Pokud neumím víc, neznamená to že je to špatně. Fyzikové podporují TVT také jen matematickými zpracováváními, nikolil jinak, protože to co pozorují přístrojemi, může být né klam pozorování, ale klam výkladu toho co pozorují. Především výklad-vyhodnocení rudého posuvu ( opravdu pozorovaného ) může být něčím jiným než je dnes vysvětlován, např. pootáčením soustav. Pokud by se prokázalo "něčím" novou úvahou, že důvodem pro rudý posuv je pootáčení soustav, mohlo by se dojít k jinému vysvětzlení Veslkého Třesku. Každý objev, který byl kdy vysloven, byl "pohádkou" do té doby, dokud ho lidé-fyzikové neprodiskutovali ( nikoliv pomocí flusanců a posměchu ... ,to fyzikové opravdoví nedělají, jen v české kotlině grázlové )protoze jinak je to skutecne jen vypraveni o tom, jak veci s velkou pravdepodobnosti nejsou, tedy pohadkou.opakuji : dokud není hypotéza jakákoliv prodebatovýna velkou většinou odborníků, do té doby je blbečkama nazývána "pohádkou" ve smyslu posměchu a výsměchu
    zatim jste nijak neobjasnil, jak se nekonecne velky vesmir muze zacit rozpinat. objasnil...mnohokrát, i na svém webu i zde na NYXu...; lži mě neuklidňují.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: uklidnete se.

    teorie velkeho tresku je pomerne dobre etablovana ve vedeckych kruzich. je dobre propracovana, ma silnou podporu v pozorovanych jevech.
    pokud tu prichazite s necim novym, co je s TVT v rozporu, mel byste to podporit nejakymi argumenty. protoze jinak je to skutecne jen vypraveni o tom, jak veci s velkou pravdepodobnosti nejsou, tedy pohadkou.

    zatim jste nijak neobjasnil, jak se nekonecne velky vesmir muze zacit rozpinat.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    A Vy, pokud máte protinázor, musíte ho podávat pomocí důkazů nebo korektních protiargumentů

    jak je to jenom mozne, ze vy muzete mit svoji pohadku o vzniku vesmiru, já jsem si svůj popis vesmíru nazval HDV,.., pohádkou jste HDV nazval Vy, (!) čili já jsem Vaši ženu nazval ženou a pokud jste si jí sám nazval kurvou, pak je to Váš názor, a Vy by jste měl podávat důkazy, že je kurvou, já nemusím, já jí nazval ženou ; Vy jste ženu přejmenoval na "pohádku", tedy na kurvu...Vy musíte podávat důkazy !!!!! ; že je kurva... Jste neskutečný gauner !, LUBOBe. Nejdříve nazvete HDV "pohádkou" a pak jedovatě flusáte, že máte právo na názor a že k názoru "pohádka" ( kurva ) už nemusíte podávat důkazy, protože na pohádku se důkazy nemusí...to je neuvěřitelný jaký Vy jste grázl ! ale ja, pokud mam jiny nazor, tak musim dodavat nejake argumenty? jistě, můj názor je HDV a Váš zpochybňuje ten můj ( hlásáte že HDV je kurva, tak Vy musíte podávat ke svému názoru argument. )- - až Vy budtete tvrdit, že Vaše dcera je panna a já budu oponovat svým názorem, že ne, že je "pohádkou"- ku****, pak to musím já dokazovat.

    pojdme tu hru otocit, jo? už jsem jí otočil....A, debile, HDV není hra, hru z ní děláte Vy...svými výroky, posměchem a plivancema že.. že své výroky nemusíte dokazovat, protože to jsou názory...; jenže já jsem předkladatel a Vy oponent, PROTO je dokazování na Vaší straně. Debile.

    "3.142 sekundy pred velikanskym bleskem byl vesmir klochy. ano, klochy, ctete spravne. byl bezkonecne dlouhy & dvakrat tak siroky. pak prisla zmena. vesmir se dostal do jineho stavu. zacal se narovnavat & narovnavat, az byl bezkonecne grivy. ano, grivy, ctete spravne. byl nekonecne grivy."

    tady konci moje 'pohadka' o vzniku vesmiru, josefe, & ted musite dodat dukazy & protiargumenty. debile, ano, to je tvá "HDV-pohádka" tvá !, ale já se nepropůjčil tu Vaši pseudopohádku flusat, a mít proti ní názor. Takovou "porno-pohádku" já komentovat nepotřebuji

    jeste porad to nevidite? jeste porad nevidite, ze vase prostoducha taktika spociva v primitivnim pristupu 'dokud mi to nikdo nevyvrati, tak mam pravdu' ? Debile...tak to dělá věda ! Všichni profesionálové, fyzikové, kosmologové vyslovují návrhy-hypotézy a teorie. Je na ostatních zda tuto jejich teorii uznají anebo podají protinámitky, protinázory a dokáží, že původní autor se mýlil. Autor nedokazuje, autor předkládá. Pokud je HDV "pohádka", pak to musíte dokazovat "že je pohádka"...korektně a pomocí argumentů. Jinak jste sprostý tlachal a smrdí Vám od huby....jako vždy

    seberte posledni zbytky rozumu & nechte si poradit od cloveka, ktery to s vami (ano, s vami, nikoliv s HDV) mysli dobre. jste grázl... neí jasné ani mě ani ostatním "co" myslíte se mnou dobře. Já taky to myslím s Vámi dobře aby jste se rozešel s kurvou...opravdu to myslím s Vámi dobře...
    vys*rte se na HDV & uzijte si zbytek zivota v pohode, jeste to neni ztracene. vyserte se na kurvu a užívejte si heráku... no jak jááá to s Váma myslím dobře !!!!, MEDWINE
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: A Vy, pokud máte protinázor, musíte ho podávat pomocí důkazů nebo korektních protiargumentů

    jak je to jenom mozne, ze vy muzete mit svoji pohadku o vzniku vesmiru, ale ja, pokud mam jiny nazor, tak musim dodavat nejake argumenty?

    pojdme tu hru otocit, jo?

    "3.142 sekundy pred velikanskym bleskem byl vesmir klochy. ano, klochy, ctete spravne. byl bezkonecne dlouhy & dvakrat tak siroky. pak prisla zmena. vesmir se dostal do jineho stavu. zacal se narovnavat & narovnavat, az byl bezkonecne grivy. ano, grivy, ctete spravne. byl nekonecne grivy."

    tady konci moje 'pohadka' o vzniku vesmiru, josefe, & ted musite dodat dukazy & protiargumenty.

    jeste porad to nevidite? jeste porad nevidite, ze vase prostoducha taktika spociva v primitivnim pristupu 'dokud mi to nikdo nevyvrati, tak mam pravdu' ?

    seberte posledni zbytky rozumu & nechte si poradit od cloveka, ktery to s vami (ano, s vami, nikoliv s HDV) mysli dobre.
    vys*rte se na HDV & uzijte si zbytek zivota v pohode, jeste to neni ztracene.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: kdepak, to je marne :-)) naprostý souhlas... s Vámi je debata opravdu marná. Proto už nechoďte.


    vy furt chcete dukazy, Proč žvásty a tlachy dodávat chcete a..a důkazy nikoliv ?, nikdy, bráníte se jim zuby-nehty, pak ovšem žvásty jsou provokacemi ke smazání.prene vyjadrovani, ale nejste schopen vstrebat jednoduchou vetu. :-))


    zkratka mi v te vasi pohadce nehraje, ze vesmir se rozpina z puvodniho stavu 'nekonecny, plochy' do stavu 'vetsi & vetsi, rovnejsi & rovnejsi'. pro Vás bych musel vyplejtvat celý zbytek života aby Vy jste pochopil názor-návrh-myšlenku. Tu v presentaci HDV nejde o pravdu, tu neznám, ale mohu, smím mít názor, vizi. A Vy, pokud máte protinázor, musíte ho podávat pomocí důkazů nebo korektních protiargumentů. Pokud ne, jsou to kydy a tlachání ke smazání. A to plodíte už půl roku, možná déle. Na otázky neodpovídáte, předlohy nepodáváte, ale kydy ty chríte a chrlíte...


    chapete? ptam se, jak se muze vesmir zvetsovat & narovnavat z nekonecne velikosti & nekonecne plochosti. jste deboil a debilům to nevysvětlíte...ti mají v genech zásadní postoj "úmyslně nechápat". Na otázku jsem mnohokrát už odpověděl a nejen Vám.


    ten zbytek blabolu necham bez komentare, jen vas ubezpecim, ze film pozpatku pustit jde. verte, neverte, jde to :-)) také No comment. Vy jste Bůh a proto Vaše tvrzení paltí.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: kdepak, to je marne :-))


    vy furt chcete dukazy, prene vyjadrovani, ale nejste schopen vstrebat jednoduchou vetu.


    zkratka mi v te vasi pohadce nehraje, ze vesmir se rozpina z puvodniho stavu 'nekonecny, plochy' do stavu 'vetsi & vetsi, rovnejsi & rovnejsi'.


    chapete? ptam se, jak se muze vesmir zvetsovat & narovnavat z nekonecne velikosti & nekonecne plochosti.


    ten zbytek blabolu necham bez komentare, jen vas ubezpecim, ze film pozpatku pustit jde. verte, neverte, jde to :-))

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    tu namitku jakou ? proč jste jí nezopakoval ? to já mám hledat kde je ta námitka ? uz jsem psal nekolikrat. misto vysvetleni se mi vzdy dostalo jen nadavek. o nadávkách, to umíte zopakovat, ale jakou námitku jste podal, za níž jste dostal „jen“ nadávky, to jste nezopakoval, …kde to mám hledat ? …kromtoho : já nadávky "za námitky" neříkám, já nadávky říkám za n e k o r e k t n o s t i, lži, překrucování atd. ,za poctivé námitky NIKDY nenadávám.
    v te vasi pohadce a už je tu první nekorektní rejpaneček ! Slušný člověk by napsal slovo „názor“, ale vy mapíšete „pohádka“, čili rejpanec…o vzniku vesmiru neco duleziteho chybi. pred treskem je vesmir plochy & nekonecny. v tresku se zacina krivit. jenomze vsechna pozorovani dosud ukazuji na to, ze vesmir se rozpina. Nekorektnost. Vzal jste si na mušku mé „křivení“ a hodláte ho „porážet“ „rozpínáním“. Jenže jak ? Předveďte jak. Rozpínání přece nevylučuje „křivení“ čp…pokud ano, ukažte důkaz anebo smysluplný argument. Křivení čp se děje po celých 14,24 miliard let co PoTřeskový vesmír existuje. Křivení čp se děje v každou chvíli, i dnes, na Planckových škálách. Psal jsem minule, např. o „vnoření“ určitého křivého stavu čp ( vlnobalíčku, nebo pole ) „do“ rastru čp… ze jeho teplota klesa. ze jeho entropie roste.
    daval jsem pro ilustraci priklad, kdy si to co „to“, proč se nevyjadřujete přesně ??? to mám já hádat „co“ máte na mysli ?pustime jako film pozpatku : dnesni obrovsky vesmir se postupne scvrkava zaprvé čas běží jen jedním směrem a tedy ten „film“, vývoj vesmíru a tvorbu stavů které se zapíší do posloupnosti, nelze !!! reálně pustit pozpátku. Takže nemůžete nic tvrdit coby-kdybychom film pustili pozpátku. A druhák : Od Třesku se časoprostor rozpíná, ano, ale současně ! se rodí další a další a další nové zcvrkávání čp, tj. křivení a křivení na miniúrovních. Ty dva procesy : rozpínání + křivení jdou spolu. Zatřetí : rozpíníní pozorujeme ( my Zem ) směrem do makrovesmíru…cokdyž směrem do mikrovesmíru, tj. pozování mikroškál 10ˆ-35m nás zavede také na „spektrární posuny“, které ukáží „zcvrkávání“ té úrovně. Takže možná „vidíme“ rozpínání do makrovesmíru ( posunem čar doprava ) a zcvrkávání do mikrovesmíru ( posunem čar doleva ), obojí s o u č a s n ě & zahriva na extremni teploty. jak tenhle proces muze spojite dojit do stavu nekonecne velkeho plocheho vesmiru bez hmoty & tedy bez teploty? a už žvaníte a překrucujete. Já nikde nemluvil o tom kde skončí vesmír „po Třesku“, proč mi to tedy podsouváte ? Já mluvil o stavu vesmíru před Třeskem, že je plochý nekřivý a bez hmoty a polí, atd. tak co tu blafete nesmysly a osočujete. Pak se nedivte že nadávám. Když je nekorektní řeč, tak ano.
    neco tu proste chybi. navic zde je protimluv
    vesmír ( čp ) "se rovnal, narovnával, až se narovnal" z původní "pěnové křivosti v té singularitě" do plochého stavu jak ho pozorujeme ve v e l k o š k á l á c h dnes. v čem je protimluv jste neřekl, takže jen blafete blafy…My-Zem-pozorovatel jsme nyní v čase 14,24 miliadr let po třesku v „jisté velikosti“ oproti velikosti současného vesmíru, takže my „malý“ předmět můžeme srovnat s „velkým“ předmětem (vesmírem), ve Třesku toto, že tam byla „pěnovitá struktura“, tedy samá „hustá“ křivost, to může říci pozorovatel „malý“ jako my, ale kdyby jste vzal pozorovatele právě z té pěny ve Třesku, a vzal ho tak malého, tedy o 27 řádů menšího než velikost „třeskového“ stavu vesmíru, tak by tamní „třeskový“ pozorovatel malilililinký také pozoroval že ta pěna „nad ním“ je plochá, velkoškálová, a pěna „pod ním“ je křivá-planckovská. - - Prostě záleží na velikosti pozorovatele a pozorovaného předmětu. Jak mluvíte o tom „filmu pozpátku“ tak když si ho pustíte, ( jako ) , tak onu plochost čp kolem nás v naší sluneční soustavě budete postupně pozorovat jak se ta plochost čp mění – křiví, zcvrkává protože se v tom filmu zcvrkáváme, …tak se mění i ta plochost čp ve sluneční soustavě a…a samozřejmě jsem v tom příkladu zanedbal to, že ten film pozpátku pustit nejde, že by se dynamicky měnila i ta sluneční soustava, atd. že by to pozorovat nešlo.
    tak vesmir se zacal krivit nebo se postupne rovnal & narovnaval? obojí, podle toho který pozorovatel o tom mluví, jak je pozorovatel velký. byl pred treskem plochy, zmenou stavu se zacal krivit & az se 'nakrivil' do plocheho stavu jak ho pozorujeme dnes? mluvte v argumentech a né v ironických rétorikách, tak jak to říkáte, to nejsou argumenty na vyvrácení mých názorů, to jsou jen blaf-tlachy. Chcete-li porážet názor jiného musíte vyprodukovat nejméně argumentačně 3x silně protinázor….vy jen blábolíte a podáváte otázky. Otázky obvykle nejsou protinázor.
    p.s.: vubec z niceho neplyne (& ani se to toho nijak netyka), ze by mely byt 3 casove dimenze. přesně takovou větu – její smysl – použil jezuita padovský proti Galileovi : „vůbec z ničeho neplyne, Galilee, že by na Měsíci byly krátery a Jupitel měl měsíce“. A protože to tvrdil jezuita-LUBOB, tak „musel“ mít pravdu. ta idea tri casovych dimenzi stoji v HDV osamocena bez vazeb na cokoliv. to je Váš názor, můj je jiný. Pokud jste Bůh, máte pravdu, pokud ne, měl by jste podávat pořádné argumentační námitky, nikoliv kydy a tlachy, to umí každý, … i já umím přijít do biologické laboratoře a profesorovi který stojí těsně před objevem nějaké účinné látky, např. AIDS mu tlachat, že to co dělá už 10 let je krávovina která nikam nevede, a nepodat důkaz svých slov. To umí každý vůůůl. No já nenadávám Vám, já jen říkám „co umí vůl“ navic v te 'teorii' vlnobalicku figuruji tisice casovych dimenzi. ano. V teorii strun také figuruje 10 délkových dimenzí a nikdo se nepohoršuje. na to by nestacila ani flotila occamovych kombajnu :-) přesně toto není ten vědecký protiargument. Přesně takto můžu biologa profesora já zprcat že to, co on v těch skumavkách dělá, je šarlatánství …atd.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: ano, tady v mé reakci ( devátý řádek odspodu ) jsem se přeřekl (!) a napsal "rovnostranný" a mělo být "rovnoramenný". Jinak nic zde
    JOSEFDRUHY: neměním, a na všem trvám. Na LUBOBOvy řeči odpovím zvlášť.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :"ostatni to pochopili. je vam to porad ne & ne docvaknout :-)"
    Reakce : Blbečku, mě to "docvakne" až poté, co moje chyby sepíšeš na papír, hlavně matematicky, uceleně, a pošleš mi je abych je zveřejnil. Do té doby to cos podal na NYXu byly jen demagogické tlachy.- - Ostatní...to byl kdo ti "ostatní" ? co Vaše důkazy pochopili ? Vyjmenujte je, p ř e s n ě a p e č l i v ě, aspoň jejich ID..., tj. kdo porozuměl vašim důkazům o mých chybách. (( určitě to byli ti mínuskáři co právě dají sem mínusky )). Já se jich pak sám zeptám "jak" rozuměli vašim důkazům o mých chybách a kde je četli....a určitě jsou-li to příznivci debat nad HDV mě ty chyby Vámi objevené oni "všichni" ukáží, předvedou a okomentují. ( LUBOBE, nevyjmenujete ty ID, ... jsem si na 110% jistý ... jenom kecy )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: tu namitku uz jsem psal nekolikrat. misto vysvetleni se mi vzdy dostalo jen nadavek.
    v te vasi pohadce o vzniku vesmiru neco duleziteho chybi. pred treskem je vesmir plochy & nekonecny. v tresku se zacina krivit. jenomze vsechna pozorovani dosud ukazuji na to, ze vesmir se rozpina. ze jeho teplota klesa. ze jeho entropie roste.

    daval jsem pro ilustraci priklad, kdy si to pustime jako film pozpatku : dnesni obrovsky vesmir se postupne scvrkava & zahriva na extremni teploty. jak tenhle proces muze spojite dojit do stavu nekonecne velkeho plocheho vesmiru bez hmoty & tedy bez teploty?
    neco tu proste chybi. navic zde je protimluv
    vesmír ( čp ) "se rovnal, narovnával, až se narovnal" z původní "pěnové křivosti v té singularitě" do plochého stavu jak ho pozorujeme ve v e l k o š k á l á c h dnes.
    tak vesmir se zacal krivit nebo se postupne rovnal & narovnaval? byl pred treskem plochy, zmenou stavu se zacal krivit & az se 'nakrivil' do plocheho stavu jak ho pozorujeme dnes?

    p.s.: vubec z niceho neplyne (& ani se to toho nijak netyka), ze by mely byt 3 casove dimenze. ta idea tri casovych dimenzi stoji v HDV osamocena bez vazeb na cokoliv. navic v te 'teorii' vlnobalicku figuruji tisice casovych dimenzi. na to by nestacila ani flotila occamovych kombajnu :-)

    LUBOB
    LUBOB --- ---
    jeste aby nebylo pochyb : můj zápis je zápisem opravdové reality, anebo novým přiblížením k realitě.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: pokud jsem já někde řekl, že nový zápis přináší "novou informaci" pak mi vy ukažte kde to říkám...jinak kecáte a kecáte.

    tady jsou vase vlastni slova :
    interakce přepisjuji do "dvouznakové podoby" a tím pádem chci "tvrdit", že když existuje taková možnost zápisu -a pokud platí- !!, tvrdit že ty znaky jsou-li "fyzikální realitou" jsou-li dimenzemi veličin, že pokud je "takto" použiji na zápis stávajících už ověřených interakcí, že pak i tyto mé "dvouznakové" stavy elementů platí jako reálné.

    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: Jasně jsem napsal, že přepisem z "angličtiny do čínštiny" nic neměním, takže můj zápis dvouznakový nepřináší "novou" informaci o interakci, ale nové vidění reality.


    vidite sam ten protimluv? cinsky preklad anglickeho originalu prinasi nove videni reality. bum!

    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ty rovnostranné trojúhelníky jsou sice "primitivní", ale není mou chybou že tak jednoduché geometrické ukázky postačí na důkaz že LT není nic jiného než "předvedením pootáčení soustav".

    blabol. i zak stredni skoly vi, ze na thaletove polokruznici je jen jeden jediny rovnoramenny trojuhelnik. vase desetileta snaha, jak tenhle banalni fakt obejit (w=k*c*Sqrt[2]!) je tragikomicka.
    ze si pletete trojuhlenik rovnoramenny s rovnostrannym uz ani nekomentuju.

    dale jen potvrzujete, ze nemate ani poneti, o cem lorentzovy transformace jsou.

    tu nesmyslnost ohledne vasi obsese s 'pootacenim soustav' jsem vam uz vysvetloval nekolikrat, zadny objekt nema svou inherentni soustavu. soustava je volitelna. jeste jednou : VOLITELNA.
    na objektu kuloveho tvaru jsem vam ukazal, ze je to nesmysl. pootocena koule je porad koule.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam