LUBOB:
proč neodejdete ?
HDV předběhla dobu
jisteze. & to tak razantne, az se ocitla v dobe pred treskem :-)
proč ten úúúšklebek pomocí smajlíka ? Proč neodejdete ? Vy máte zájem jen flusat a nikoliv debatovat korektně !
pritom odpoved je jednoduha. HDV tak jak je prezentovana se cist neda.
proč jí čtete ? a proč stále odpovídáte a zavádíte nekorektní nechutnou debatu, je to jízlivé jedovaté rejpání...je to neusporadany soubor jednotlivych dokumentu, ktere na sebe chronologicky ani logicky nenavazuji.
...a právě tato věta byl vědecký důkaz že HDV je špatně...přesně tak se flusají důkazy na hypúotézy a teorie, přesně tak je to vědecky..... že ? nikdo (s obtizemi i sam autor) se v ni nemuze zorientovat.
seš jedovatý hnusný debil
trpi mnohymi nesvary, mezi nez bych jako hlavni zaradil
pouzivani nedefinovanych pojmu, pouzivani zavedenych pojmu v jinych (nedefinovanych) vyznamech, zmatek v symbolech, matematicke & fyzikalni chyby.
..a je vymalováno...důkaz k potopení HDV byl právě napsán, předložen a matematicky doložen. Heureka. !
kdykoliv jsem chtel neco vysvetlit,
...tak jste v zápětí dodal flusanec. bylo mi bud vynadano
nikoliv za dotaz, ale za flusanec a nekorektnost ! nebo jsem byl odkazan na nejaky dokument, ktery byl stejne nesrozumitelny jako ten, na ktery jsem se ptal.
je-li něco nesrozumitelné Vám, nemusí to být nesrozumitelné jiným... celkova struktura textu nema vubec nic spolecneho
proč to čtete a tak vehementně do HDV útočíte flusancy ???? ; porazit jí můžete i bez urážení a flusání. Já "slovíčka" blbeček, debil, poťap, grázl nepovažuji za urážky, ale za odvetu při "významovém urážení", Vy urážíte smyslem "bez slováček" s tim, jak se bezne prezentuji odborna sdeleni.
ano Vy presentujete sdělení se smyslem urážet "bez sprostých slovíček"...
nejotresnejsi je ovsem autorova zarputilost s jakou HDV prezentuje,
zarputilost je "otřesná"...naopak je to zabejčenost a měla by být chválena...otřesná je zarputilost Vaše, kdy Vás už rok a více žádám o napsání oponentury přesně na papír , P Ř E S N Ě abych se k tomu mohl postavit čelem. Vy jste jen farizejský kretén, který camrá ale důkazy pomluv ( do HDV ) nikde. nevidany nedostatek komunikacnich schopnosti.
já mám komunikační schopnosti až, až až zatraceně dobré...ale grázlové nikoliv. to co by nemelo patrit do diskuze (tedy osobni napadani oponentu, urazky, cenzura)
oponenti vždy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! začali napadat jako první, už 7 let napadají a flusšou, já se za 7 let omlouval tak..tak aspoň 8-10x, ale grázl ani jeden nikdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a důkazy o tom že grázly byl zlý, jedovatý, ponižoval, urážel , ty mám schovány v archívu. Jsou jich nééé stovky, ale už tisíce těch urážek, já pouze oplácím "slovíčkama" .. oni uráží podstatu člověka, lidskost, ponižují lidskou důstojnost, Vy taky ! Má slovíčka neponižují lidskou důstojnost, evidentně jsou jen a jen oplácením nekorektností. - - - A myslím že zde je klub nad HDV a zase a zase plodíte rétoriky a neodejdete a budu Vás muset vykázat odsud násilím. Jděte si flusat na manželku...a hlavně v noci kdy jste v práci a zaměstnavatel Vám to nepracování trpí protože ho vždy proflákáte čuměním do NYXu by se uz vubec nemelo objevovat v odbornem textu.
autor HDV propasl velkou sanci ucinit HDV srozumitelnejsi, citelnejsi, pochopitelnejsi, tak aby se s ni dalo pracovat, pokud by se ukazalo, ze v ni neco k praci je.
tak jak to je ted to nikdo ani zkouset nebude. & protoze si autor neda poradit, odejde HDV na vecnost i s nim.
:-)