• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: vole, ty ani neumíš číst, a dokonce ani vnímat čtené, píšeš-li slovíčko "potočení" namísto všude 30 let presentovaného "pootáčení", ty vůůůbec nevíš která bije...


    to jsem nekde napsal? kde?


    mimochodem, mam vam najit vase preklepy? & pak vam vynadat do volu?


    p.s.: pokud berete nevedeckost jako urazeni, pak hadejte, co je cela vase HDV :-)

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :"k vetsine toho, co jsem v HDV nasel se neda psat rozumna oponentura ciste z toho duvodu, ze to co pisete, nedava zadny smysl."

    Reakce : Pokud Vám, právě Vám, nedává smysl moje matematické předvedení
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_031.doc
    o pootáčení ( vole, ty ani neumíš číst, a dokonce ani vnímat čtené, píšeš-li slovíčko "potočení" namísto všude 30 let presentovaného "pootáčení", ty vůůůbec nevíš která bije... ) soustav jakožto správnému vysvětlení-pochopení Lorentzovských transformací, pak se jděte vycpat a...a je to přesně tak jak říkám : namísto řádných slušných vědeckých protiargumentů napsaných alespoň takovou matematikou jako jsem to presentoval já, tak namísto takové oponentůry, pořádné, jen flušete...flušete toto : k vetsine toho, co jsem v HDV nasel se neda psat rozumna oponentura ciste z toho duvodu, ze to co pisete, nedava zadny smysl. Já deset let dřel na : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_031.doc a vaše oponentura zní " "nedává žádný smysl"....ale že by jste tu větu podložil matematikou , to ne, Vy jí umíte podložit jen flusáním, na nic lepšího se nezmůžete. Ta věta je tím urážení, je ukázkou n e v ě d e c k é oponentůry k mému matematickému vysvětlení LT : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_031.doc

    Takže přesně kvůli tomuto svinstvu, které plodíte a v této degradační podobě ( s pohrdáním ) já s Vámi nechci vést dialog. S grázlem, který jen rétoricky snáší bla-bla žvásty namísto důkazů se správnými protiargumenty, s agrumenty POŘADNYMi, tak s takovým grázlem já debatovat nechci.
    Až mi napíšete do textu http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_031.doc , p ř e s n ě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, kde jsou chyby a zdůvodníte to, tak pak se mám o čem bavit.
    Sbohem. Vole !!!!!!!!!!! ( V Hála to dokázal alespoŇ přečíst a v n í m a t "co" píši, ale nepochopil to : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_059.doc ).
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: kdybyste cetl pozorne & trochu u toho premyslel, tak by vam doslo, ze jsem nepsal (ted) zadny dukaz na potopeni HDV.
    psal jsem o tom, proc ji nikdo necte/nestuduje. ty duvody jsem vam vyjmenoval, jak se k nim postavite, to uz je vase vec.
    k vetsine toho, co jsem v HDV nasel se neda psat rozumna oponentura ciste z toho duvodu, ze to co pisete, nedava zadny smysl. napr

    protože pouze tyto úpravy dávají transformacím matematický tvar rovnoramenných trojúhelníků a jen použití těchto koeficientů, v souladu s konvencí, lze „provádět“ pootáčení soustav respektive sledovat pootáčení soustavy rakety od soustavy základního pozorovatele a snímané hodnoty podle těchto transformací opravovat tak, že získáme hodnoty jaké jsou ve vlastní soustavě testovacího tělesa. Rovnice ( 2.1 ) už jsou matematicky takové, že je lze úpravami převést na c = 2 . w respektive c = 2. k . w …,což jsou rovnice vzešlé z rovnoramenného trojúhelníka a potažmo z pravoúhlých trojúhelníků jejichž vrchol u pravého úhlu se pohybuje po Thaletově kružnici

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: proč neodejdete ?
    HDV předběhla dobu

    jisteze. & to tak razantne, az se ocitla v dobe pred treskem :-) proč ten úúúšklebek pomocí smajlíka ? Proč neodejdete ? Vy máte zájem jen flusat a nikoliv debatovat korektně !

    pritom odpoved je jednoduha. HDV tak jak je prezentovana se cist neda. proč jí čtete ? a proč stále odpovídáte a zavádíte nekorektní nechutnou debatu, je to jízlivé jedovaté rejpání...je to neusporadany soubor jednotlivych dokumentu, ktere na sebe chronologicky ani logicky nenavazuji. ...a právě tato věta byl vědecký důkaz že HDV je špatně...přesně tak se flusají důkazy na hypúotézy a teorie, přesně tak je to vědecky..... že ? nikdo (s obtizemi i sam autor) se v ni nemuze zorientovat. seš jedovatý hnusný debil
    trpi mnohymi nesvary, mezi nez bych jako hlavni zaradil
    pouzivani nedefinovanych pojmu, pouzivani zavedenych pojmu v jinych (nedefinovanych) vyznamech, zmatek v symbolech, matematicke & fyzikalni chyby. ..a je vymalováno...důkaz k potopení HDV byl právě napsán, předložen a matematicky doložen. Heureka. !

    kdykoliv jsem chtel neco vysvetlit, ...tak jste v zápětí dodal flusanec. bylo mi bud vynadano nikoliv za dotaz, ale za flusanec a nekorektnost ! nebo jsem byl odkazan na nejaky dokument, ktery byl stejne nesrozumitelny jako ten, na ktery jsem se ptal. je-li něco nesrozumitelné Vám, nemusí to být nesrozumitelné jiným... celkova struktura textu nema vubec nic spolecneho proč to čtete a tak vehementně do HDV útočíte flusancy ???? ; porazit jí můžete i bez urážení a flusání. Já "slovíčka" blbeček, debil, poťap, grázl nepovažuji za urážky, ale za odvetu při "významovém urážení", Vy urážíte smyslem "bez slováček" s tim, jak se bezne prezentuji odborna sdeleni. ano Vy presentujete sdělení se smyslem urážet "bez sprostých slovíček"...

    nejotresnejsi je ovsem autorova zarputilost s jakou HDV prezentuje, zarputilost je "otřesná"...naopak je to zabejčenost a měla by být chválena...otřesná je zarputilost Vaše, kdy Vás už rok a více žádám o napsání oponentury přesně na papír , P Ř E S N Ě abych se k tomu mohl postavit čelem. Vy jste jen farizejský kretén, který camrá ale důkazy pomluv ( do HDV ) nikde. nevidany nedostatek komunikacnich schopnosti. já mám komunikační schopnosti až, až až zatraceně dobré...ale grázlové nikoliv. to co by nemelo patrit do diskuze (tedy osobni napadani oponentu, urazky, cenzura) oponenti vždy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! začali napadat jako první, už 7 let napadají a flusšou, já se za 7 let omlouval tak..tak aspoň 8-10x, ale grázl ani jeden nikdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a důkazy o tom že grázly byl zlý, jedovatý, ponižoval, urážel , ty mám schovány v archívu. Jsou jich nééé stovky, ale už tisíce těch urážek, já pouze oplácím "slovíčkama" .. oni uráží podstatu člověka, lidskost, ponižují lidskou důstojnost, Vy taky ! Má slovíčka neponižují lidskou důstojnost, evidentně jsou jen a jen oplácením nekorektností. - - - A myslím že zde je klub nad HDV a zase a zase plodíte rétoriky a neodejdete a budu Vás muset vykázat odsud násilím. Jděte si flusat na manželku...a hlavně v noci kdy jste v práci a zaměstnavatel Vám to nepracování trpí protože ho vždy proflákáte čuměním do NYXu by se uz vubec nemelo objevovat v odbornem textu.

    autor HDV propasl velkou sanci ucinit HDV srozumitelnejsi, citelnejsi, pochopitelnejsi, tak aby se s ni dalo pracovat, pokud by se ukazalo, ze v ni neco k praci je.
    tak jak to je ted to nikdo ani zkouset nebude. & protoze si autor neda poradit, odejde HDV na vecnost i s nim. :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Řekl jsem Vám a vyzval Vás, aby jste mi Vámi objevenou chybu v "modifikaci Lorentzovckých transformací" poslal poštou...., já čekám..., abych jí zveřejnil a poblahopřál bude-li to opravdu objev nějaké chyby.
    Neudělal jste a já čekám.
    citace : "100x jste se me ubezpecil, jak jste objasnil, ze vase 'rozmerova' rovnice je v poradku, s kazdym ubezecenim jste mi sproste vynadal & nakonec jste celou tu slavnou rovnici smazal, protoze to byla blbost. na tohle uz vam nikdo neskoci."
    Reakce : debile !, to co jsem smazal na svém panelu nebyla "rozměrová rovnice", a samozřejmě tím pádem to debil pochopit nemůže, a plete si hrušky z jabkama. To, co jsem smazal, měl být obecný "vzoreček" pro vlnobalíček libovolné elementární částice, nikoliv "rovnice", jak jsem to chybně uvedl, že jsem "vzoreček" položil roven jedné. ( a opravil to ).

    Proto Vás vyzývám, aby jste sem už nechodil. Žádné mé vyzvy neplníte, ani na mé otázky neodpovídáte, a nekorigujete své, mnou oponované, lži.
    Odejděte.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: i tak už jsem v bleděmodrém takovou otázku zodpověděl někdy v minulosti


    pokud se pamatuju, tak ne. & zas tak spatne na tom s pameti nejsem.

    LUBOB
    LUBOB --- ---
    HDV předběhla dobu

    jisteze. & to tak razantne, az se ocitla v dobe pred treskem :-)

    pritom odpoved je jednoduha. HDV tak jak je prezentovana se cist neda. je to neusporadany soubor jednotlivych dokumentu, ktere na sebe chronologicky ani logicky nenavazuji. nikdo (s obtizemi i sam autor) se v ni nemuze zorientovat.
    trpi mnohymi nesvary, mezi nez bych jako hlavni zaradil
    pouzivani nedefinovanych pojmu, pouzivani zavedenych pojmu v jinych (nedefinovanych) vyznamech, zmatek v symbolech, matematicke & fyzikalni chyby.

    kdykoliv jsem chtel neco vysvetlit, bylo mi bud vynadano nebo jsem byl odkazan na nejaky dokument, ktery byl stejne nesrozumitelny jako ten, na ktery jsem se ptal. celkova struktura textu nema vubec nic spolecneho s tim, jak se bezne prezentuji odborna sdeleni.

    nejotresnejsi je ovsem autorova zarputilost s jakou HDV prezentuje, nevidany nedostatek komunikacnich schopnosti. to co by nemelo patrit do diskuze (tedy osobni napadani oponentu, urazky, cenzura) by se uz vubec nemelo objevovat v odbornem textu.

    autor HDV propasl velkou sanci ucinit HDV srozumitelnejsi, citelnejsi, pochopitelnejsi, tak aby se s ni dalo pracovat, pokud by se ukazalo, ze v ni neco k praci je.
    tak jak to je ted to nikdo ani zkouset nebude. & protoze si autor neda poradit, odejde HDV na vecnost i s nim.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: na nekorektní reakce nemám chuť odpovídat ( ikdyž poslední otázka je smysluplná ...; i tak už jsem v bleděmodrém takovou otázku zodpověděl někdy v minulosti )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Proč ?, zřejmě
    a) HDV předběhla dobu
    b) není podepřena perfektní matematikou ( to jí teprve čeká )
    c) dnešní doba chrlí desítky hypotéz týdně, galérka to nestačí číst.
    d) ...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY:
    GRENDAL:

    co jiného čekat od * než odfláknutou odpověď ( že, slečno BLUNTED ? )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: no vida! takze je to pohadka & nevim, co jeste resite.

    objasnil...mnohokrát, i na svém webu i zde na NYXu...;
    tohle uz zname. 100x jste se me ubezpecil, jak jste objasnil, ze vase 'rozmerova' rovnice je v poradku, s kazdym ubezecenim jste mi sproste vynadal & nakonec jste celou tu slavnou rovnici smazal, protoze to byla blbost. na tohle uz vam nikdo neskoci.

    nikde ve vasi 'pohadce' nevidim, jak vypadal vesmir par nanosekund po velkem tresku (po zmene stavu, jak vy rikate). dosavadni teorie stavi na tom, ze vesmir se rychle rozepnul & rozpina se doposud.
    ve vasem pristupu je vesmir pred treskem jiz rozepnuty na maximalni moznou velikost, je nekonecny. take je absolutne plochy. takze neni jasne, jak se podle vas zacal rozepinat jeste vic & jak se zacal narovnavat.

    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    JOSEFDRUHY: Uměl ji dokázat a to hned několika experimenty, měřeními...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: a proc ji nectou?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GRENDAL: No, to je podobné jako s HDV... ; ta má navíc nevýhodu, že jí odbroníci nečtou + navíc mají odpor k tomu, že jí vymyslel laik... ; a zatřetí by HDV doslova nabourala "staré myšlení".
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: Bezva, Grendal byl vyzván, aby zopakoval "čím a jak" byla OTR obhájena. Tak jsem zvědav jak toto obhájení sám Grendal pochopil a sám dokáže zopakovat ( Blunted, zdalipak poznáme odkaďže to Grandal opíše )
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    v době, kdy Einstein publikoval svou Obecnou teorii relativity, jí bylo na celém světě schopno porozumět jen pár fyziků a většina z nich k ní byla velmi skeptická, protože by to znamenalo úplně něco jiného, než doposud.

    jak se tedy prosadila?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: ... víte kolik pohádek se rodí týdně ( na světě ) ?...tady je zrovna jedna : http://www.osel.cz/index.php?clanek=7324
    ( a je bez flusanců a posměchu....) ... a mám na to důkazy, že týdně se rodí, v hlavách lidí myslících, pohádky do kosmologie. Pohádky to budou do té doby dokud to většina kompetentních neodsouhlasí "jako pravdu".
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: uklidnete se.

    teorie velkeho tresku je pomerne dobre etablovana ve vedeckych kruzich. a přesně o tom jsem já mluvil minule, a přesně toto jste nechtěl slyšet. Řekl jsem, že nápady-hypotezy-návrhy-teorie jednotlivce začnou "platit" až poté, kdy je odsouhlasí většina fyziků ( po dopracování ). I v té chvíli je skutečná pravda přírody ještě neprokázána. Nikdo - krom Vás - nenadává badatelům ( bez protidůkazů ), že jejich hypotéza je "pohádka" a to bez důvodů, anebo argumentů podpůrných. je dobre propracovana, to není důkaz, moje HDV je také v několika pasážích dost dobře vizionářsky propracovaná.. propracovanost ještě nemusí být P R A V D A. ma silnou podporu v pozorovanych jevech.O.K. tyto jevy ovšem nejsou protidůkazem k mému výkladu HDV ( stav Vesmíru před Třeskem, stav po třesku a geneze hmoty, posloupnosti vývoje podle pravidla o střídání symetrie s asymetriemi atd. atd. atd. jak to popisuji nejen na svém webu, ale už mnohokrát i na NYXu
    pokud tu prichazite s necim novym, co je s TVT v rozporu, mel byste to podporit nejakymi argumenty. svou verzu Třesku podporuji vším čím umím tento nápad podpořit. Pokud neumím víc, neznamená to že je to špatně. Fyzikové podporují TVT také jen matematickými zpracováváními, nikolil jinak, protože to co pozorují přístrojemi, může být né klam pozorování, ale klam výkladu toho co pozorují. Především výklad-vyhodnocení rudého posuvu ( opravdu pozorovaného ) může být něčím jiným než je dnes vysvětlován, např. pootáčením soustav. Pokud by se prokázalo "něčím" novou úvahou, že důvodem pro rudý posuv je pootáčení soustav, mohlo by se dojít k jinému vysvětzlení Veslkého Třesku. Každý objev, který byl kdy vysloven, byl "pohádkou" do té doby, dokud ho lidé-fyzikové neprodiskutovali ( nikoliv pomocí flusanců a posměchu ... ,to fyzikové opravdoví nedělají, jen v české kotlině grázlové )protoze jinak je to skutecne jen vypraveni o tom, jak veci s velkou pravdepodobnosti nejsou, tedy pohadkou.opakuji : dokud není hypotéza jakákoliv prodebatovýna velkou většinou odborníků, do té doby je blbečkama nazývána "pohádkou" ve smyslu posměchu a výsměchu
    zatim jste nijak neobjasnil, jak se nekonecne velky vesmir muze zacit rozpinat. objasnil...mnohokrát, i na svém webu i zde na NYXu...; lži mě neuklidňují.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: uklidnete se.

    teorie velkeho tresku je pomerne dobre etablovana ve vedeckych kruzich. je dobre propracovana, ma silnou podporu v pozorovanych jevech.
    pokud tu prichazite s necim novym, co je s TVT v rozporu, mel byste to podporit nejakymi argumenty. protoze jinak je to skutecne jen vypraveni o tom, jak veci s velkou pravdepodobnosti nejsou, tedy pohadkou.

    zatim jste nijak neobjasnil, jak se nekonecne velky vesmir muze zacit rozpinat.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    A Vy, pokud máte protinázor, musíte ho podávat pomocí důkazů nebo korektních protiargumentů

    jak je to jenom mozne, ze vy muzete mit svoji pohadku o vzniku vesmiru, já jsem si svůj popis vesmíru nazval HDV,.., pohádkou jste HDV nazval Vy, (!) čili já jsem Vaši ženu nazval ženou a pokud jste si jí sám nazval kurvou, pak je to Váš názor, a Vy by jste měl podávat důkazy, že je kurvou, já nemusím, já jí nazval ženou ; Vy jste ženu přejmenoval na "pohádku", tedy na kurvu...Vy musíte podávat důkazy !!!!! ; že je kurva... Jste neskutečný gauner !, LUBOBe. Nejdříve nazvete HDV "pohádkou" a pak jedovatě flusáte, že máte právo na názor a že k názoru "pohádka" ( kurva ) už nemusíte podávat důkazy, protože na pohádku se důkazy nemusí...to je neuvěřitelný jaký Vy jste grázl ! ale ja, pokud mam jiny nazor, tak musim dodavat nejake argumenty? jistě, můj názor je HDV a Váš zpochybňuje ten můj ( hlásáte že HDV je kurva, tak Vy musíte podávat ke svému názoru argument. )- - až Vy budtete tvrdit, že Vaše dcera je panna a já budu oponovat svým názorem, že ne, že je "pohádkou"- ku****, pak to musím já dokazovat.

    pojdme tu hru otocit, jo? už jsem jí otočil....A, debile, HDV není hra, hru z ní děláte Vy...svými výroky, posměchem a plivancema že.. že své výroky nemusíte dokazovat, protože to jsou názory...; jenže já jsem předkladatel a Vy oponent, PROTO je dokazování na Vaší straně. Debile.

    "3.142 sekundy pred velikanskym bleskem byl vesmir klochy. ano, klochy, ctete spravne. byl bezkonecne dlouhy & dvakrat tak siroky. pak prisla zmena. vesmir se dostal do jineho stavu. zacal se narovnavat & narovnavat, az byl bezkonecne grivy. ano, grivy, ctete spravne. byl nekonecne grivy."

    tady konci moje 'pohadka' o vzniku vesmiru, josefe, & ted musite dodat dukazy & protiargumenty. debile, ano, to je tvá "HDV-pohádka" tvá !, ale já se nepropůjčil tu Vaši pseudopohádku flusat, a mít proti ní názor. Takovou "porno-pohádku" já komentovat nepotřebuji

    jeste porad to nevidite? jeste porad nevidite, ze vase prostoducha taktika spociva v primitivnim pristupu 'dokud mi to nikdo nevyvrati, tak mam pravdu' ? Debile...tak to dělá věda ! Všichni profesionálové, fyzikové, kosmologové vyslovují návrhy-hypotézy a teorie. Je na ostatních zda tuto jejich teorii uznají anebo podají protinámitky, protinázory a dokáží, že původní autor se mýlil. Autor nedokazuje, autor předkládá. Pokud je HDV "pohádka", pak to musíte dokazovat "že je pohádka"...korektně a pomocí argumentů. Jinak jste sprostý tlachal a smrdí Vám od huby....jako vždy

    seberte posledni zbytky rozumu & nechte si poradit od cloveka, ktery to s vami (ano, s vami, nikoliv s HDV) mysli dobre. jste grázl... neí jasné ani mě ani ostatním "co" myslíte se mnou dobře. Já taky to myslím s Vámi dobře aby jste se rozešel s kurvou...opravdu to myslím s Vámi dobře...
    vys*rte se na HDV & uzijte si zbytek zivota v pohode, jeste to neni ztracene. vyserte se na kurvu a užívejte si heráku... no jak jááá to s Váma myslím dobře !!!!, MEDWINE
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: A Vy, pokud máte protinázor, musíte ho podávat pomocí důkazů nebo korektních protiargumentů

    jak je to jenom mozne, ze vy muzete mit svoji pohadku o vzniku vesmiru, ale ja, pokud mam jiny nazor, tak musim dodavat nejake argumenty?

    pojdme tu hru otocit, jo?

    "3.142 sekundy pred velikanskym bleskem byl vesmir klochy. ano, klochy, ctete spravne. byl bezkonecne dlouhy & dvakrat tak siroky. pak prisla zmena. vesmir se dostal do jineho stavu. zacal se narovnavat & narovnavat, az byl bezkonecne grivy. ano, grivy, ctete spravne. byl nekonecne grivy."

    tady konci moje 'pohadka' o vzniku vesmiru, josefe, & ted musite dodat dukazy & protiargumenty.

    jeste porad to nevidite? jeste porad nevidite, ze vase prostoducha taktika spociva v primitivnim pristupu 'dokud mi to nikdo nevyvrati, tak mam pravdu' ?

    seberte posledni zbytky rozumu & nechte si poradit od cloveka, ktery to s vami (ano, s vami, nikoliv s HDV) mysli dobre.
    vys*rte se na HDV & uzijte si zbytek zivota v pohode, jeste to neni ztracene.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam