LUBOB:
LUBOB:
LUBOB:
LUBOBe, nechoďte sem !!! Vy jste velmi hnusný tvor ; řekl jsem, že sem nemáte chodit 50x ( oprava asi 25x ) Proč tedy jste hnusný nekorektní grázl a futr sem chodíte ? proč ? ... proč ? ( protože máte nutkání provokovat, flusat !!!!! proto !!!!! ) proč, když jsem Vás požádal, aby jste sem nechodil ? !!
Vaše nekorektnost je bezmezná. .... - - Vaši nekorektnost jsem logicko-psychologicky popsal několikrát, naposled to bylo v "ukázce" : když řeknu já větu :
na louce se pase kráva, pak Vy ( grázl a demagog, který úmyslně nadzvedává nervy tomu druhému ) přijdete s nekorektní oponenturou, Vám vlastní !!!! a prohlásíte :
ne, JOSEFDRUHY, už 8x jsem Vám řekl, že to co říkáte je špatně, protože na louce se nepase vůl, ale kráva". - LUBOBe, to je gaunerský princip a pravá demagogie.
Jiný "principielní" příklad Vašeho charakteru demagoga a grázla, řeknu ... řeknu ho příkladem "pro" ukázku toho principu : LUBOB v tramvaji :
pane JN, co tady stříkáte z nohy po zemi tu svou krev?!, a děláte tu bordel" ?" JN mu na to reaguje :
já žádnou krev tu po zemi necákám , LUBOB vezme nůž bodne toho JN do nohy až mu z nohy krev stříká a...a prohlásí zuřivě :
"pane JN, co lžete, že necákáte krev z nohy ?, je to tu jasné všem, že cákáte, všichni se podívejte jak JN lže a ještě by chtěl mě nadávat "slovíčkem" grázle, demagogu...
LUBOBE, to je Váš styl, nekorektní a demagogický, kvůli kterému je zbytečná s Vámi debata. 101x jsem Vás vyzval aby jste mi na papír napsal P R E S N E jakou chybu jste objevil v mých předlohách HDV , že Vám za "objev" poděkuji a zveřejním Váš geniální postřeh mé chyby. Neudělal jste to ale kydat nekorektnosti to sem budete chodit i přes zákaz.