LUBOB: zde byla posladní výzva ( asi už čtvrtá ), na kteroutu LUBOB neodpověděl, respektive odpověděl úhybným manévrem
boze, ty jsi vypatlanej az na pudu. proc bych ti mel odpovidat na verejnou vyzvu
seš neskutečnej hulvát. Tu výzvu - čtvrtou - jsem ti podal ještě před zveřejněním dialogu na web. Takže ty kreténe seš neskutečnej hajzl když si použil větu výše abys já obraňoval své lži že jsem tě vyzval až po zveřejnění a že chci po tobě odpovídat na to coc měl už před 14 ti dny...takže nekorektnost hajzla pokračuje.odborne verejnosti ve sporu tebe se mnou? to chces abych ti verejne sdelil co si myslim o svem nazoru na nyxu? ty nedas dohromady koherentni myslenku anijak si utrit prdel, ty vole jordanskej :-)
navic jsi jeste tak blbej, ze tam nejdriv napises svoje vymysly co jsem tu udajne tvrdil & pod to pak das moje originalni prispevky, ktere nekoresponduji s tim tvym cancem.
lžeš : debata nad paradoxem dvojčat vzešla po zveřejnění článku "petr as Pavel"... teprve asi o týden později jsem připsal dole tvá vědecká vysvětlení jak si dokázal podle dvou rovnic z wolframu, že dilatace roste ( dokonce na raketě ) i při návratu kdy musí rakety brzdit. 4x jsem tě vyzval aby si to přesně ukázal a po bombardování jsem to zveřejnil.
kdyz uz chces bejt zakerna svine,
zákeřná svině si byl první, první první, první ty ? já pouze oplácím. Prostě tému wolframu nevěřím atak jsem se obrátil na veřejnost, protože korektnost fyzikálníhovysvětlování u tebe není. 70% je boj o koreknost a úbytek sil ... tak i na to potrebujes kus inteligence.