LUBOB: citace :
"Na pootáčení soustav ještě není a nemůže být protidůkaz protože pootáčení soustav ještě žádný korektní fundovaný fyzik nečetl
protidukaz nebude, dokud to nebude poradne zformulovano. nikdo nevi co to je, co tim je mysleno.
Reakce : jste grázl a...a je tu zrovna ten důkaz, že nekorektní jste, první Vy, a já jen "grázlem-slovíčkem" oplácím. Řekl jste grázlovsky-nekorektně, že """""nikdo"""" neví co to pootáčení je. Jak si to můžete dovolit ???????? grázle provokovat nekorektností. Desítky zdejších pliváčů ví, co to je to pootáčení ( jen tomu nerozumí, případně rnevěří, a případně odmítá to...... ale ví ! o něm že jsem ho řekl ) pouze grázl, jako Vy, může říci, nekorektně !!!, že
""""NIKDO" na světě neví co to je mnoho lidí to ví, ale nevěří, ví, že jsem předložil pootáčení soustav... vyvěšeno je to na internetu minimálně 10let , a pokud to
nikdo z fyndovaných fyziků" nečetl, není to moje věc Ti co to nečetli, tak samozřejmě neví "co to je pootáčení soustav". Pokud před Kolumbem nikdo neobjevil Ameriku, tak nikdo nevěděl "co" to je Amerika
Pootáčení soustav je zformulováno dost srozumitelně a ta vaše svinská ego-zasraná nekorektnost je právě v tom, že když LUBOB řekne, že to není pořádně zformulováno, tak on je BůH a proto !!! to není pořádně zformulováno. Kdyby jste, grázle, řekl : že
se D O M N I V A T E, že to není dobře zformulováno, tak to už by byla normílní, běžná, korektní slušná řeč, ale Vy jste nadBůh, který prostě co řekne, tak T V R D I !!!!!!! Řekl jste že ten vzoreček ( chybný ) podává (tak jak Vy) celá světová věda a to nepochybně. Prostě Vy jste grázl, který když otevře hubu je nekorektní.