MAZA: citace :" "Dilatace je děj nevratný" je něco, co děláte velmi rád - fráze vytržená z kontextu. "
Reakce : Zastrčte tu mnou "vytrženou frázi" zpět do kontextu (!), prosíííím, ( do svého nebo cizího, to je fuk ) a hlavně do matematiky, zastrčte zpět a předveďte, bez vytržení jak dilatace ( což je prodloužení intervalu času ) se
"nevrací" !!! ( nevrací, jak říkáte , prodloužení zůstává už navěky ať si raketa dělá pak s pohybem co chce ) na původní interval =velikost intervalu, při brzdném pohybu tělesa.
Vraťe to "vytržení" do kontextu, prosííím, když já jsem to z něj "vytrhnul". D E K U J I. Jak jednoduché, pouze vrátit tam, kde jsem to vytrhnul. Pane lžete (!), jnic vytrženo nebylo, to jen Vy jste vypustil kyd, blaf..., bez důkazu. Pouze umíte prásknout o stůl názvy titulů článků v angličtině, kde nic o "dilataci nevratné" není. Kdyby to tam bylo, neházel by jste mi na stůl
jen názvy titulů, ale taky některý titul otevřel a opsal to z něj ( když už Vám to z Vaší vlastní studované hlavy nejde předvést ).
- - Nezlobte se, že jsem jedovatý, a hodně, já nemám proti nekorektnostem ( a ty jsou tady permamentně stále u každého ) jinou možnost. Kdybych neoplácel, byla by tu děsná smršť útoků a posměchu a nadávek na mou osobu ( ikdybych mluvil medovatě )...a do HDV protinámitky jen ve stopovém množství. Už jsem to zažil, že když jsem neoplácel, grázlové stejně útočili a stejně byli nepřátelští. 100 x jsem nabízel mír a mírotvornou debatu za 8 let, nikdy jí "inteligenti" nedodrželi....NIKDY. Tak se může stát, že i já oplácím "automaticky" ikdyž tu ironiii a posměch "inteligent" někdy nemyslí zle. Ale to nemůžete pochopit.