KEJML: Je to fak, že jsem KEMLovi už neodpověděl. Jednak mi do vstupů do klubu stále vbíhají soukromé povinnosti a jednak příspěvek byl hodně dlouhý a já se chystal odpovědět "později" a ještě jednak proto, že 8-9.1. jsem řešil především "LUBOBův případ", tj jeho "wolframové předvedení LT"...a měl jsem tam nějakou nejasnost. Tam jsem se soustředil a pak jsem už zapomněl KEJMLovi odpovědět. Omluva. Myslím, že mu to ani moc nevadilo, protože on ví, že já si stojím na své pozici, a on taky, a že se vzájemně nepřesvědříme. Mě může přesvědčit jen matematika. Tu podal jen LUBOB ( a MAZA, ten jen plesknul o stůl vzorečkama...a dost...;to je "důkaz" jako fujtajbl ). Takže matematika, a né kydy. Experimenty jen ukázaly změření dilatace tj. to co nepopírám a pouze navíc dodávám důvod : pootáčení soustav. To, co KEJML řekl, byl názor slovní, to co já řekl, byl také názor slovní, čili resume 1:1. To není pokrok v této debatě. A dokonce jsem dodnes nenašel ( krom toho Jiřího Langra a Davida Zoula ) že by Paradox dvojčat byl dotažen ve svém výkladu argumentačním i matematickém do důsledku až do samého závěru a byl tím podán
důkaz, že Rakeťan přistane mladší. Já to nikde na internetu nenašel. Jen kecy jsem našel.
Nyní jsem pro fyziky zdejší , pro zájemce, napsal shrnutí svého protinázoru "na paradox dvojčat",
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_104.doc takže vlastně je to i opožděný názor pro KEJMLa
KEJML: