LUBOB: citace :"k cemu by bylo dobre kontrolovat takove mnozstvi vztahu, kdyz vy sam nejste schopen pochopit, co je spravne & co spatne?"
Reakce : to je nejen nekorektní, ale to je doslova podvodné chování a k vyloučení z klubu hodné. To si může dovolit jen grázl. (!) Když podávám důkazy, ( oproti Vám, který jen rétoriku a kydy nikoliv důkazy) že v české kotlině je 50% autorů , kteří to ( podle mě ) mají špatně, včetně Vás, pak korektní oponent, jímž Vy nejste, a který není takový hajzl jako Vy, ( by řekl právě "to" co Vy... ), řekne to svinstvo jinak, ... popřípadě se pokusí najít , bez svinstva co řekl, vysvětlení "proč" 50% autorů to má jinak a 50% tak jako já, včetně Kulhánka.
No, to, co jste právě řekl, může říkat jen a jen hajzl, jako jste Vy... ( namísto slov
"že to prověříte "proč" Kulhánek říká něco jinéjho než Vy ). Vy jste nikdy nic jiného nebyl, než hajzl...; jak já, najivka, mohu očekávat jiné, zlepšené, Vašeho chování.... ( Vy podpásové nekorektnosti, já slovíčka ze slovníku vulgarit....Vy podvody, já slovíčka "na" ty podvody .... )
Zopakujmež si tu vaši nehoráznou doktrínu :
""k cemu by bylo dobre kontrolovat takove mnozstvi vztahu, kdyz vy sam nejste schopen pochopit, co je spravne & co spatne?"" K čemu by nám-Papežovi-a církvi bylo, pane Galilee jít seš dívat do toho vašeho dalekohledu, že na Měsíci jsou krátery, když Vy, Galilee, vůůůbec nerozumíte Bibli, kterážto říká, že na Měsíci žádné krátery nejsou...
LUBOBe, jste nejen demagog ale samozřejmě i hajzl...to co produkujete Vy, to slušný poctivý a morální vědec nedělá.