LUBOB: Zde v klubu denně, furt, vyplývá to ze smyslu desítek příspěvků , jen ***** by to nepochopil.
...
Snažím se vrátit se ke starším příspěvkům, na které jsem nestihl reagovat....
...
LUBOB: citace :"ne. jenom tehdy, kdyz se mylite. (coz je sice prakticky vzdy, ale s tim ja nic nenadelam) :-)"
Reakce : no a s takovým oponentem mám mít chuť debatovat ? Řekl, že prakticky se mýlím vždy a proto prakticky bude "proti" vždy...no ... řešením by mohlo kdyby vyplivl 1000 kusů "proti" na dva měsíce dopředu, "nacokoliv" protože já podle něj jinak než mylně nebudu mluvit nikdy ...no a tak mu tím ulehčíme. Může se "vyplivat" do fototy a já budu mít klid pro ostatní na smysluplné debaty.
Druhá citace :"soustredme se na podstatu veci. ja to tak delam. zkuste to taky. uvidite, ze to vsemu jen prospeje."
Reakce : LUBOB opsal ( doslova okolíroval mé dlouhodobé návrhy ) pro sebe moje slova...a pak nemám být nas*aný. To by vás nenasralo ???, myslím to že se svými slovy sám neřídí ?!!!!
...
LUBOB: mistr vědec mi tu doslova zakázal mít vlastní názor.
...
LUBOB:
dilatace neni ani cas, ani interval. dilatace je prodlouzeni. - - Reakce : celé měsaíce me ****** dusí tím, že dilatace není ´prodloužení-prodlužování intervalu času´, a nyní dokonce mě nařizuje abych dilataci vnímal nééé jako čas, ale pouze jako "prodoužení" ??? a ...a čeho vůůůůbec nenapsal...; prostě když se mu v rozkroku, gatích něco prodlužuje, je to dilatace.
LUBOB: no vidíte to ? ano, viděli to všichni ! Podle mistra není dilatace "prodlužování intervalu času" a není to ani čas, ani sekunda ( já přitom newřekl nidky nikde že dilatace je sekunda ) a není to ani prodloužená sekunda ta dilatace, prostě dilatace je jen a jen "prodloužení" NIČEHO....definice mistra vědy. Který když něco řekne , platí to na věky a žádný zakopaný pes se hledat nemusí.
citace :"to je podle vas. podle fyziky je sekunda sekunda. neni zadna prodlouzena sekunda, je jedna jedina sekunda. kdyby tomu tak nebylo, tak by svetlo nemohlo ve vsech soustavach letet stejnou rychlosti."
Reakce : ...a tady bych pro přátele fyziky řekl svůj osobní názor : Ano, rychlost světla je proto neměnná a nepřekročitelná proto, že cééé = 1/1. Že rychlost světla přesně zdůvodňuje PRINCIP Vesmíru, že "byl" před Třeskem
plochý c = 1/1 ( c^3 = 1^3 /1^3 ...; pojmenování dimenzí jsem si odpustil i pojmenování jednotek těch jednotek pro zjednodušení výkladu ) a...a po Třesku
se křiví tj. v < c ( v^3 < c^3 )...;
m(0) * c = m * v Vše ve vesmíru co má menší rychlost než rychlost světla "zhmotní", vše co "nabírá" hmotnost, to má menší rychlost než cééé. Jednotkové poměry dimenzí Veličin ( c = 1/1 ) se mění tak, že a) buď roste jmenovatel a konstantní je čitatel tj. "v", žeano, anebo konstantní je jmenovatel a klesá čitatel. Opět "v".... ; to je základ a ukázka PRONCIPU křivení časoprostoru v této variantě versmíru Křivení časoprostoru po Třesku je totiž také křivením času, tj. prodlužováním intervalu časového, viz ona dilatace v jedné ze tří os tj. ve směru pohybu tělesa....Každé těleso ve Vesmíru se pohybuje přinejmenším pohybem rovnoměrným, a vesměs směrem "od pozorovatele" ( rozpínání časoprostoru ) Každý pohyb tělesa presentuje dolataci vůči tělesu které je také v pohybu, ale pasováno do klidu. Když si odmyslíme nerovnocennou volbu jednotek námi lidmi ( jednotkový interval délkový je o 8 řádů menší než jednotkový interval časový ) pak : když uvážíte, že každé hmotné těleso "má jen rychlost vééé, né céé" znamená to, že "zvyšuje-li rychlost", že buď ve jmenovateli jsou konstantní intervaly času, ale "prodlužuje se" v čitateli délka-délkový úsek "ukrojený" za tu etalonovou sekundu, anebo obráceně : čitatel je konstantní, konstantní intervaly délkové a "zvětšuje" se jmenovatel, což znamená, že do "dobového úsekuů se vejde stále méně a méně etalonových vteřin, protože se dilatuje ta sekuda pohybujícího se tělesa....a dilatuje se = prodlužuje se ten interval až na "jedničku"...vznikne c = 1/1 . Foton už svou soustavu nepootáčí ( vůči pozorovateli pasovanému do klidu )