LUBOB: LUBOBe, já ukazoval toto v Kulhánkově odkazu :
.
dt = γ dt0 Dilatace času. Časový interval mezi dvěma událostmi (například počátkem a koncem shlédnutí filmu) je nejkratší ve vlastní soustavě (v soustavě spojené s oběma událostmi, tedy v kině). Všude jinde se zdá, že doba uběhlá mezi počátkem a koncem tohoto děje je delší.
A néééto, do čeho mě nutíte..
Samozřejmě, že Vy totálně zlý mozek, který totálně myslí za kaýdou cenu "proti" a nikdy né v poctivosti pro důkazy, jste si v tom odkaze našel jiné úkázky jen aby jste zase mohl plivat, plivat to, co by bylo nééé proti Kulhánkovi či vědě, ale zásadně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proti mě.
Nejde Vám o vědu, ale o ponížení mě, dostat mě na kolena. To se dělá ovšem jinou cestou, LUBOBe. Pomocí Pravdy a korektnosti.
Zde, LUBOBe,
JOSEFDRUHY: jsem nastínil úvahu ( né pro tebe co totálně vždy bude proti ) ale pro ostatní, a to v kontexti Kulhánova prohlášení, že : všichni ve vesmíru pozorují ty ostatní že "jim" zpomaluje tempo plynutí času, protože všichni se od všech vzdalují, respektive se pohybují nějakou rychlostí a když se vyberou dva subjekty které se vůči sobě pohybují skoro céééčkem, pak v tom "moři nekonečnost" se vlastně každé dvě ( vybrané ) hvězdy od sebe pohybují skorocéééčkem. Pak vúúúúúvaze z toho plyne, že každý pozorvatel muže prohlási t o tom druhém, že "jemuů plyne čas děsně pomalu...
Lubobe, co kdyby jste už nereagoval,... co Vy na to ? Vy budete vždy !!!!!!!!!!!!!!! "proti", takže .... takže dle zdravé důsledné logiky dokáži i já i kdokoliv
už předem "za Vás" odpovědět. - - No, a to znamená, že ode dneška cokoliv řeknu, bych mohl v zápětí v závorce už odpovědět hned , hned za Vás "ono plivnutí, onu opozici, ono proti, onen nesouhlas, ony protidůkazy, prostě hned umím sám na své názory vašimi ústy odpovědět za Vás....co Vy na to ? ... Nemusíte sem chodit, já za Vás zodpovím veškerou opoziční řeč proti mě. Já to zvládnu. Cokoliv řeknu ostatním okamžitě dodán vaši opozici. Hned....já už předem vím "jaká" bude a tak se nemusíte obtěžovat, ušetřím Vám mozek. Ano ? ...tak fajn. Mě to moc práve nedá když řeknu "a" tak sám proti sobě flusnout opozici LUBOBa "B"... )
O.K. ??? Ušetřím Vám námahu...O.K. cokoliv co řeknu, tak flusnu si sám sobě mínus. Ano ??? Tak díky za pochopení.