Pane LUBOBe,…opět ( ač velmi, velmi nenápadně ) začínáte s nekorektností ! Ta otázka, kterou právě pokládáte, byla pěkná, nic nemám prááávě proti takové. Ale…ale od Vás bych očekával a stále očekávám
naprosto něco jiného. Korektnost !!! v tom smyslu, že až otevřete zobák, že NEJDRIVE napravíte své svinstvo z leden-února. Celé dva měsíce ( leden únor ) trval náš spor o dilataci času, potažmo LT, potažmo paradox dvojčat. Celé dva měsíce jste mi tu plival jak já to mám špatně, jak Vy jste vypracoval svůj „wolfram-elaborát“, dokonalý, bezchybný, navěky platný, že přes tento Váš nejede vlak a že přesně tak to věda říká jako Vy a myslí jako Vy a že jenom Vy to máte dobře. Zopakuji tu hlavní ukázku sporu :
Verze LUBOBa :
t'(na rakete)=t(doma) * √(1-v^2/c^2)
LUBOB:
Verze JN, moje :
t'(na rakete)=t(doma) /√(1-v^2/c^2)
Já jsem se nevzdal a řekl jsem že je tu někde zakopaný pes „proč“ 50 fyziků ze sta ve společnosti to říká jinak než druhých 50 fyziků. Mě to nešlo velmi vzrušovalo, „proč verze Kulhánkova“ kterou jsem já si před co já vím 15 ti lety vzal za základ, proč je jiná než ta LUBOBOva, a řekl jsem Vám že na to přijdu, proč a jak to máte špatně. Dělal jsem na tom tehdy 5 dní ( s odpočinkem samozřejmě ) a rozřešil jsem to
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/i/i_233.doc a Vás jsem vyzval, aby jste podal ještě dokonalejší výklad, kterým by jste podpořil svou ( špatnou ) verzi a porazil mou verzi. Neudělal jste to a nyní 07.03.2014 se tváříte jako by se nechumelilo. Já od Vás, a právě hlavně od Vás, očekávám korektnost !, tj. že bud
a) se omluvíte, uznáte, že jste celé 2 měsíce neměl pravdu a že moje předvedení je správné ( lepší než vaše, za které jste mě poflusal ), anebo
b) že vypracujete ještě lepší verzi než je ta moje poslední
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/i/i_233.doc a d o k á ž e t e to své flusání, že bylo od Vás namístě. To Vy jste svou dva měsíce trvající nekorektností provokoval k těm „slovíčkům“ … Očekával jsem a očekávám stále, že to napravíte. Kvůli Vám se stalo, že jsem nyní vláčen po jakési Exotopedii jako exot ( ač viníkem jste Vy, který provokoval svou nekorektností ).