to je uzasny - tak sis rovname diskuze - na americke jsem se dozvedel, ze neni problem s upravenym dobytkem ani klonovanim, ale ze se u toho pouziva nekolik postupu a kombinaci leku. Na nemeckem zase o tom, ze spis aktualnim problemem jsou nektere konzervacni latky a soli a ze treba je to v kazde spolkove zemi jinak reseno. V techto diskuzich ani o sobe tito lide na zacatku neuvadeli ze jsou odbornici, ale jejich pristup kazdeho hned nauci jim vykat a normalne diskutovat. Maji prirozenou autoritu a umi jednat.
Na ceskem foru jsem se dozvedel, ze jsem debil a cesti odbornici nic nerikaji, moc toho neresi, ale svazou se na svoji neurozu, vyslou ze slovniho spojeni dvou slov, ze kterym nema zbytek 400 milionu ani 300 milionu americanu problem. Na zacatku ovsem zdurazni, ze jsou studovani.
V americkem se tak clovek seznamil s postupy a leky, na nemeckym ziskal informace o uzivanych latkach a nebezpeci jejich dlouhodobeho uzivani a na ceskem - nic, krome reakce na jeden vyraz.
Solei, kdyby mela vice inteligence by asi prisla na to, ze vyraz "klonovane maso" zde neni pouzito ve vyznamu v carovnem pristroji se z biogelu klonuji ty same stejky, ale zkracenyho vyrazu, ktery pro zjednoduseni uzivaji i media. Navic ja to uvadel ve vztahu k strategii, vyzivy velkych mest. Text funguje i jako celek.
Takze zatimco u americanu i nemcu clovek zjisti co potrebuje a dikuze skutecne se venuje tematu potraviny, zde si precte vytah z NG o ovecce doly. Na druhou stranu je to ale hezke. Uz se na ni malem zapomina.