ZRK: byla jsem tam ja a asi Maruu/byla jsem že všeho trochu vyjukaná tak jsem se ji zapoměla zeptat zda je to ona/ a kromě nás dalších 7-8žen co chodí pravidelně.tělocvična byla tedy plná, víc by se nás tam asi nevlezlo.
ja byla na pilates poprvé a asi to není nic pro mně. oni si tam jedou takovou rychlou verzi pro pokročilé s šílenými počty opakování. jsem totálně vyřízena, dneska mi upadli golfky při nastupování do tram. pro někoho kdo má pilates rád a má zkušenosti asi dobrý, třeba se maruu vyjádří jelikož jí to fakt šlo....
tobiáš v herně hodně brečel jelikož to bylo poprvé co byl takhle v hlídacím koutku sám. pro mě to bylo taky těžké, když jsem k němu po lekci šla a on spustil srdcervoucí pláč neudržela jsem se a rozbrečela se taky:-)
navíc před i po lekci se tam řešila nějaká interní aféra co se toho dne udála ve školce/jedno dítě mělo kašel ale z astmy nebo alergie, a jiná matka z nedostatku informací udělala výstup že nakazí ostatní/ takže opravdu hlasitě diskutovali učitelky - hlavní trenérka- a matky což na příjemné atmosféře moc nepřidalo.
já se tam už asi neukažu. zůstanu u jógy kde mi mnohem víc vyhovuje typ dýchání při cvičení a taky to že joga dovoluje modifikování cviků podle vlastních možností.
tohle mi prostě nesedlo.
věřím že ženy, které už s pilates mají zkušenosti, mají rády rychlý druh fitness a hodně energickou a přísnou lektorkou by mohli být spokojené;-)