• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    ZRK
    ZRK --- ---
    SPIRALOID: Jsem ráda, že se tam neudělal "vítr", jak jsem si říkala...jsem chvíli litovala, že jsem se tu tak angažovala, bála jsem se, že mi to tam nakonec moc zaplníte a nebude místo pro mě :P

    Co se cvičení jako takovýho týče, já byla poprvý v životě. Navíc po x letech válení se a jakýhkoli nesportování. Dalo mi to zabrat, ale zvládla jsem to. Spíš, než tempo mi maličko vadí, že je to prostě cvičení, jaký znám ze školy. Raději bych něco skákavýho, u čeho ze mě bude lítat pot:) Na druhou stranu jsem jasně cítila i svaly o kterých snad ani nevím, že je mám , hezky jsem se protáhla a jsem si jista, že takhle si tu postavu zformuju a časem třeba přiberu nějaký to křepčení...

    Jinak co do počtu, v pondělky prý chodí 12 žen. To je plný počet. Velký to tam není, ale zas se mi líbí tím pádem kolektiv.

    Mrzí mě, že z toho má Tob takový zážitek. Přišli jste s nějakým předstihem? Chce to trošku adaptaci. My přišli o hodinu dřív, aby si to tam Max okoukal. Ve finále teda chrápal a vzbudil se asi na patnáct minut, ale on je celkem samorost, jemu se tam líbilo. Párkrát nám vběhl vytlemenej do cvičení a postaral se o odlehčení drezury, aspoň byla sranda :)

    Tak škoda, ač se zas tak neznáme, zrovna na Tebe s Tobem jsem se těšila. Snad nás ta chřipajzna nepodrží dlouho a příští normálně půjdem...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Nástěnka, ANNNA, Praha-Západ, Řevnice, Františka, 10/2012
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: byla jsem tam ja a asi Maruu/byla jsem že všeho trochu vyjukaná tak jsem se ji zapoměla zeptat zda je to ona/ a kromě nás dalších 7-8žen co chodí pravidelně.tělocvična byla tedy plná, víc by se nás tam asi nevlezlo.
    ja byla na pilates poprvé a asi to není nic pro mně. oni si tam jedou takovou rychlou verzi pro pokročilé s šílenými počty opakování. jsem totálně vyřízena, dneska mi upadli golfky při nastupování do tram. pro někoho kdo má pilates rád a má zkušenosti asi dobrý, třeba se maruu vyjádří jelikož jí to fakt šlo....
    tobiáš v herně hodně brečel jelikož to bylo poprvé co byl takhle v hlídacím koutku sám. pro mě to bylo taky těžké, když jsem k němu po lekci šla a on spustil srdcervoucí pláč neudržela jsem se a rozbrečela se taky:-)
    navíc před i po lekci se tam řešila nějaká interní aféra co se toho dne udála ve školce/jedno dítě mělo kašel ale z astmy nebo alergie, a jiná matka z nedostatku informací udělala výstup že nakazí ostatní/ takže opravdu hlasitě diskutovali učitelky - hlavní trenérka- a matky což na příjemné atmosféře moc nepřidalo.

    já se tam už asi neukažu. zůstanu u jógy kde mi mnohem víc vyhovuje typ dýchání při cvičení a taky to že joga dovoluje modifikování cviků podle vlastních možností.
    tohle mi prostě nesedlo.
    věřím že ženy, které už s pilates mají zkušenosti, mají rády rychlý druh fitness a hodně energickou a přísnou lektorkou by mohli být spokojené;-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Tak jak to tam vcera vypadalo..?
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ach jo, hlasim, ze ja dnes taky ne. Vypada to na hromadnou chripku neli neco hur. Maxos chrmla nudla, my dva mame zimnice a natekle mandle a akorat tak pulrocnak Sam se zatim tvari zdrave. Ale musela jsem v po nahle ukoncit kojeni, takze krom bolavych prsou ocekavam taky prvni jeho onemocneni teda:/
    Prosim, kdyby se ptali (neb ja byla takova iniciatorka), urcite chodit jinak budu!
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ja jdu;-) těším se moc...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Hlásí ze nemuzu ..nemocny dite a nemam hlidani
    MARUU
    MARUU --- ---
    No ted koukam, ze je tam pilates i v patek od sesti. Sice bez hlídání, ale to bych si zarídila, takze to klidne ve stredu jen okouknu, kdyz bude plno. Kolik se nas tam teda vubec chystá?
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    MARUU: ja se jen obávám aby to zítra v rc kostka po nájezdu matek z nyxu nebylo taky narvané:-D
    MARUU
    MARUU --- ---
    Já chci jít taky na pilates, ta cena je super. Chodila jsem do Studia pro zeny do Vodickovy a tam za to chteli s hlidanim 240,- a bylo tam porad strasne narvano, takze tam treba na 10 deti byly dve chuvy. Anezka mi tam pak zacla brecet, tak hledam nejakou nahradu.
    PETATA
    PETATA --- ---
    dnes jsem nahodne objevila prijemne misto, detsky koutek s kavarnou v Luxoru v Novoplaze

    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    tak to se taky někdy přidám! :)
    NARANIJA
    NARANIJA --- ---
    Taky bych me pridala zni to skvele!
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: ok dik!
    ZRK
    ZRK --- ---
    Kartimatky mají, šatna jako taková tam není, ale normálně jsme se převlíkaly až tam
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: na strankach toho moc nemají a zajímá mě zda je potřeba si přinést jogamatku nebo je tam mají? a taky zda je tam možnost se převléknout do cvičícího... dík
    ZRK
    ZRK --- ---
    Dobrá, dobrá...sejdem se tam ve středu a domluvíme případně to další pondělí ;)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZRK: a já odpoledne taky rada :)
    HEST
    HEST --- ---
    ZRK: super díky za otestovani, mame to z domu kousek..me osobne by se hodilo spis neco dopoledniho..kdy bude ten starsi ve skolce..a mala nebude na zabiti-))) urcite to hlidani maji levne k tomu to je super!
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    ZRK: něco na prsa tam nemaj ?:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam