• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ZRK: Jsou různé druhy jógy, třeba power jóga, to je spíš takový aerobik inspirovaný jógou, tam rozhodně žádné duchovno nehrozí :-) (ale záleží na lektorovi taky).
    ZRK
    ZRK --- ---
    SPIRALOID: njn, tak zase od jara, až budu více flexibilní...to se pustím do nějakých častějších sletů;)

    Jinak to tempo mi právě vyhovovalo, a ty křeče...no já se smála. Právě, že jsem si říkala, že je to dobře, že aspoň cítím, že to funguje :) Na józe jsem teda taky nikdy nebyla...ale mi to přijde takový spíš "nudný duchovní" cvičení. Nejspíš bych ho potřebovala, ale asi by mě nebavilo. I když je fakt, že některé cviky na protažení dělám sama běžně, když je třeba a až nedávno jsem zjistila, že se jedná o kobru nebo pozdrav slunci z jógy apod :)
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: jo přišli jsme asi o čtvrt hoďky dřív. ono to vypadalo že tob bude v pohodě, vběhl do herny a matku úplně ignoroval, hlavně že tam jsou motorky a skluzavka. ani pusu mi nechtěl dát. ale v průběhu hraní měl prostě takové chvilky že sa zastavil vzpomel si na mně a spustil srdcervoucí pláč. on vlastně ani méně brečet neumí.

    taky mě to mrzelo, moc jsem se na to těšila. buď jsem máslo nebo nevím. jako zatla jsem se a jela až na doraz a dala to, celou dobu jsem ale mela pocit že svému tělu spíš ubližuji. spoustu cviků taky znám, půl svého života jsem profi tančila a něco je i podobné v té józe. ale fakt mi nevyhovuje to rychlé dýchání do bránice se zatínáním břicha. je to úplný opak vůči józe. tam mám u cvičení pocit že tělu dělám dobře, dýchání mi pomáhá vnímat své tělo, ne proti němu bojovat. plus jsem pořád dostávala křeče všude kde to šlo. ja nevím, ale moje svaly spíš udelají sto opakování něčeho když dělám sety po dvaceti a v mini pauzách je uvolním. kdežto sto opakování cviku nepřerušovane s nonstop zatnutým svalem mi akorát přivozuje křeče.
    ja chci hlavně zhubnut břicho a na to pilates asi moc není když jsem viděla trenérku. samozřejmě všechna čest, je fakt flexibilní a svalstvo má hodně pevné, nicméně tvar jejího bříška mi nedává moc naději že pilates mi pomůže spálit tuk z toho mého.

    jsem rozhodnuta že začnu chodit do profactory na hradčanské, do jejich cardio zóny abych zhubla z tuku a doma budu dál cvičit jógu abych se cítila dobře a posílila stojí flexibilitu.

    fakt mě to mrzí, těšila jsem se na tebe moc. bylo by to pěkné takhle se potkávat.
    no což, mateřská že mě udělala asociála:-D
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANNNA: konecne nekdo blizko :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    SPIRALOID: Jsem ráda, že se tam neudělal "vítr", jak jsem si říkala...jsem chvíli litovala, že jsem se tu tak angažovala, bála jsem se, že mi to tam nakonec moc zaplníte a nebude místo pro mě :P

    Co se cvičení jako takovýho týče, já byla poprvý v životě. Navíc po x letech válení se a jakýhkoli nesportování. Dalo mi to zabrat, ale zvládla jsem to. Spíš, než tempo mi maličko vadí, že je to prostě cvičení, jaký znám ze školy. Raději bych něco skákavýho, u čeho ze mě bude lítat pot:) Na druhou stranu jsem jasně cítila i svaly o kterých snad ani nevím, že je mám , hezky jsem se protáhla a jsem si jista, že takhle si tu postavu zformuju a časem třeba přiberu nějaký to křepčení...

    Jinak co do počtu, v pondělky prý chodí 12 žen. To je plný počet. Velký to tam není, ale zas se mi líbí tím pádem kolektiv.

    Mrzí mě, že z toho má Tob takový zážitek. Přišli jste s nějakým předstihem? Chce to trošku adaptaci. My přišli o hodinu dřív, aby si to tam Max okoukal. Ve finále teda chrápal a vzbudil se asi na patnáct minut, ale on je celkem samorost, jemu se tam líbilo. Párkrát nám vběhl vytlemenej do cvičení a postaral se o odlehčení drezury, aspoň byla sranda :)

    Tak škoda, ač se zas tak neznáme, zrovna na Tebe s Tobem jsem se těšila. Snad nás ta chřipajzna nepodrží dlouho a příští normálně půjdem...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Nástěnka, ANNNA, Praha-Západ, Řevnice, Františka, 10/2012
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: byla jsem tam ja a asi Maruu/byla jsem že všeho trochu vyjukaná tak jsem se ji zapoměla zeptat zda je to ona/ a kromě nás dalších 7-8žen co chodí pravidelně.tělocvična byla tedy plná, víc by se nás tam asi nevlezlo.
    ja byla na pilates poprvé a asi to není nic pro mně. oni si tam jedou takovou rychlou verzi pro pokročilé s šílenými počty opakování. jsem totálně vyřízena, dneska mi upadli golfky při nastupování do tram. pro někoho kdo má pilates rád a má zkušenosti asi dobrý, třeba se maruu vyjádří jelikož jí to fakt šlo....
    tobiáš v herně hodně brečel jelikož to bylo poprvé co byl takhle v hlídacím koutku sám. pro mě to bylo taky těžké, když jsem k němu po lekci šla a on spustil srdcervoucí pláč neudržela jsem se a rozbrečela se taky:-)
    navíc před i po lekci se tam řešila nějaká interní aféra co se toho dne udála ve školce/jedno dítě mělo kašel ale z astmy nebo alergie, a jiná matka z nedostatku informací udělala výstup že nakazí ostatní/ takže opravdu hlasitě diskutovali učitelky - hlavní trenérka- a matky což na příjemné atmosféře moc nepřidalo.

    já se tam už asi neukažu. zůstanu u jógy kde mi mnohem víc vyhovuje typ dýchání při cvičení a taky to že joga dovoluje modifikování cviků podle vlastních možností.
    tohle mi prostě nesedlo.
    věřím že ženy, které už s pilates mají zkušenosti, mají rády rychlý druh fitness a hodně energickou a přísnou lektorkou by mohli být spokojené;-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Tak jak to tam vcera vypadalo..?
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ach jo, hlasim, ze ja dnes taky ne. Vypada to na hromadnou chripku neli neco hur. Maxos chrmla nudla, my dva mame zimnice a natekle mandle a akorat tak pulrocnak Sam se zatim tvari zdrave. Ale musela jsem v po nahle ukoncit kojeni, takze krom bolavych prsou ocekavam taky prvni jeho onemocneni teda:/
    Prosim, kdyby se ptali (neb ja byla takova iniciatorka), urcite chodit jinak budu!
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ja jdu;-) těším se moc...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Hlásí ze nemuzu ..nemocny dite a nemam hlidani
    MARUU
    MARUU --- ---
    No ted koukam, ze je tam pilates i v patek od sesti. Sice bez hlídání, ale to bych si zarídila, takze to klidne ve stredu jen okouknu, kdyz bude plno. Kolik se nas tam teda vubec chystá?
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    MARUU: ja se jen obávám aby to zítra v rc kostka po nájezdu matek z nyxu nebylo taky narvané:-D
    MARUU
    MARUU --- ---
    Já chci jít taky na pilates, ta cena je super. Chodila jsem do Studia pro zeny do Vodickovy a tam za to chteli s hlidanim 240,- a bylo tam porad strasne narvano, takze tam treba na 10 deti byly dve chuvy. Anezka mi tam pak zacla brecet, tak hledam nejakou nahradu.
    PETATA
    PETATA --- ---
    dnes jsem nahodne objevila prijemne misto, detsky koutek s kavarnou v Luxoru v Novoplaze

    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    tak to se taky někdy přidám! :)
    NARANIJA
    NARANIJA --- ---
    Taky bych me pridala zni to skvele!
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: ok dik!
    ZRK
    ZRK --- ---
    Kartimatky mají, šatna jako taková tam není, ale normálně jsme se převlíkaly až tam
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZRK: na strankach toho moc nemají a zajímá mě zda je potřeba si přinést jogamatku nebo je tam mají? a taky zda je tam možnost se převléknout do cvičícího... dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam