• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Zdravím, před časem tu někdo kladně hodnotil nějaký celkem velký dětský koutek na Václaváku, poradíte mi co to bylo? Gůgl vůbec neví :-/
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Nemáte prosím někdo nějaké osobní zkušenosti, nebo reference na http://www.vltavacek.cz/ ? Malá chce strašně moc do školky, tak jsme si říkali, že bychom jí třeba na 4 hoďky jednou týdně zkusili někam upíchnout, aby si to vyzkoušela. Nemáte případně někdo jiné tipy na podobné zařízení ideálně v Holeškách?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    BILAKOBRA: No jo na ten jsem úplně zapomněl a přitom ho máme skoro za barákem!! Díky :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ALEXUSS: tak to mne jeste napada bazen v Letnanech, ale ten je pro nas uz daleko, ovsem taky ma brouzdaliste http://www.letnanylagoon.cz/bazen
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    HUJERKA: Obojí vypadá zajímavě.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ALEXUSS: My chodili na Barrandov http://www.aquadream.cz/ a teď na Šutku http://www.sutka.eu/
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    BILAKOBRA: Díky za tip, nevypadá to vůbec špatně. Je to sice na opačném konci města, ale to by nevadilo.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ALEXUSS: my jsme ted zkouseli bazén jedenáctka a spokojenost, určitě ještě máme v plánu zajít, až přejde rýmička a tak :) http://jedenactka-vodni-svet.cz/
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Ahoj poradí někdo kam v Praze s prckem (2 roky a chlup) do bazénu? Venku se počasí začíná pomalu ale jistě odklánět od mojí představy ideálně stráveného slunečného odpoledne na prolejzkách a tak začínám vymýšlet s malou nějaké indoorové aktivity a chtěl bych někam do bazénu. Přiznám se, že mě úplně nelákají zařízení typu Aquapark Čestlice a raději bych něco komornějšího, ale zase něco, kde se malá aspoň trochu vyblbne a nebude odkázaná jen na nějaké "pročůrané" brouzdaliště pro mimina. Díky předem za tipy, rady a klidně i společnost :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    No, dítě je ve školce, zkusím doufat, že do konce týdne zase nelehne a zopakuju nabídku
    QUANTI - nechce tam někdo zítra nebo ve čtvrtek se mnou, případně (kdykoli do neděle) beze mě? Vouchery pošlu do pošty.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    QUANTI: Asi tak... ale pořád věřím, že setkání klapne!!! Viz. NIENNA...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já se jinak omlouvám, že poslední dobou nepřispívám a ani ten Centrální park nám nevyšel, ale proběhlo nám rodinou několik kol různých rýmiček a blitíček a spol. a už si nedovoluju žádný optimismus. Dokonce jsem začátkem září koupila vouchery na čtyři vstupy do herny http://www.klublupinek.cz - že tam v pohodě stihneme zajít dvakrát, a nedáme to nakonec asi ani jednou (platí do 16., B chodí úterky až pátky do školky a teď v pondělí si s ní po dvoutýdenní absenci prostě nikam mezi lidi netroufnu), takže kdyby je někdo chtěl, napište mi do pošty... je možné, že bychom se tam zvládli sejít s mlaďochem, ale absolutně nechci nic slibovat nebo na to spoléhat, už jsem ze všeho dost uondaná.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    METTE: Čau, Praha? Jestli někde "dole" jako je Braník, Podolí, Modřany, tak se klidně ozvy.. ale dál už je to na delší lokte ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    METTE: Já mám teda na toho člověka alergii už několik let. Kam vlezu, tam trollí... Nebaví mě ani omylem. Přirovnala bych ho k VYHULENÝmu UFO, kterýho už mám teda na rozdíl od slabšího odvaru Máchalíka řádově roky v ignore :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    METTE: já mám asi v životě štěstí, ale takové exoty jako Machalík a pár dalších ID v reálu opravdu nepotkávám. A pokud bych i potkávala, tak bych svoji interakci s nimi velmi záměrně omezila na absolutní minimum.

    Pokud se chci bavit, mířím do auditek k tomu určeným. Pokud chci číst/psát o nějakém konkrétním problému/situaci, tak taky - a opravdu není žádný důvod, proč tyhle dvě věci míchat dohromady.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    METTE: mě nebaví, protože ignoruje úplně základní pravidlo netikety - když se mě to netýká, nerozumím tomu a v zásadě mě to ani nezajímá, nepletu se do toho. To dělá prostě pouze troll a trolly krmit neradno. A nemyslím si, že by tenhle můj názor byl nedostatkem soudnosti. Matky prostě řeší specifické věci a kdo matkou není, nebo nemá ideálně aspoň několik matek kojenců, batolat a předškoláků ve svém okolí, ten to prostě pochopí jen těžko, i kdyby měl o něco víc soudnosti a empatie než Machalik. Zrovna dneska jsem se s mužem bavila, jak jsem ráda za Nyx a spol., protože on má ten bazální sociální kontakt zadarmo v práci, zatímco pro mě je to s 1-2 dětmi řádově složitější. Pak fakt nepotřebuju, aby se do audítka o porodech chodil někdo vysmívat, že se tam - kupodivu - píše o porodech, a podobné lahůdky. Taky nechodím do audítek o larpech psát, že hrát si na čaroděje a elfy je u dospělých lidí trapné, nebo třeba do audítek pro sběratele, že to jsou hoarderští vybírači popelnic, atakdál :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Zítra mám v plánu kolem oběda/odpoledne piknikovat vedle Chilli festu nad Smíchovskou náplavkou. Na tom dětském hřišti nahoře. Vyložíme děti a pochutiny pro ně a na střídačku si budeme běhat i pro nějaký pálivý dobroty. Kdyby se někdo chtěl přidat... ;)
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    REONA: Před rokem byl malé rok a ždibec a začal jsem si teprve pohrávat s myšlenkou, že koupím cyklosedačku.
    REONA
    REONA --- ---
    ALEXUSS: Kde jsi byl pred rokem?? Tuhle sezonu jsem musela vynechat, tak zase pristi, i kdyz nevim, jestli budu mit odvahu a silu na sedacku i vozik na jednom kole :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam