METTE: mě nebaví, protože ignoruje úplně základní pravidlo netikety - když se mě to netýká, nerozumím tomu a v zásadě mě to ani nezajímá, nepletu se do toho. To dělá prostě pouze troll a trolly krmit neradno. A nemyslím si, že by tenhle můj názor byl nedostatkem soudnosti. Matky prostě řeší specifické věci a kdo matkou není, nebo nemá ideálně aspoň několik matek kojenců, batolat a předškoláků ve svém okolí, ten to prostě pochopí jen těžko, i kdyby měl o něco víc soudnosti a empatie než Machalik. Zrovna dneska jsem se s mužem bavila, jak jsem ráda za Nyx a spol., protože on má ten bazální sociální kontakt zadarmo v práci, zatímco pro mě je to s 1-2 dětmi řádově složitější. Pak fakt nepotřebuju, aby se do audítka o porodech chodil někdo vysmívat, že se tam - kupodivu - píše o porodech, a podobné lahůdky. Taky nechodím do audítek o larpech psát, že hrát si na čaroděje a elfy je u dospělých lidí trapné, nebo třeba do audítek pro sběratele, že to jsou hoarderští vybírači popelnic, atakdál :)