• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALONSYPrimal a paleo - zkušenosti, recepty
    NYX
    NYX --- ---

Prumerne snim sacharidu zhruba...

24 hlasy od 24 respondentů

NYX
      NYX --- ---
      ALONSY: ne vsichni jedou paleo nizkosacharidove :) ostatne ja vubec nemam poneti jak ho tu kdo vede...cas na anketu :)
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      Aha, takže jsme tu všichni mimozemšťani :-)
      AOTEAROA
      AOTEAROA --- ---
      makám teď denně 9-12 hodin v příšerným vedru, cukr nejím, návaly energie mám. jedna kámoška co se hodně cpe sladkým má potřebu furt chrápat a druhá je furt unavenější (aby ne, když pár dní večeřela čínský nudle, včera si dala maso se špagetama a bylo to lepší :))

dneska mě pobavila kámoška, když mi šokovaně vyprávěla, jak si dala k snídani vejce se slaninou a ještě pět hodin poté neměla hlad. uvítala jsem ji do klubu a dostala jsem žádost na recepty na nové snídaně a obědy do krabiček. šup sem s nima! :)

jídelníček sem klidně psát budu, ale já jím pořád dokola pár osvědčených věcí, protože není moc čas vymýšlet něco nového, když makám 60 hodin týdně a sdílím sporák s 12 lidma.
      SHMAIDA
      SHMAIDA --- ---
      CORNELA: ano, ocekavam, v momente, kdy se s tim telo vyrovna a zacne fungovat metabolismus tuku. :)
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      MRTVY_KENNY
      MRTVY_KENNY --- ---
      NTR23: na prime z toho udelali upoutavku na tv noviny, takze asi tema dne. :)
      AOTEAROA
      AOTEAROA --- ---
      říkala jsem si, že při mé odmala naučené sladkožravosti a přejídání jsem si bez palea koledovala o cukrovku, a helemese, já se začínám chránit i před neplodností! :)

S obézním mužem jen tak neotěhotníte - Vitalia.cz
      http://www.vitalia.cz/clanky/s-obeznim-muzem-jen-tak-neotehotnite/#ic=kolotoc-header&icc=s-obeznim-muzem-jen-tak-neotehotnite

(přes údaj v nadpisu je článek hlavně o ženách)
      MARTENX
      MARTENX --- ---
      Možná už to tu bylo, možná ne. I tak to zkusím - poměrně dost by mi pomohlo (a věřím, že ne jen mně), kdyby se tu objevily jídelníčky vás všech + stručný nástin toho co přes den děláte a jestli vás to jídlo "nabije" tolik, aby jste vše v pohodě zvládli. Dodatečný komentář ostatních by nemusel být na škodu, spíše naopak.
      Nechci spamovat a rovnou sem házet můj týden, tak se nejdřív ptám... Co vy na to?
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      NTR23: ehm - transmastné kyseliny ze ztužených rostliných tuků jsou špatné. (natož zde, když jsou spolu s cukrem a frutkozovým syrupem nalité na nenamočené obilí.)

Něco jiného je, kdyby brojily proti živošišným tuků s přirozenými poměry obsahů živin, ale ztuženej palmovej v pseudočokoládové či jogurtové polevě?

viz složení
      Müsli tyčinka jahoda v jogurtové polevě
      http://www.chemievjidle.cz/musli-tycinky/musli-tycinka-jahoda-v-jogurtove-poleve-globus
      NYX
      NYX --- ---
      narazil jsem ted na tohle, fascinujici cteni :)
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC537465/pdf/canmedaj00208-0035.pdf

aneb co se stane, kdyz nechate deti nepoznamenane vychovou aby se stravovaly jak uznaji za vhodne
      NTR23
      NTR23 --- ---
      I dnes ten hon na nezdravé tuky pokračuje
      V müsli tyčinkách jsou škodlivé tuky, ukázal test. Pozor na polevu - iDNES.cz
      http://ekonomika.idnes.cz/test-mf-dnes-musli-tycinek-dc8-/test.aspx?c=A130131_204004_ekonomika_brm
      PMPM
      PMPM --- ---
      CORNELA: sacharidy beru v naprosté většině případů jen ze zeleniny plus trochy ovoce, jsem aktivní od 7 od rána do 21 večer, každý den silový trénink, 5 hodin+ výuka a... jo, mám energie na rozdávání, usínám spokojený a probouzím se nedočkavý. proč ne? každopádně proměnných je ve skládance více.
      LUCIASHECK
      LUCIASHECK --- ---
      CORNELA: já je mam
      CRANK
      CRANK --- ---
      SHMAIDA: Mě chutná i samotná :) mám to jako treat, užírám to lžičkou, stačí tři čtyři na chuť :)
      SHMAIDA
      SHMAIDA --- ---
      NTR23: to sem zkousela, i na papriku, ale proste to neni ono... a po chvilce se mi z toho zacne delat blbe :) asi ji holt prestanu jist :)
      NTR23
      NTR23 --- ---
      OTÁZKA: Dobrý den, ve zdravé výživě doporučují používat na téměř vše kokosový tuk či olej, je opravdu tak prospěšný? Děkuji
      Adéla Veselá
      ODPOVĚĎ: Na otázku o prospěšnosti kosového oleje jsem již odpovídala. Odborníci ho nedoporučují. 31.01.2013 12:40
      NTR23
      NTR23 --- ---
      SHMAIDA: si tu pomazánku mazej třeba na kolečka okurky.
      NTR23
      NTR23 --- ---
      Tento týden je snad mezinárodním týdnem margarínů nebo fakt nevím.

On-line rozhovor s profesorkou Janou Dostálovou - On-line rozhovor - iDNES.cz
      http://ona.idnes.cz/on-line-rozhovor-s-profesorkou-janou-dostalovou-fba-/odpovedi.asp?t=DOSTLOV
      SHMAIDA
      SHMAIDA --- ---
      FRONEMA: ten rpvni tyden mi nejvic chybelo pecivo, kdyz jsem muzovi kupovala cerstvy housky, cuchala jsem k nim :) ted sme byli v restauraci na jidle a ja zkusila kousek cesnekovy bagety a musela sem to vyplivnout, prislo mi to jako piliny :))) takze nemam ani moc pocit, ze bych o neco vylozene prichazela... nebo respektive - ten pocit je cim dal tim mensi... :) a bavi me si hledat novy veci a novy chute :) jen je pravda, ze treba rybickova pomazanka bez chleba proste neni dobra :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam