Tak moje:
Pondělí:
S: 5 míchaných vajec na másle s cibulkou + rajče, okurka, ledový salát + 10dkg slaniny
Sv: Jablko
O: Zeleninový salát s tuňákem
Sv: Banán
V: Grilovaná krkovička + batáty
Úterý:
S: 5 míchaných vajec na kokosovém tuku, +rajče, okurka + 10dkg šunky
Sv: Řecký jogurt
O: Brokolicová polévka, zeleninový salát
V: Uzený losos (150g) + nějaký čerstvý sýr
Středa:
S: 5 míchaných vajec + brokolice na páře
O: Zeleninový salát s kousky kuřecího masa
V: Pečený bůček (můj favorit), zeleninová směs na másle
Čtvrtek:
S: 5 míchaných vajec na kokosovém tuku se sušenými rajčaty + 10dkg pečené slaniny
Sv: Banán
O: Špenátová polévka, zeleninový salát s vejcem, šunkou atp.
V: Pečená sekaná, zelenina
Pátek:
S: 5 míchaných vajec na másle s cibulkou, slaninou a žampiony
O: Salát s čerstvým sýrem
V: Uzená makrela
Sobota:
S: 6 vajec na měkko, rajče, okurka, 10dkg slaniny
Sv: tu většinou zaspím
O: Jen nějaký lehký ovocný salát
V: Pečená kotleta s květákovou kaší
Neděle:
S: 5 volských ok na slanině, zelenina
Sv: nic
O: chodíme ke tchýni, takže tohle je vždycky překvapení, ale ne vždy paleo (odmítnout ale nelze)
Sv: nic
V: Klobásky na zelí
Jinak od pondělí do pátku vstávám v 5:50 (o víkendu v půl osmý), před snídaní si udělám takové malé ovocné smoothie (kousek banánu, jablka, avokáda, nebo cokoli je doma. Zalité vodou nebo když mám tak kokosovým mlékem) jdu na 20 minut běhat (mám psíka, bereme to jako venčení) pak út+čt+so cvičím s kettlebelem, pak studená sprcha, snídaně a mažem do práce. V úterý a čtvrtek mám odpo karate, jinak normální program. Energie mám dost, první měsíc jsem zhubnul cca 5 kilo a teď už si to nějak udržuju. Cítím se super a přestaly mě trápit různé neduhy. Navíc hledám ještě něco na středy a neděle odpoledne, abych vydal přebytečnou energii. Spát chodím pravidelně před desátou a to většinou velmi příjemně unavenej. Jo a po večeři ještě u telky nebo knížky chroupu oříšky.