PASTEL: Tak ze začátku. Teda možná vždycky, ale přijde mi to jako super cvičení. Hlavně by se mi vážně hodilo do splnění si mého snu.
Ale nedám to. Navíc je to hrozně drahý.
Čtvrtý den paleo. Stav po probuzení pořád nic moc, ale žádné výkyvy nálady, energie ani stesk po něčem nezdravém. Což je bonus, všechny ty nepříjemné stavy co se na začátku objevují mě zatím míjí. Jen z toho mám pořád pocit, že dělám něco špatně. Rozhodně energie mám hodně, protože tu náladu na nějaký pohyb mám dost velkou. Což se mi zas tak často nestává:)
Tak vyhýbat se pohybu nelogický je. Natož při paleo.
Ale to jsou ty klasické výmluvy - není čas, nesnáším lidi (ono to má společnýho dost, běhat jsem přestala třeba před rokem kvůli párku cikánskejch protivnejch dětí, co měly blbý poznámky. No co už, o moc jiná už asi nebudu) a doma naprosto nevím, jak se k tomu dokopat, navíc je to tu tak blbě rozložený, že když se o to pokouším, buď si namlátím o postel nebo přizabiju kočky :)
Ale říkám, jsou to naprosto prachobyčejný a sprostý výmluvy, sama si to uvědomuju :)
Jenže s tím, jak si tělo se změnou potravy říká o pohyb samo, tak výmluvy asi moc dlouho nevydrží.