TUILE: Zrovna jsem vyndala avokádovej dort. Což je asi největší sacharidová bomba, která se dá v receptech, které se drží aspoň těch základních paleo principů, vymyslet (strašně to opisuju, protože nechci vyvolat flame o tom, že nic pečeného paleo není)
Celkově ale nemám chutě ani na hořkou čokoládu nebo ty banány, které jsem jedla ze začátku vážně hodně. Občas si dám, ale ne že bych měla neovladatelnou chuť, prostě taková občasná svačina.
Teď jím ke svačinám hlavně šunku (95% masa, 33 korun za 100 gramů v obchodech ze sýry v Albertu na Andělu) a smetanu (nebo kafe napůl se smetanou a trochou skořice).
Už je to tři měsíce, co dodržuju paleo a jen jednou jsem porušila i naprosté základy, a to když jsem si dala v restauraci řízek (a zrovna tak dobře udělanej, že z něj ten trojobal nešel ani za nic sundat:)
Ale některé dny jsem schopná nejíst nic jiného než tu šunku se zeleninou a ořechovym olejem. Takovej podvod, když jsem extra líná.
Kdybych to spočítala, tak do sebe za průměrný den asi nenacpu ani těch 70g sacharidů, ale často to doháním na všech těch džusech, čokoládě a pečivu.