No při popisu 6x týdně cvičit hodinu, tak to potřebuješ minimálně dvoustovku denně. Problém však je v intenzitě, jestli to je 45 minut rotoped a 15 minut zbytek těla, tak to zase tak moc nemusí být. Já to říkám furt, první si srovnat očekávání a co chci dosáhnout - pokud smyslem cvičení je jen vyladit partie, cukry nemusí jít nad 150, pokud smyslem je vyladit partie + zhubnout tak bych to dal ještě dolů (cca 80). Ale opravdu jedna jednoduchá rada nejde dát, není to u každého stejné (pro představu 150kg člověku poradím něco jiného než 55kg) a tak samo to je s tím, pokud paleo/primal nedržíš měsíc vkuse, tak je to pravděpodobně ta pověstná carb flu. Té se zbavíš po 2-3 týdnech podle rychlosti metabolismu a 'čistoty' nové stravy. Já třeba carb flu neměl, protože jsem skoro žádné uhlovodíky necpal před přechodem a během něj. Pokud je to tedy krátkodobá záležitost (2 týdny) po přechodu na ryzí primal, tak ještě vydržet a určitě si přečíst články o tématu, abys věděla, zda to náhodou není jiný symptom:
http://www.marksdailyapple.com/low-carb-flu/ + diskuse je velmi hodnotná.