ZUZKAOU: Ok zkusím si opět zapisovat do cronometru, ale když se nad tím tak zamyslím tak se ani nedivím že mi něco chybí.. Zajel jsem do hroznýho stereoptypu, nemám tolik času na přípavu jídla takže většina mých dnů vypadá takhle:
Snídaně 4 vajíčka na různé způsoby + zelenina
oběd Nějáký kus masa z 90% na pánvičce + zelenina (víc než 50% poslední dobou tvoří kuřecí)
večeře Salát se sýrem
Samozřejmě mezi tím jím různý ořechy a začal jsem mnohem víc jíst ovoce, už mi nejde tolik o hubnutí, ještě pár kil potřebuju, ale nemá smysl nikam spěchat.
Problém by mohl být v tom že většina zeleniny jsou papriky, rajčata a okurky asi bych se měl snažit přidat víc různorodou zeleninu a zase začít víc měnit druhy masa.
Co jsem tak koukal i na starší výsledky z crono tak dost často mi tam chybí B1 a draslík, ale třeba i horčík, ale příjde mi to jako kravina. Všechno jídlo, které obsahuje tyhle vitamíny a minerály jím mnohem víc než snad kdokoliv s kým se osobně znám. Resp. neznám nikoho kdo sní tolik zeleniny, ovoce a ořechů jako já tudíž by s tím musel mít problém snad každý.