Hlasim se ze dne 10 Whole 30. Zatim dobry :)
pro mne nebylo moc zmen jak uz jsem tady psala, ale snazim se o ty veci ktere tam pisou ktery nejsou jenom o tom co jist ale i jak. tj ja predtim jedla v zasade ctyrijidla denne a jeste mezitim jsem ruzne neco pojidala a to vecerni jidlo bylo taky takovy rozprostreny pres kus vecera. takze cil je se naucit jist skutecne jen trikrat. uz tim smerem vidim nejaky pokroky.
od zvykacek jsem se uspesne odvykla (predtim jsem jich jedla fakt hodne, treba i deset denne) akorat mam ted tendence furt pit nejaky caje, proste mam furt tendence mit v puse nejakou chut, aspon nejakou. uvidime jak se jeste pohne to.
kafe jsem se taky rozhodla omezit na nulu nebo spolecenske minimum, strasne bych si prala aby to tak nebylo ale asi mi to vazne nedela uplne dobre.
ten creamed coconut si nesmim kupovat, protoze ho mam tendence jist furt, jedina "zakuskova vec" doma tak to rychle mizi. a navic mam pocit ze to ma nadymavy ucinky, takze to taky skrtam z tohohle mesice.
citim se fajn, pustila jsem se i do ranniho cviceni podle
http://neilarey.com/programs/30-days-of-hiit.html (btw dobra stranka, doporucuju prohlidnout) a mam na to prijemne energii, tak doufam ze mi to vydrzi.
Vim ze tady nedavno nekolik lidi taky zacinalo, jak jste na tom?